ЧЕСТИТО, дами и господа депутати! Сега ще лъсне лицемерието ви!

Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси ще разгледа сигнала на БОЕЦ срещу Пламен Георгиев – шеф на КПКОНПИ, за неизвършената по същество проверка на произхода на доходите на депутата Делян Пеевски.

На 28.09.2018г. БОЕЦ внесохме този сигнал до Парламента, Президента и КПКОНПИ, след направените от П. Георгиев изявления и признание, че провверката срещу Пеески не е извършена по същество и не са проверявани банковите му сметки, активи и собственост.

БОЕЦ внася сигнал срещу Пламен Георгиев за отстраняването му от длъжност!

Сигнала срещу Пеевски също е внесен от БОЕЦ още в първият работен ден на новосформираната КПКОНПИ. Сезирахме Комисията за неясният произход на средствата на Пеевски и за  неправомерни действия на прокурор Бецова и зам. апелативен прокурор Стоев, изразяващи се в разтваряне на чадър и прикриване на извършени от Пеевски финансови и данъчни престъпления. 

БОЕЦ в акция! СПОДЕЛЯЙТЕ И СЛЕДЕТЕ КАКВА ЩЕ БЪДЕ РЕАКЦИЯТА!

Сега депутатите са поставени в ситуация да разследват действията на Пламен Георгиев, когото самите те само преди няколко месеца избраха! Да разследват действията му, или по-скоро бездействието му за проверката на техният колега и най-успял български политик и бизнесмен, Делян Пеевски. Председател на тази комисия е депутата Валентин Иванов от коалиция Патриотичен фронт. Валери Сименонов – вицепремиер от същата коалиция на патриотите наскоро зададе въпроса, който БОЕЦ задаваме от две години – на какво основание НСО охранява Пеевски? Сега депутатите могат да дадат отговори на много въпроси. Вместо това предварително ви казваме, че проверката ще завърши „без данни за извършени нарушения“. Разобличаваме лицемерието на управляващата ни мафия и показваме тоталната зависимост на всички институции от Пеевски и задкулисието, което владее държавата!

БОЕЦ ще изискваме от Парламентарната комисия за борба с корупцията да ни уведомят за деня на заседанието, в което ще се разглежда нашият сигнал, за да присъстваме и да предоставим допълнителни данни и информация. И да гледаме как депутатите се гърчат в усилията си да пазят и оправдават своят господар. Ще ви информираме за развитието. Продължаваме битката за Истината и справедливост!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА