БОЕЦ срещу мафията! Продължаваме.

Вчера бойци от Стара Загора, Видин, Казанлък  и София се включиха в Марша за правосъдие в столицата, организиран от Инициатива „Правосъдие за всеки“. Гражданската солидарност и Истината са най-силното ни оръжие срещу мафията превзела държавата ни.
БОЕЦ отново завяваме нашите цели и стъпките за тяхното постигане:
БОЕЦ знаем, че дебелите няма да си отидат с добро. Ще се сблъскаме с тях и слугите им лице в лице и трябва да спечелим тази битка и да продължим нататък, за да спечелим и войната. А пътя е в поредица от стъпки и ясни цели.
– Отстраняване на мафиотското правителство на Буда от властта.
– Отстраняване на Цацаров – пазителя на мафията от поста му и отпушване на съдебната система.
– Независимо международно разследване на ДжиПиГейт, ДДСгейт и убийството на журналистката Виктория Маринова.
– Електронно гласуване.
– Граждански контрол върху изборният процес.
– Закон за Лустрацията.
 
Тепърва ни предстоят тежки битки, докато изринем цялото мафиотско блато и бъде изградена така нужната ни алтернатива, но целите трябва да бъдат отстоявани до край, а те са:
– Отстраняване на мафията от властта. Отстраняване на всички мафиотски кланове от властта – БСП, ГЕРБ, ДПС, ОП и тн., ако е нужно и след поредица от извънредни избори.
– Независима и работеща съдебна система.
– Реална борба с корупцията.
– Разделение на властите.
– Функциониращо и активно гражданско общество.
– Възмездие и справедливост – съд, затвор и конфискация на незаконно продобитото имущество от корумпираните ни управници.
– ВНС, конституционни промени и старт на реални реформи във всички системи – съдебна, социална, здравна, образование, сигурност.
 
БОЕЦ водим тази битки, знаем точно какво искаме и как да го постигнем. Продължаваме!
БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА