Крадеца подкрепя Лъжеца! ОСТАВКА И ИЗРИВАНЕ!

Помните ли войната разразила се преди няколко месеца между Валери Симеонов и Кирил Домусчиев, бизнесмен и шеф на КРИБ?

Симеонов обяви Домусчиев за „нагъл крадец“ , а бизнесмена го нарече лъжец. Ставаше дума за едни 55 милиона, които Домусчиев се опитваше да си спести, а държавата правеше всичко възможно да му подари тези пари. Тогава Симеонов го играеше „доброто ченге“ и уж защитаваше интересите на държавата! Същият Симеонов само няколко месеца преди това си късаше ризата за да подари Пирин на Цеко Минев и въобще не го интересуваше интереса на обществото и държавата!

След поредната изцепка и подигравка на Валери Симеонов по адрес на протестиращите майки на деца с увреждания, те поискаха оставката му! БОЕЦ подкрепихме Майките и заявихме, че е нужна оставката на цялото правителство! Първо Борисов пожела майките да му се „махат от главата“, а след това Симеонов ги нарече „кресливи жени, които използват уж болните си деца за материални цели“. Лавина от възмущение и гняв се изля срещу управляващите заради тяхната арогантност и подигравката с майките.

И изведнъж крадеца Домусчиев застана зад лъжеца Симеонов, като заплаши, че щял да изкара хиляди работници на контрапротест в подкрепа на WCпремиера. Различните кланове на мафията водят битки помежду си на определени нива, но заедно крепят статуквото и пазят престъпната си власт! Разбира се, Борисов отсъства. Винаги в подобни ситуации, когато кораба потъва, мишката не е на борда. Защото е опасно и защото Буда трепере само при мисълта, че може да загуби властта. Мафията усеща натрупващото се напрежение и активира класическият сценарий на противопоставяне и разделяне. Работници срещу майки. Пръв започна да говори в тази посока Борисов, когато заяви още преди два месеца, че майките искат Сто милиона, но трябва да кажат от къде да ги вземе – от пенсионерите ли, от учителите ли, от здравеопазването ли, но за източените 16 МИЛИАРДА ДДС не каза нитъо дума! Всъщност, Майките от самото начало заявиха, че не искат пари, а реални и конкретни реформи! Буда обаче във всичко вижда само милиони, милиарди и конспирации на някакви гадове, дето искат да му вземат властта!

Защо обаче е тази злоба и омраза на управляващите към майките? ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ! Страх ги е, че ако Майките успеят да постигнат целите си, това ще е силен знак към всички останали и лавината ще тръгне! Така, както ги бе страх и от модела на граждански контрол върху дейността на Фонда за лечение на деца в чужбина и направиха всичко възможно да смачкат тази институция и да разбият този модел, защото той се оказа успешен и гражданите можеха да пожелаят да бъде приложен масово във всички институции! Деца умираха, но техният живот не означава нищо за управляващата ни мафия, важното бе да недопуснат пробив във статуквото и контро,а върху институциите.

Днес сме свидетели на невиждана мерзост. Управляващите посегнаха на майките и децата с увреждания. И са готови на всичко, за да смачкат протестите и да спасят властта си! Борисов не е тук, но лично е активирал Домусччиев да брани Симеонов, защото правителството му пада! Каква е цената скоро ще узнаем. Няколко контролирани от Пеевски „бизнес“ организации също обявиха, че ще пазят правителството. Разделителната линия е очертана – ОТ ЕДНАТА СТРАНА е правителството на мафията и обръчите им от фирми, слуги и паразити, които източват безнаказано държавата, а ОТ ДРУГАТА СТРАНА са майките, подкрепени от БОЕЦ и граждани и организации неприемащи мутренската власт на Буда и компания. Симеонов трябва да си замине, но това не е достатъчно! БОЕЦ искаме оставката на цялото правителство, оставката на Цацаров и разследване по същество на Пеевски. Не само оставки, а съд и затвор за престъпниците. Първо отстраняваме мафията от властта, после си редим държавата. БОЕЦ водим тази битки и призоваваме всички граждани да се включат в битката. Да застанат до Майките, да излязат срещу мафията в пряк сблъсък за свобода и справедливост. Борим се за живота си и няма кой друг вместо нас да го направи.

Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА