Не искайте нищо от тях, искайте само да ги няма!

Чуйте ме.
Знам че боли, но истината е, че ни управляват изроди, за които човешкият живот не струва нищо. И от това зло можем да се спасим само по един начин – с бой. С революция, с камъни, с кървави протести, със съпротива до дупка. Няма друг начин. Не сме екстремисти, или анархисти, не сме професионални протестъри, или редикални малоумници, ние сме просто обикновени хора, които се борят за живота си. За свободата си и правото на нормален живот. Уродите владеят цялата държава. Мафията контролира всяка институция и власт. Остава ни само собственият ни инстинкт за самосъхранение и остатъците от човечност, които сме съхранили в себе си. И чисто човешкият стремеж към свобода и справедливост.


Преди три дни говорих със зам.министъра на здравеопазването и началник кабинета на министъра на задравеопазването. Министъра се скри, мишката страхлива. И питах тези „властимащи“ , осигурено ли е достатъчно финасиране за определена животоспасяваща процедура. И отговора бе „Да, всичко е осигурено,трудно е, много е трудно, но клиниките казаха, че ще се справят.“ И попитах тези капути – „А защо трябва да е трудно? Защо не е лесно? На Гергов трудно ли му е с 43 милиона подарени? На Пеевски трудно ли му е с охрана платена от нас за милиони? Защо на нас трябва да ни е трудно?“ И дори не ме разбраха за какво им говоря.
Живеем в два различни свята. Управляващите ни престъпници живеят в света на милиардите, където милионите вече ги нямат за нищо, а ние живеем в свят, в който след 20-то число направления няма и не си купуваме половината лекарства защото струват 12 лева и са скъпи. И близките ни мрат , като кучета. И събираме по един лев с СМС-и за да спасим живота на Петърчо от Стара Загора и Росенчо от Варна.Защото в държавата на мафията пари за лечение на децата ни няма. Но пари за изложбите на Рашидов в чужбина има.

Управляват ни уроди без съвест и морал. майната му на Валери Симеонов, този боклук е само говорител на свинете. Този трябва да си отиде, но това не решава нищо.Буда трябва да си замине, Цацаров трябва да си замине, Пеевски трябва да си замине, Златев, Нинова., Гергов, Минев, Цветанов… Целият тумор трябва да бъде изрязан.
Не искайте нищо от тях. От изроди може да получиш само гаври и зверства.
Не искайте нищо от тях. От крадци и лъжци ще получите само грабеж и лъци.
Не искайте нищо от тях, изправете се срещу тях. И се бийте дори с цента на живота си срещу това зло, защото това е единственият начин да оцелеете.
Не искайте нищо от тях, искайте само да ги няма.
БОЕЦ водим тази битка и призоваваме всички живи – изправете се срещу злото.Излезте и се борете. Можем да се преборим, достатъчно е да осъзнаем силата си. Застанете до майкте, застанете до вашите близки. И осъзнайте, че няма по голяма сила от гражданите.

Г. Георгиев – БОЕЦ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА