„Помните ли делата срещу Маргините? А срещу Трактора? А срещу Златко Баретата? А срещу Христо Бисеров?“

След две -три години делото срещу Митьо Очите ще приключи и той ще бъде оправдан. След две -три седмици никой вече няма да говори за акцията на прокуратурата. След два-три месеца ще го пуснат под домашен арест. Помните ли делата срещу Маргините? А срещу Трактора? А срещу Златко Баретата? А срещу Христо Бисеров? Междувременно турските служби ще „източат“ от него нужната им информация. Турските,не българските.
След това Митьо Очите ще заведе дело срещу България в Страсбург и ще го спечели. Ареста на Цонев помните ли? А Ареста на Борислав Гуцанов? Поне ареста на Иванчева помните, нали? Поредната оправдателна присъда и поредната осъдителна срещу България в Страсбург. Нейният случай е по различен защото целта е не да бъде осъдена (дори и да е извършила това, в което я обвиняват, прокуратурата компрометира делото и доказателствата с некадърните си и показни действия) а да се даде знак на всички, които са извън статуквото, че могат да бъдат смачкани. Мафията демонстрира своята мутренска власт и сила.
В останалите случаи става дума за поръчкови действия и вътрешномафиотско разчистване на сметки и преразпределение на територията. Или под натиск от външни служби. Борисов знае, че ресурс да го свалят имат само неговите хора, в България целият ресурс е концентриран в мафията. Борисов е изключително мнителен и параноичен. Борисов е готов да предаде и продаде всеки и всичко, за да оцелее. Вероятно Буда е решил, че Очите играе в момента срещу него и е дал заповед за неутрализирането му. Разбира се, в тези случаи Буда винаги стои зад кулисите, отпред са слугите му – МВР, ГДБОП, ДАНС и КПКОНПИ. Сега следва дъдъг процес по договаряне и откупуване. Свободата на Очите ще му струва няколко десетки милиона, а накрая някои от дребните риби ще „отнесе калая“ и всички са доволни. Буда ще стане още по-дебел, България още по-дълбоко в блатото, а Митьо Очите ще стане верен и послушен. И народа отново ще бъде зрител на поредният цирк, отново ще бъде излъган и накрая ще плати сметката. БОЕЦ имаме една приказка за такива случаи: „Не бързайте да се радвате на поредният арестуван, защото не знаете на колко ще ни осъди в Страсбург“. Обикновено това е единственият резултат. 


Има и още една теория. Когато казваме, че държавата е на Пеевски, то къде е той в цялата схема? Там си е, както винаги. Митьо Очите е от хората близки до ГЕРБ и Борисов. Именно той наследи територията на Буда и каналите му за контрабанда на каптагон и наркотици по черноморието. Откакто е Буда на власт, Очите върти своят бизнес без никакви проблеми, напротив, МВР и ДАНС го пазят в буквалният смисъл на думата. Борисов контролира именно тези институции и е напълно възможно удара срещу Митьо да е удар на Пеевски срещу Буда, използвайки прокуратурата. Пеевски контролира Цацаров. През последните месеци сме свидетели на няколко показни убийства и необяснима смърт на хора в страната и чужбина, бликзи до различните кланове на управляващата ни мафия.

Това са начините мафията да води своите битки. Борисов е недосегаем, Пеевски също, но тяхното обкръжение не е и ударите срещу най-близките им хора са удари срещу самите тях. На едно ниво свинете са в колаборация, на други нива водят битки, на трети нива заедно бранят статуквото. Това е държавата на мафията. Нищо случайно не се случва, но и нищо добро. Единственият начин това да се промени е, не да сменяме един мафиотски клан на мафията ( ГЕРБ, БСП, ПФ, ДПС и тн. продукти на ДС) с друг, а да изринем цялото мафиотско-ченгеджийско блато. И всеки да плати за престъпленията си. За това, че превърнаха държава ни в кочина. Не да се радваме, че един мафиот е ударил друг мафиот, не да гледаме как мафията преразпределя територията на държавата ни помежду си, а да отстраним мафията от властта. Това е решението.
БОЕЦ водим тази битка.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА