БОЕЦ: „Ще ви намерим!“ Преследвайте ги навсякъде!

След този материал, профила на Георги Георгиев – председател на БОЕЦ бе блокиран отново за 30 дни. Това е най-силното доказателство, че сме на прав път! БОЕЦ обявихме нова акция и реакцията на управляващите ни наглеци е израз на техните страхове, страхът да се сблъскат лице в лице с нас! Страх от Истината.

БОЕЦ В АКЦИЯ –  освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“. Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда.  Когато се изправиш лице в лице с тези самозабравили се престъпници, тогава разбираш колко слаби и жалки са. Разбираш, че техният страх е по-голям от твоите страхове. Че само нашето мълчание крепи тяхната власт и им дава шанса да продължават да ни крадат, лъжат и убиват безнаказано. Години наред не ни чуваха под прозирците на парламента и министерски съвет, подиграваха се с нас. Месеци и години се гаврят с майките. Преследваха ни, мачкаха ни, маскаряха ни. Сега ние ще ги преследваме! Това е, същата битка и същата цел – да отстраним мафията от властта.

Публикуваме пълният текст на поста.

“Наглостта е заразна. ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ!
Днес бях в Министерството на здравеопазването за среща с министъра. Повода е конкретен и исках да поставя няколко въпроса, като „защо е забранено кръстосаното донорство“ и как ще бъде решен този въпрос, както и още няколко подобни конкретни въпроси, теми и проблеми. Миналата седмица бях два пъти в министерството, но се оказа, че „министъра е зает с вота на недоверие и ще ви се обадим допълнително за часа на срещата“. Днес отново разговарях със „секретарката на началник кабинета на министъра“ и отново се оказа, че министъра има „външен разговор“ и ще ми се обадят по-късно за да уточним часа. Разбира се, не се обадиха ,но аз се обадих и „помолих“ началник кабинета на министъра да му предаде, че ЩЕ ГО НАМЕРЯ! Миналата седмица се срещнах със зам. министъра, но този човек се оказа тотално неадкватен. Може да е добър лекар, не знам, но за админстратор не става. Предполагам, че е сложен защото е послушен и безопасен. На поставените от мен въпроси получих отговор: „Аз да не съм екстрасенс, че да мога да ви отговоря“. Не знам какъв е, но знам, че този няма идея какво прави там и в момента е просто един скъп заплатолапач. Казва се Бойко Пенков. Та, да се върна на министъра. Исках да го питам и защо е гласувал „ЗА“ ДА БЪДАТ ПОДАРЕНИ 43 МИЛИОНА НА ГЕРГОВ, а във видинската диализа пациените си носят бинтове и лепенки, защото „пари няма“? И да му тегля една майна, признавам тази своя проява на слабост, но държах да го направя. 
Ще те намеря, г-н Ананиев. И няма какво да ме спре. Като не искаш да се срещнеш с мен, аз ще се срещна с теб. Ще те чакам пред министерството, в Ловеч, в Пловдив, в Монтана, пред дома ти, навсякъде където ходиш, оглеждай се. 
И се обръщам към Майките и всички протестиращи. Протестите не трябва да спират, те трябва да ескалират и дори да се радикализират, защото този, който не бива чут вика още по силно и накрая взима тоягата. А нас ни управляват най-наглите, крадливи и глухи свине. И протестите трябва да поставят едно единствено искане – ОСТАВКА на цялото престъпно правителство на Буда. То е системата, която убива. Тя не може да бъде променена, тя трябва да бъде отстранена. 
И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. 
Продължаваме!“


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА