Ти очерни и почерни България, Бойко!

Не журналистите, гражданите и дипломатите, които реагираха на убийството на журналистката Виктория Маринова! Никога до сега българите не са наричали държавата си убиец, а днес крещат „СИСТЕМАТА НИ УБИВА!“ Ти си системата, Бойко! Ти превърна държавата ни в кочина, в която властват мутрите, беззаконието, корупцията и мафията!

Загубихме една трета от населението, което не се е случвало и по турско! Докато ти и Пеевски дебелеехте , ние погребвахме жертвите на твоето управление! Ти превърна България в най-бедната и корумпирана държава в Европа! Ти превърна българите в най-болната, нещастна и изчезваща нация в Европа! Ти превърна пътищата, градовете и селата ни в гробища! Ти ограби парите, мечтите, труда и надеждите ни! Ти прокуди децата ни и милиони българи от родината им заради мизерията и зверската корупция.
Защо не излезеш поне веднъж без охраната и бронираната си лимузина да се порадваш на любовта на народа? А, боклук страхлив? Българите ще се срамуват, че са били управлявани от изрод , като теб! Децата и внуците ти ще се срамуват от теб! Така, както внуците на нацистите-убийци се срамуват от дядовците си.
Знам, че се гърчиш в страх и трепереш за жалкият си животец и милиардите одрани от гърба на народа. Но знай и ти, все някога, все някой ще зареди пистолета и ще те намери! И не защото е луд, или е лош човек, а защото няма вече какво да губи. Колко хора си докарал до това положение?
Няма вечно зло, няма вечни диктатори, само стремежа на човек към свобода и справедливост са вечни. 
Разбра ли, Бойко Борисов (Boyko Borissov)?

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА