Пет въпроса с допълнение до премиера Бойко Борисов.

1. Г-н Борисов, познавате ли Бенчо Бенчев, бизнесмен и общински съветник от Бургас?
2. Идвал ли е през 2015г в дома ви в Банкя и колко пъти сте се срещали?
3. Познава ли Румен Порожанов Бенчо Бенчев и имало ли е среща между вас, Порожанов и Бенчев в дома ви в Банкя през 2015г.? 
4. Колко лични срещи е имал зам. председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас, Димитър Николов с Бенчо Бенчев през 2017г и 2018г. ? 
5. Кой назначи Бенчо Бенчев за топла връзка между мафиотските клановe ГЕРБ, БСП и ДПС в бургаско? 


И последен въпрос.
Има ли официално запитване от Специализираната антикорупционна прокуратура в Испания до службите в България по случай, свързан с една къща в Барселона?
В петък БОЕЦ ще те питаме и за Митьо Очите. И ще дадем някои отговори по горните въпроси.
Между другото, разбрахме, че Пеевски е надебелял само с 37 милиона за миналата година. Тежка диета е това и предлагаме, осавен социална охрана за 2.4 милиона годишно, да му отпуснеш и социална помощ, няколко социални лота от АМ „ХЕМУС“ през следващата година за няколко стотин милиона, че бушоните ти горят един след друг… Май вече сте се разбрали, а? 

Отговорите ги дължиш на цялото общество, не само на БОЕЦ.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА