НАП ПАЗИ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА с цената на всичко! Или защо бе спрян достъпа до Търговският регистър! (документи)

Днес БОЕЦ бяхме информирани, че НАП са обжалвали пред ВАС решението на Административен съд – София град, с което съдът отмени отказа на НАП да ни предоставят докладите им до Министерството на финансите за източените и откраднати над 16 милиарда лева ДДС! 


Припомняме, че на 19.03.2018г. БОЕЦ внесохме заявление по ЗДОИ до НАП с което изисквахме да ни предоставят докладите си до Министерството на финансите за несъбраното ДДС и списък на фирмите източили над 16 милиарда лева ДДС!

БОЕЦ заведе дело срещу НАП заради отказа да бъдат предоставени имената на фирмите източили над 16.2 милиарда лева ДДС!

След полученият отказ, БОЕЦ заведохме дело, което спечелихме в АС-София град. Съдът отмени оказа на НАП и реши, че исканата от нас информация следва да ни бъде предоставена, отчитайки надделяващият обществен интерес.

Съдът задължи НАП да предостави на БОЕЦ докладите за несъбраното ДДС!

НО НАП ПАЗЯТ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА ДО КРАЙ!
С тази жалба на НАП, решението на казуса се отлага за края на 2019г и дори за началото на 2020г., когато ще бъде насрочено заседанието на ВАС по делото.
Това е най-големият грабеж в новата ни история и БОЕЦ от самото начало (след като разкрихме информацията за 16-те милиарда несъбрано ДДС) заявихме, че е невъзможно този грабеж да бъде осъществен без участието на НАП и прокуратурата, като преки съучастници  и осигуряващи чадър над ДДС мафията източваща милиарди от бюджета всяка година. С действията си НАП само потвърждават нашата позиция. Междувременно БОЕЦ разкрихме, че през годините прокуратурата е сключила 2135 споразумения с лица и ОПГ-га за данъчни измами и източване на ДДС, като главна роля в тези схеми е имал Иван Гешев – новият зам. главен прокурор и шеф на специализираната прокуратура. Мафията знае как да награждава слугите си. . Поредно доказателство за чадъра осигурен от институциите над ДДС мафията.
След решението на съда и спечеленото от БОЕЦ дело преди няколко дни Търговският регистър внезапно спря да работи и достъпа до него бе блокиран. Дали има връзка между тези събития всеки сам може да прецени.

МАФИЯТА ЗАЛИЧАВА СЛЕДИТЕ СИ ЗА ОГРАБЕНИТЕ МИЛИАРДИ!

  БОЕЦ ще проследим и проверим, когато се възстанови достъпа до Търговският регистър, дали няма да се окаже, че регистрациите и партидите на десетки фирми дължащи милиарди ДДС са изчезнали по странен начин. Или не толкова странен. В търсачките и базите на сайта Биволъ има достатъчно съхранена информация и проверката може да бъде извършена сравнително лесно.
ОСТАВА БЕЗ ОТГОВОР въпроса, как така има 16 милиарда откраднато ДДС, а виновни НЯМА?! Въпреки сигналите на БОЕЦ до всички институции! Включително и сигнали срещу Борисов и Горанов за неизпълнение на служебните задължения и неупражнен контрол върху дейността на НАП. 

БОЕЦ с нови сигнали и разкрития за 16-те милиарда несъбрано ДДС!


Ето затова трябва да сме на площадите! Всеки ден! Докато отстраним мафията от властта и си върнем държавата. И свинете платят за извършените престъпления. Съд, затвор и конфискация на незаконно придобитото и одрано от гърба на българите имущество. Без компромиси и бой до дупка.
БОЕЦ водим тази битка! И ще я водим до край.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА