Съмва се! Ще се скача, време е.

СПОДЕЛЕТЕ и се гответе!

#АзСъмЛозанПанов
ОТ ДНЕС, ОТ ТОЗИ МИГ, БОЕЦ ще приемем всяко посегателство, физическо или институционално, срещу Лозан Панов, Бойко Атанасов, Калин Калпакчиев, Методи Лалов и останалите доблестни магистрати, изправили се срещу мнозинството на мафията във ВСС и прокуратурата в битка за справедливост и реално правосъдие, за посегателство срещу нас. И ще отвърнем на удара. За нас олицетворение на мафията е триумвирата Борисов, Пеевски, Цацаров. И нито мутрите на мафията, нито НСО ще ни спрат, нито жандармерия. Страхливците могат да посегнат на живота и кариерата на един човек, но могат ли да се изправят срещу гражданското общество? Могат ли да се изправят срещу всички ни? Ние можем да се изправим срещу тях!
Важно е да дадем знак на честните и независими магистрати, че имат нашето доверие и подкрепата на гражданите!
Очакваме и колегите от другите граждански сдружения и всеки свободен гражданин, да заявят своята подкрепа за Панов и колегите му!
ГРАЖДАНИТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА В ЗАЩИТА НА ЧЕСТНИТЕ И ДОСТОЙНИТЕ! ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!
Тази битка водим сега!


ЗАЩОТО ТРЯБВА!

Малцина са оцелелите и трябва да ги защитим!
Малцина са оцелелите честни и независими журналисти и магистрати в държавата на мафията и гражданите трябва да ги защитим. Да смачкаш свободата на словото и съдебната система означава да смачкаш свободните журналисти и незвисимите магистрати. Тогава остават само удобните и послушните. Буда, Пеевски и Цацаров следват тази логика през годините и всеки осмелил се да се изправи срещу властта им биваше смачкан.
Репресии, удари и изливане на казани с помия през свинските медии. Убийства. Убиват не само хора, убиват медии, телевизии, бизнеси, кариери, мечти…
През последните седмици цялата свинска мощ и власт е впрегната срещу председателя на ВКС, съдия Лозан Панов. Причината са не само думите и речите му, в които разобличава зависимостите на съдебната ситема и ролята на институциите в лицета на НАП и ДАНС, като бухалки на мафията. Причината е, чрез него искат да бъдат смачкани всички магистрати, които отстояват своята независимост. Това е изключително силен знак и подлост – „Щом можем да смачкаме шефа на ВКС, ЗНАЧИ МОЖЕМ ДА СМАЧКАМЕ ВСЕКИ, сещайте се!“
Дебелите са в паника, единственият им шанс за оцеляване е контрола върху съдебната система. Този контрол им се изплъзва, заради действията на магистрати, като Лозан Панов, Калин Калпакчиев, Методи Лалов, Бойко Атанасов… А примера им е заразителен.
По същата схема преди една година дебелите свалиха от ефир Люба Кулезич и седмици след това убиха телевизия BIT, давайки същитя знак – това го чака всеки, който критикува властта!
По същата схема арестуваха Димитръ Стоянов от Биволъ и румънският му колега, с посланието – това го чака всеки, който рови в кочината!
И всички така наречени „национални телевизии“ и дръжки на микрофони се наведоха до земи пред господарите!
Залога в тази битка е огромен! Залога е държавата, свободата, правдата, Истината.
И гражданите имаме своят дълг да защитим достойните. Загубим ли тази битка, позволим ли да мачкат пред очите ни хора, които рискуват кариерата и живота си в защита на справедливстта и Истината, то ние убиваме себе си и се обричаме на живот под робията на свинете.
БОЕЦ обявихме кампания в защита на Лозан Панов и независмите български магистрати. Надяваме се те да получат подкрепата на гражданското общество. До дни ще обявим действията си! Ще се скача. Съмва се!


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи на площадите, или по друг начин, публикуваме банковата сметка и координатите  на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА