Борисов трябва да бъде свален с камъни и протести! И БСП след това също. Просто трябва, за да си отидат завинаги. 

Врагът на моят враг НЕ Е мой приятел. 
Мантрата, която повтарят Буда и шайка псевдо “десни“, че падне ли ГЕРБ, ще дойдат БСП и ДПС и държавата ще пропадне, е просто тъпа манипулация. Подобни внушения показват, че управляващите ни мислят за аборигени. Макар и малков ероятно, но е възможно това да се случи. И какво? Ще крепим Борисов – слугата на Пеевски, за да не дойде Гергов – слугата на Пеевски? Ще пазим един клан на мафията, за да не дойде друг клан на мафията? Няма да се лекуваме, за да не се разболеем отново? Глупости! Борисов трябва да бъде свален с камъни и протести! И БСП след това също. Просто трябва, за да си отидат завинаги. 
Това, че днешните протести са уж подкрепяни от БСП и разни други ченгеджийски и мутренски банди, не значи, че сме от едната страна на барикадата с тях. Те в момента са като паразити, които се опитват да се вкопчат в гостоприемника, за да продължат да смучат после. Дали ще го позволим зависи от нас.
Предстоят избори, неизбежно е, Симеонов вече си замина, след него е Буда, след тях и Цацаров. И всички трябва да осъзнаем, че тези избори няма да се решаващите, но са задължителни и необходими. Задължителни са, за да отстраним Буда и бандата му и необходими, за да се подготвим и организираме за последващите избори. Предстоят няколко месеца битка, в която гражданите трябва да вземем инициативата, да изградим така нужната ни алтернатива и да формулираме и поставим своите искания и цели. БОЕЦ вървим по този път. И да ги отстояваме до край, без компримиси и отстъпки. Майките ни показаха как. План, стратегия и бой до дупка. Това е момента и имаме шанс. И не само шанс, обречени сме да спечелим тази битка. Задължително – международно разследване на ДжиПиГейт, ДДСгейт и убийството на журналистката Виктория Маринова и лавината ще тръгне. За да спечелим и войната трябва да погледнем по далеч.
– Отстраняване на Борисов.
– Отстраняване на Цацаров.
– Електронно гласуване.
– Закон за лустрацията.
– Граждански контрол върху изборният процес.


Това е началото. Краят е – работеща съдебна система, разделение на властите, реална борба с корупцията, функциониращо гражданско общество. Мафията ще се опита с всички сили да запази своята власт. дали през БСП и ДПС, дали през новите си проекти, или поредните месии, дали ще се казват Мая, или Слави няма значение. Важното е да не позволим да бъдем излъгани отново. Путинските слуги и местните мафиотски кланове ще се опитат да хвърлят страната в хаос и анархия. Това е тяхната хранителна среда. Не трябва да го позволяваме. Протестите трябва да продължат, насочени срещу причините за нещастието ни, срещу корена на злото, а не срещу последствията. Ще ги бием с разум и сърце. Те имат власт и милиарди одрани от нашият гръб, ние имаме чиста кауза и в това е силата ни. Няма значение дали бензина е с десет стотинки по евтин, докато начело на държавата стои мафията и продължава да ни краде и убива по хиляди начини. БОЕЦ знаем какво искаме и как да го направим. Събираме непримиримите и будим заспалите. Страхът може да бъде преодолян и тогава идва свободата.
Продължваме. 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА