Следва консолидация на БКП, управление на ГЕРБ и БСП.

30 години след „идването на демокрацията“ се връщаме там от където тръгнахме! На власт са комунисти, ченгета от ДС и корумпирани партийни калинки. Няколко мафиотски клана с общо ченгедйиско-комунистически корени са превзели държавата. 

Наблюдаваме вече до болка познат сценарий. Ние се караме, мафията печели. Ежедневни протести и антипротести. Ежедневни показни акции и скандали, корупционни афери и нагли изцепки. И кервана си върви, но въпроса е, накъде върви. Борисов е в третият си мандат. До сега всички, които се докоснаха до ГЕРБ „изгоряха“. ГЕРБ са нещо, като политическа проказа за своите коалиционни партньори. Първо РЗС, след това РБ, АБВ, а сега ОП. Няма нищо случайно. Буда добре се е изучил в университета на сатрапа Живков. Разделяй, компрометирай, покварявай и накрай убий и владей. Буда усеща, че напрежението расте, усеща и че е загубил доверието на господарите си и ще направи последен опит да стабилизира своята власт, акто разчисти терена за последно. Предстоят ни извънредни избори и след тях в парламента ще има само три партии – БСП, ГЕРБ и ДПС, такъв е сценарият. За целта Буда трябва първо да разбие ОП и след това да ги компрометира тотално, за да изпаднат от политическата сцена. От една страна това е добро дело, тези самозабравили се наглеци нямат място в парламента на България, а от друга страна те като паразити са се впили във властта и сами няма да си тръгнат. Малоумието и алчността им почват да носят негативи и те рефлектират върху Борисов. Акцията на прокуратурата в БАБЧ не е нищо повече от стъпка за изпълнение на сценария. Виждали сме го преди предишната оставка на Буда, министрите на РБ бяха „зачесани“ от прокуратурата, а Буда го играеше невинно агънце, което нищо не знае. Всъщност, той спускаше нарежданията на Цацаров, сега се случва същото.

БАБЧ е една от големите „хранилки“ и когато се договаря една коалиция се договаря именно това – кой, коя хранилка да вземе от къде да лапа. Кой, коя админситрация да владее и къде да назначава калинките си. Не се лъжете, ОП лапат от БАБЧ от година и поливина, а ГЕРБ са на власт от 10 години. Тази река е текла и в джобовете на Буда и Цветанов още от времето на агент Кардам (Божидар Димитров).  Шефа на БАБЧ няма да бъда осъден, разбрали са се. Той ще бъде използван , за да се държат агент Иван (Каракачанов) и слугата на Цеко Минев (Симеонов) на къса каишка. Помните ли ареста на Иванчева? Сега да видяхте нещо такова? Три дни прокуратурата мълчеше, нямаше площадни изпълнения, нямаше медийни спектакли. Арестуваните са „препитани“ и обработени. След една -две години всичко ще свърши с „липсват достатъчно данни за извършени престъпления“. До тогава всичко ще е забравено. Всъщност, ще бъде забравено още другата седмица. А хранилката БАБЧ ще продължи да храни свинете, така както хранилката ДАИ, хранилката ДФЗ, хранилката „Митници“ и много други. Помните ли там колко такива акции и арести сме гледали? А дали сте чули за осъдени? НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН! Дори повечето после осъждат държавата и се връщат на старите си длъжности. Това Буда нарича „стабилност“!

След следващите избори всички ще въздъхнат тежко и в „името на държавността и стабилността“ БСП и ГЕБ ще се прегърнат, а ДПС ще остане единствената „опозиция“.

Това не е просто ненормално,  това е извратено. БКП ще се върне на власт и ще управлява еднолично и то официално. Рабира се, това може да се случи, ако Борисов убеди господарите си, че още не  е изчерпан и може да има даде и налее още милиарди в джобовете и офшорните им сметки. Пеевски, Златев, Божков, Бориславова, и останалите вече дават знаци, че Буда е пътник.  Проекти за нов месия вече са в ход. Остава да бъде решен само един проблем – да се договорят кой ще смени Цацаров.

Докато мафията предизвиква, контролира и организира изборите, нищо добро не ни чака. Докато следваме техните сценарии винаги те ще водят. Трябва да разчупим омагьосаният кръг и това може да стане, ако поне до едно правителство на мафията  бъде свалено с камъни и народа пробуден. Това ще е само началото и само едни избори няма да са достатъчни. Но те ще са стъпки към изриването на мафията от властта! Разбира се, нужен е и план, и стратегия, и достатъчно непримирими, за да се изправят срещу дебелите. Трябва да вземем инициативата и да не правим компромиси.  БОЕЦ водим тази битка и знаем какво искаме и как да го постигнем!

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА