БОЕЦ с номинация за ГИНЕС! (документи)

За четвърти път БОЕЦ внасяме в прокуратурата сигнал във връзка с аферата „Яневагейт“. Първият сигнал е внесен на 30.11.2015г. , а настоящият е четвърти поред. Един и същ сигнал с един и същи резултат – без отговор! 

Помните скандала с огласените от Биволъ разговори! Олицетвирение и описание на кочината , в която Борисов, Пеевски и Цацаров са превърнали държавата ни! Скандал, който разтърси държавата, обществото, медиите и институциите. Само за прокуратурата и Буда това се оказаха просто едни приказки между „две каки“.

Яневагейт: Причините, експертизите и „Следствието“

През изминалите три години всяка казана дума се потвърди. Както за зависимостите на Цацаров, за къщата в Барселона, за касичката Сталийски, за „оперативките“ при Буда в Банкя, за водещата роля на Пеевски в задкулисието, за мафиотско-мутренският начин, по който се управлява държавата, за подчинената роля на прокуратурата и съдебната система под властта на мафията. Екипа на Биволъ бе подложен на репресии, но нито един от „героите“ на записите на бе разследван! Мафията отвръща на удара и пази своите.
До момента това е единственият сигнал по който нямаме отговор. А искахме само раследване по същество на всички факти, данни и твърдения в разговорите между две съдийки, действащи магистрати към датата на подаване на сигнала, както и на лицата визирани в тези разговори, които са уличени в извършване на тежки престъпления! БОЕЦ сме внесли десетки сигнали до прокуратурата, ДАНС и европейските институции за корупция, конфликт на интереси и други престъпления извършени от хора по високите етажи на властта. Умишленото и престъпно бездействие на прокуратурата по аферата „Яневагейт“ показва страха и огромните усилия на дебелите, които положиха , за да прикрият и погребат този скандал. Късата памет на българите им помогна. НО БОЕЦ НЕ ЗАБРАВЯМЕ! 


Същото се случва и днес с мегаскандала #ДжиПиГейт! Афера за милиарди разкрита от биволите показва чудовищният октопод на корупцията и мафията превзели държавата ни. Серия скандали и димки изместват фокуса на обществото от този гейт, а мълчанието на прокуратурата издава същият страх, както и при Яневагейт! Страха, че властта на мафията може да бъде компрометирана и загубена. Че дебелите ще трябва да плащат за извършените престъпления. И отново само разследващите журналисти са едниствените задържани до момента! 

 Защо го правим? 
За да напомним и да покажем, че има будни и няма да забравим. И за още нещо. БОЕЦ направихме постъпки и след днешната акция ще подадем Заявка с нужните документи до централата на ГИНЕС за номинация и регистрация на нов рекорд „Най-некадърна и корумпирана прокуратура в света“, . Оказа се, че това е нова категория и ще платим изисканата такса, която не е голяма, но всяка сума си заслужава „световната слава и признание“. И не, не е смешно. От ГИНЕС определят заявката ни , като „добра кауза“. Да, разобличаването по всякакъв начин на мафиотската същност на управляващата ни банда ченгета и мутри, е добра кауза. И няма да спрем да го правим и да събираме непримиримите. Докато не станем достатъчно, за да излезем на площадите в челен сбъсък с мафията. В битка на гражданите за свобода и справедливост! Друг начин вече няма, а и няма кой друг вместо нас да се пребори със злото, което ни убива.
Будете се, помнете, гответе се!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА