Следва консолидация на БКП, управление на ГЕРБ и БСП.

30 години след „идването на демокрацията“ се връщаме там от където тръгнахме! На власт са комунисти, ченгета от ДС и корумпирани партийни калинки. Няколко мафиотски клана с общо ченгедйиско-комунистически корени са превзели държавата. 

Наблюдаваме вече до болка познат сценарий. Ние се караме, мафията печели. Ежедневни протести и антипротести. Ежедневни показни акции и скандали, корупционни афери и нагли изцепки. И кервана си върви, но въпроса е, накъде върви. Борисов е в третият си мандат. До сега всички, които се докоснаха до ГЕРБ „изгоряха“. ГЕРБ са нещо, като политическа проказа за своите коалиционни партньори. Първо РЗС, след това РБ, АБВ, а сега ОП. Няма нищо случайно. Буда добре се е изучил в университета на сатрапа Живков. Разделяй, компрометирай, покварявай и накрай убий и владей. Буда усеща, че напрежението расте, усеща и че е загубил доверието на господарите си и ще направи последен опит да стабилизира своята власт, акто разчисти терена за последно. Предстоят ни извънредни избори и след тях в парламента ще има само три партии – БСП, ГЕРБ и ДПС, такъв е сценарият. За целта Буда трябва първо да разбие ОП и след това да ги компрометира тотално, за да изпаднат от политическата сцена. От една страна това е добро дело, тези самозабравили се наглеци нямат място в парламента на България, а от друга страна те като паразити са се впили във властта и сами няма да си тръгнат. Малоумието и алчността им почват да носят негативи и те рефлектират върху Борисов. Акцията на прокуратурата в БАБЧ не е нищо повече от стъпка за изпълнение на сценария. Виждали сме го преди предишната оставка на Буда, министрите на РБ бяха „зачесани“ от прокуратурата, а Буда го играеше невинно агънце, което нищо не знае. Всъщност, той спускаше нарежданията на Цацаров, сега се случва същото.

БАБЧ е една от големите „хранилки“ и когато се договаря една коалиция се договаря именно това – кой, коя хранилка да вземе от къде да лапа. Кой, коя админситрация да владее и къде да назначава калинките си. Не се лъжете, ОП лапат от БАБЧ от година и поливина, а ГЕРБ са на власт от 10 години. Тази река е текла и в джобовете на Буда и Цветанов още от времето на агент Кардам (Божидар Димитров).  Шефа на БАБЧ няма да бъда осъден, разбрали са се. Той ще бъде използван , за да се държат агент Иван (Каракачанов) и слугата на Цеко Минев (Симеонов) на къса каишка. Помните ли ареста на Иванчева? Сега да видяхте нещо такова? Три дни прокуратурата мълчеше, нямаше площадни изпълнения, нямаше медийни спектакли. Арестуваните са „препитани“ и обработени. След една -две години всичко ще свърши с „липсват достатъчно данни за извършени престъпления“. До тогава всичко ще е забравено. Всъщност, ще бъде забравено още другата седмица. А хранилката БАБЧ ще продължи да храни свинете, така както хранилката ДАИ, хранилката ДФЗ, хранилката „Митници“ и много други. Помните ли там колко такива акции и арести сме гледали? А дали сте чули за осъдени? НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН! Дори повечето после осъждат държавата и се връщат на старите си длъжности. Това Буда нарича „стабилност“!

След следващите избори всички ще въздъхнат тежко и в „името на държавността и стабилността“ БСП и ГЕБ ще се прегърнат, а ДПС ще остане единствената „опозиция“.

Това не е просто ненормално,  това е извратено. БКП ще се върне на власт и ще управлява еднолично и то официално. Рабира се, това може да се случи, ако Борисов убеди господарите си, че още не  е изчерпан и може да има даде и налее още милиарди в джобовете и офшорните им сметки. Пеевски, Златев, Божков, Бориславова, и останалите вече дават знаци, че Буда е пътник.  Проекти за нов месия вече са в ход. Остава да бъде решен само един проблем – да се договорят кой ще смени Цацаров.

Докато мафията предизвиква, контролира и организира изборите, нищо добро не ни чака. Докато следваме техните сценарии винаги те ще водят. Трябва да разчупим омагьосаният кръг и това може да стане, ако поне до едно правителство на мафията  бъде свалено с камъни и народа пробуден. Това ще е само началото и само едни избори няма да са достатъчни. Но те ще са стъпки към изриването на мафията от властта! Разбира се, нужен е и план, и стратегия, и достатъчно непримирими, за да се изправят срещу дебелите. Трябва да вземем инициативата и да не правим компромиси.  БОЕЦ водим тази битка и знаем какво искаме и как да го постигнем!

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ВАЖНО! БОЕЦ принуди ВАС да пренасрочи делото за ДДСгейт! (документи)

ВАЖНО!

Както вече ви съобщихме, ВАС насрочи делото на БОЕЦ срещу НАП за предоставяне на имената на фирмите източили 16 милиарда ДДС за 27.01.2020г. 

На 20.03.2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ изнесохме документи, от които става ясно, че за периода след 2000г. над 16.2 милиарда лева са установените с ревизионни актове на НАП задължения и злоупореби с ДДС, като почти 6 милиарда лева вече са обявени за несъбираеми. Пред присъстващите медии БОЕЦ обявихме, че на 19.03 сме внесли Заявление по ЗДОИ до НАП с което искаме да ни бъде предоставена информация за фирмите и дружествата реализирали ДДС схемите, чрез които са източени милиардите от бюджета! Специфичното в нашето искане беше това, че изисквахме от НАП освен имената на фирмите бушони, които са в края на измамните схеми (по правило прехвърлени на малоимотни граждани), така също и имената на всички участници в схемата, с цел да стигнем до тези, които реално са източили и усвоили милиардите. Междувременно Биволъ разкриха, че депутата от ГЕРБ, Димитър Гамишев е приложил именно такава измамна схема ощетявайки държавата с над 200 000 лева и той си замина от парламента. БОЕЦ внесохме и сигнал срещу втори депутат от ГЕРБ – Борис Кърчев отново за данъчни и ДДС измами, този път за милиони.   Исканата от нас информация се оказа проблем за НАП. Получихме отказ да ни бъде предоставена с аргумента, че представлява данъчна тайна. Няма как де се съгласим с това, защото по закон НАП са длъжни да публикуват и направят достояние на обществото имената на дружествата некоректни длъжници към държавата!

НАП пази ОМЕРТАТА на мафията за 16-те МИЛИАРДА източеноДДС! (документи)

БОЕЦ продължихме битката в съда!! И не защото вярваме в съдебната система, а защото вярваме, че Истината е най-силното ни оръжие и че българите имат право да знаят КОЙ обрича цял един народ на бедност и мизерия! КОЙ ограби и източи милиардите от гърба на най-бедният народ в Европа! КОЙ пази престъпниците и осигурява чадър над престъпната им дейност!

С Решение № 4708/10.07.2018г. 48 състав на Административен съд -София град признава правото на БОЕЦ да получи исканата по ЗДОИ информация и задължава НАП да изпълни указанията на съда и да ни предостави исканите доклади до МФ. 

Вместо да изпълни Решението и указанията на АС – София град, НАП звеждат касационна жалба пред ВАС , като оспорват решението на АС. Без основателни аргументи с единствената цел ДА ПАЗЯТ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА ЗА ИЗТОЧЕНИТЕ 16 МИЛИАРДА ДДС! И ВАС правят всичко възможно да запазят омертата и насрочват делото за 2020г. с надеждата , че нас верояъно няма да ни има! 

НО НИЕ СМЕ ТУК И НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ!

След участие на Георги Георгиев от БОЕЦ в предаването на Сашо Диков в телевизия „Евроком“, посветено на този абсурден скандал и ненормалният срок за който е насрочено делото и отправено официано запитване от предаването „Евродикоф“ , ВАС преразглеждат решението си и пренасрочват делото за юни 2019г. Осем месеца по-рано от първоначано определеният срок! 

Както е видно, става дума за същото дело – № 10496 от 2018г.м а в горният десен ъгъл е написано ръчно „пренасрочено“.  Това означава едно нещо – СТРАХ! Мафията разбира, че срещу себе си има хора, които са се обрекли на битката срещу корупцията и неправдите и с подобни ходове само ни амбицират още повече. Разбират, че с опитите си да шиканират това дело, само разкриват своите зависимости и истинските си лица на слуги на мафията. Знаят, че БОЕЦ никога не се отказваме и няма как да ни спрат. Сега обаче възникват няколко допълнителни въпроса! Ако БОЕЦ участваме в още някое предаване ще пренасрочат ли делото за декЕмври тази година? Така ли ВАС разпределя делата си – ако мине номера? КАКВО ИЛИ КОЙ ги накара да насрочат първоначално делото за 2020г.? Какво се случва с другите дела на граждани и сдружения, които нямат шанса да реагират публично в национален ефир на тази гавра и отказ от правосъдие? Защото бавното правосъдие е отказ от правосъдие.

БОЕЦ благодарим на Люба Кулезич, Сашо Диков, Иво Божков и екипа на „Евроком“, единствените телевизионни журналисти дали национален ефир на БОЕЦ по теми, които считаме, че са обществено важни. Все пак източените 16 милиарда ДДС всички ние сме ги платили!

Продължаваме! Очаквайте до края на седмицата поредната акция на БОЕЦ! Битката срещу мафията трябва да се води всеки ден и на всички фронтове и нива! И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Красимира Обретенова – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

Красимира Обретенова – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

ГД „БОЕЦ“ продължава своята инициатива да отбелязва хора, спечелили доверието и уважението на организацията с гражданската си доблест и активна позиция и с реални действия в борбата с мафията и корупцията, в борбата за справедливост и истината!
Следващият българин, когото обявяваме за БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ е Красимира Обретенова!

Важно е тези достойни българи да получат нашето признание и подкрепа! Важно е и обществото ни да види и чуе, че има хора, непримирими с неправдите!
Че не всички са маскари!
Че будни и смели има и винаги е имало!

Този път ще ви представим една българска Майка, от тези, дето са посветили живота си на своите деца и на битка срещу система – убиец. Красимира Обретенова е от Добрич, майка на три деца. Занимавала се е с журналистика. Третото и дете се ражда здраво, но след вирусна инфекция дъщеричката и получава тежки увреждания. И това променя живота и. Преди осем години се мести в София, за да може да получи по-добра медицинска помощ и грижа за детето си. Вместо това се сблъсква с поредици от абсурди, чиновническо бездушие и законодателно малоумие. Сблъсква се със системата убиец.Но проблемите само я амбицират още повече, залога е живота на детето и.  Днес Красимира заедно с 16 годишната си дъщеря живее в Холадния. Самата тя казва:

„До Холандия стигнах след като болезнено осъзнах, че уврежданията на дъщеря ми осигуряват заплати, стаж за пенсия и допълнителни доходи на огромна армия чиновници и работещите за тях НПО-та. Уврежданията на детето ми хранят чиновници и политици, за да ми съсипват живота, семейството, бъдещето. Не само на мен разбира се, но след години протести, скитане по министерства и парламент, за да изискваме реформи, т.нар. държавници на всички нива се гавреха с мен, с нас, майките, които се съпротивлявахме през тези години на социалното статукво.“

През последните 15 години Красимира е неизменно част от всички протести на родители на деца с увреждания. Осъжда социалното министерство заради начина по който предоставя помощни средства. Напуска своята родина, за да спаси детето си, но не се отказва и от битката да промени системата в България!

(Красимира Обретенова заедно с други България  в Холадния – протест в  подкрепа на  Майките и с искане на Оставката на Валери Симеонов –  Хага, Холандия -26.10.2018г.)

Красимира подкрепя протеста на Майките „Системата ни убива“, яростно разобличава лицемерието на политиците ни и споделя случващото се с нея и с дъщеря и Пасионария в Холандия. Разликата между грижата, която оказва холандската държава за децата с увреждания и  мъките в България е неописуема. Точната дума за случващото се в България с тези деца и родителите им  е геноцид! Цяла армия чиновници и  политици се храни от мъките и болката на тези хора. Стотици милиони изтичат всяка година, а децата не получават почти никаква адекватна грижа.  Системата е проядена от корупция, некадърност и бездушие, а децата с увреждания са просто статистика. Дори това не са, защото няма регистър на тези деца и техните нужди, увреждания и заболявания. Те са просто един досаден проблем за който премиера Борисов пожела да му се махне от главата. Но те не са махат, а продължават битката си. Битка за живот. Въпреки гаврите, въпреки безразличието и лъжите на политиците, Майките не спират с протестите си!  БОЕЦ подкрепяме протестите на Майките и сме били до тях през годините.

Красимира Обретенова: „Политизирана съм, но не до такава степен, че да амортизирам човешкото в човека и себе си. Искам човешка Европейска България, а това може да се постигне , ако критичната маса от съпротивляващи се на ченгеджийското управление на страната от всички партии и цветове, започне да действа , а не да играе роля на вътрешна емиграция.“

Това е решението. Една непримирима Майка казва и показва на всички ни, че можем да се преборим, че можем да върнем нормалността в държавата и живота си. Важното е да не се отказваме и да отстояваме целите си до край. И само от нас зависи да върнем усмивките по лицата си, да върнем мечтите на децата си и да им дадем шанс и избор да живеят нормално в нормална държава. В родината им. И първата стъпка в тази битка е да отстраним мафията от властта. Мафията на мутрите, ченгетата, гинките, калинките и корумпираните партийни мишки. Те са системата, която ни краде и убива.

Респект, Красимира и благодарност за примера и силата, която даваш на всички ни! Поклон и пред непримиримостта на Майките, които и днес бяха на площадите в София и страната.

Красимира Обретенова – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!