ЗАБРАВИХТЕ ЛИ? Спрете!

Годината започна със седем трупа. После опитаха да подарят Пирин на Цеко. Продължи с показният разстрел на бизнесмен близък до ГЕРБ. Последва аферата на Гинка и ЧЕЗ. После БОЕЦ разкрихме грабежа на 16 милиарда ДДС. Майките излязоха на протест заради системата (мафията) , която убива децата им. И Той пожела да му се махнат главата. Убиха няколко хиляди овце и кози, за да заглушат скандала с къщата в Барселона. БОЕЦ разкрихме, че прокуратурата е сключила 2135 споразумения с ОПГ-га за данъчни измами и източване на ДДС. Босия гладува повече от два месеца срещу корупцията и мафията превзели държавата ни. БОЕЦ осъдихме НАП да ни предоставят информация за несъбраните задължения поради изтекла давност. Седем дни след това Търговският регистър фалира. След него фалира и застрахователно дружество „Олимпик“ и над 250 000 българи бяха „ужилени“.
И всичко това в държавата европредседател.
И винаги след всеки скандал и гейт се размазвахме от красноречие, остроумие и бездействие. Скачахме от скандал на скандал и след третия ден вече не беше модерно да се занимаваш с поредният гейт, защото следващият набираше сила. И нищо не доведохме до край. И през цялото това време мафията ни се хилеше и грабежа продължаваше с пълна сила. Защото сценария работеше. Сценария за превръщането на един народ в стадо.
А трябваше поне едно нещо да доведем до край. И виновните да платят за престъпленията си. И лавината да тръгне. Давехме се в блатото на постоянните скандали и следвахме събитията. Вместо ние да редим събитията и мафията да отвръща на ударите. Пишем по десет поста на ден, вместо да излезем в десет часа сутринта и да блокираме съдебната палата , или министерски съвет. Защото ни вкараха в капана на многоговоренето и нищонеправенето. Сами се вкарахме заради страховете, комплексите, егото и егоизма си. А можем да променим това, ако поне едно нещо докараме до край. Всичко е важно,и починалата родилка от Сливен, и децата от радиохора, и царските конюшни, и всеки един случай трабва да бъде разследван. И всеки да плати за престъпленията си. Но, за да се случи това е нужно да спрем и поне едно нещо да доведем до край. Да покажем, че не сме стадо и не забравяме. Има една битка, която първо трябва да спечелим и тя е – отстраняването на мафията от властта. На площадите до постигането и. И всеки един скандал може да е повод. Всичко друго следва след това. Няма да забравим. И прошка няма да има. БОЕЦ  гарантираме. И ще се борим до край.
ВАЖНО Е НАЧАЛОТО. И бой до дупка. Скоро. И когато излезем ни последвайте. 


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите.  Благодарим за подкрепата на всички наши съратници и съмишлениеци, това е обща битка на гражданите срещу мафията! Всяка помощ е ценна.

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА