10 години след като България бе представена, като тоалетна, Борисов и компания я превърнаха в кочина!

Преди 10 години, в началото на чешкото европредседателство, България бе представена като колаж от „турски тоалетни“ в подготвена за откриване изложба на входа на сградата на Съвета на Европейския съюз в Брюксел.

Арт инсталация пред сградата „Юстус Липсиус“ на Съвета на Европейския съюз в Брюксел представя България като кенеф (дупка с две стъпки), или „турска тоалетна“ по думите на автора й. Тогава това предизвика грандиозен скандал. През същата година на власт в България дойде ГЕРБ и Бойко Борисов и за десет години наистина превърнаха България в кочина, което е по лошо и от тоалетна. Защото тоалетната,.макар и място мръсно, служи на човек, а кочината е място, в което живеят и властват свинете.

Кадрите от помещението в ареста на Иванчева и Петрова, са олицетворение на тази кочинизиция на държавата. Свинете живеят в луксозни чужди жилища без пари, а хората живеят в кенефи. Иванчева и Петрова са невинни до доказване на противното. Така, както и всеки един от нас. Защото всеки един от нас утре може да е на тяхното място.

Власт, която е стигнала до там да унижава и мачка две жени, за да демонстрира своята мощ, е обречена власт. И свинете го осъзнават, като в агонията си стават все по брутални. Репресиите срещу неудобните са ежедневие, като се прилага целият ченгеджийско-мутренски арсенал. От заплахи и заливане с кофи с помия през свинските медии, до използване на институциите, като бухалки. НАП, ДАНС, КПКОНПИ, прокуратура, МВР и тн. служат на господарите си да запазят престъпната си власт. Само че, тоалетната вече прелива и залива тези, които я пълнеха през всичките тези години!

Властта на Буда ще завърши трагично. Мутрата няма да си отиде без кръв, но дните му са преброени. Българите ще се срамуват, че са допуснали да бъдат управлявани от най-долните престъпници в историята ни. Най-близките до Буда първи ще го предадат, така, както той е готов да продаде всеки и всичко, за да запази себе си!

От случващото се с Иванчева и Петрова, единственото „добро“ е, че дебелите видяха какво ги чака и къде ще бъдат много скоро. От нас зависи да ги вкараме там, преди да сме се удавили в блатото им!

През последните години и месеци мафията се опитва да закрепи своята власт, като подчини напълно съдебната система и смачка всеки независим магистрат! Ударите срещу съдия Лозан Панов и колегите му показват, че дебелите са готови на всичко, за да запазят контрола върху съд и прокуратура. Сега е време гражданите да защитим достойните и честните магистрати! БОЕЦ обявихме, че е време за излизане, време е за скачане, време е да чистим. До дни ще обявим дата и действията си и призоваваме за подкрепа и общи действия срещу злото, което ни убива! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи на площадите, или по друг начин, публикуваме банковата сметка и координатите  на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА