ЛЪЖИТЕ вече не помагат, Бойко! Не може да лъжеш вечно!

Можеш да лъжеш още малко, но не можеш да лъжеш вечно! 
Хората лъжат по различни причини. Борисов лъже по задължение.

Защото цялата му престъпна власт се крепи на лъжи! Лъжлива стабилност, лъжливи финансови резултати, лъжливи успехи! Днес Буда обяви, че в държавният бюджет е реализиран излишък за първото полугодие в размер на над два милиарда лева. И този излишък се дължал на борбата с корупцията и контрабандата.
ПРИПОМНЯМЕ!
До днес в България няма НИТО ЕДИН осъден за корупция по високите етажи на властта. Нещо повече, няма НИТО ЕДНО повдигнато обвинение за корупция. Няма как да са събрани и два лева в бюджета от борба с корупцията, ако няма осъдени, конфискувани имоти и активи на осъдените. Няма как да има събрани пари от борба с контрабандата, след като няма НИТО ЕДИН осъден контрабандист! НИТО ЕДИН!
ИСТИНАТА!
Истината е, че в държавата пари няма. Държавата е източена и ограбена, като БДЖ, Пощите, болниците, общините и всичко друго. Инвестиции няма. Не само няма, а дори и вече излъгалите се да инвестират в държавата на мафията инвеститори бягат масово. КАК ТАКА ИМА ДВА МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК, А ПАРИ ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НЯМА? А? Как така има два милиарда излишък, а пари за болниците няма? Как така има два милиарда излишък, а пари за онкоболните няма? Как така има два милиарда излишък, а парите за земеделците се бавят с месеци? Как така има два милиарда излишък, а от този месец болните с диабет са принудени да доплащат за част от лекарствата си, понеже НЗОК ги е извадила от списъка за реинбурсация, защото пари няма? Как така има два милирда излишък, а събираме левчета за да лекуваме близките и децата си в чужбина, защото държавата няма пари? А? КАК ТАКА ИМА ДВА МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК, А ПЕТ МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ В БЕДНОСТ, ОТЧАЯНИЕ И МИЗЕРИЯ?!


Лъжите на Борисов стават все по нагли и брутални, но и все по прозрачни. Защото хората не ядат лъжи, не се хранят с лъжи, не плащат сметките си с лъжи и не обличат децата с лъжи. И всеки нормален българин знае и вижда, че отчаянието, мизерията и корупцията стават все по видими. Това са видимите резултати на Буда и бандата му. До болка видими.
И ако някоя дръжка на микрофон се престаши, нека попита Борисов, защо Георги Костов, шефа на митниците не е обелил нито дума от половин година? Защо този титан на мисълта не се е явил да се похвали в нито една „телевизия“ колко милиона са влезли от „борбата с контрабандата“? Ще ви кажем! Между влезли пари от контрабанда и влезли пари от борба с контрабандата има огромна разлика! И ако Борисов говори за милиарди от контрабанда и корупция влезли в джобовете му и в джобовете на Пеевски, Цацаров, Златев и Гергов, то съм склонен да повярвам.
Лъжите са силно оръжие, когато притежаваш медии и манипулираш общественото мнение. Само че лъжите имат едно гадно свойство, рано или късно спират да действат. И какво ще правиш, Бойко тогава? Ще вадиш жандармерията и танковете ли за да ни убеждаваш колко хубаво живеем и как добре ни управляваш? Или ще ни запушваш устите и оковеш във вериги, като Иванчева?
И ще допълним за неразбралите – И тази година България официално е обявена за най-бедната и корумпирана държава в Европа. И на последно място в Европа и 111-то място в света по свобода на словото. И единствените официални и доказани милиарди, за които има документи са 16-те милиарда източено ДДС, което БОЕЦ разкрихме.
И на теб ще ти кажем нещо, Бойко. Лъжите само удължават агонията ти. Можеш да лъжеш още малко, можеш да откраднеш още няколко милиарда, можеш да прокудиш още няколко стотин хиляди българи от домовете им, можеш да поддържаш системата убиец още известно време, но не можеш да лъжеш вечно! И не можеш да смачкаш всички. Твоят край идва, спомни си как гледаше твоят учител Тодое Живков, когато съобщаваха от трибуната, че е пътник. Твоят поглед ще е същият, а българите ще се срамуват, са позволили да бъдат управлявани от мутри и мафиоти. Ще се видим на площадите, Буда, и ще ти припомним всяка лъжа и всяко престъпление. БОЕЦ ще бъдем там. И когато влезеш в затвора и ти конфискуват заграбеното и одраното от гърба на българите, че отчетем колко милиарда излишък ще има в бюджета! Поздрави и Пеевски и Цацаров, ще  бъдете съкилийници.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА