Новогодишните ЛЪЖИ на Борисов!

Само малка извадка от всички изречени лъжи:


ПЪРВА ЛЪЖА – „Реализирахме рекордни приходи“.
Пеевски, Борисов, Златев, Домусчиев, Гергов, Минев, собствениците на ДжиПиГруп, ТРЕЙС и още неколцина реализираха огромни приходи. За народа остана да плаща сметката – рекорден външен дълг, инфлация, която изяжда миниатюрният ръст на доходите и увеличение на цените на тока, водата, данъци, застраховки и налози. България продължава да е най-бедната и корумпирана държава в Европа. И да дълбае дъното.
ВТОРА ЛЪЖА – „Особено внимание отделяме на хората в неравностойно положение“!
ДОЛНА ЛЪЖА! Половин година се гавриха с Майките и децата им с увреждания! Подиграваха ги, обиждаха ги, лъгаха ги, сам Буда пожела да му се махат от главата! Това ли е „особеното внимание“? Управляват ни бездушни изроди, за които важни са единствено парите и властта, която им осигурява безнаказаност за престъпленията!
ТРЕТА ЛЪЖА – „Осигурихме огромен бюджет за здравеопазване“!
Това са пари за крадене и източване, а не за болните! През тази година десетки болни умряха, защотъо ПАРИ НЯМА и държавата ги уби, като не им осигури лечение! За чакащите белодробна трансплантация забравихте ли? За бъбречно болните във Видин забравихте ли? За болниците във Враца, Ловеч, Плевен, Видин и тн. забравихте ли? Тези хора не починаха по божията воля, тях мафията на Буда ги уби!
ЧЕТВЪРТА ЛЪЖА – „Европа ни похвали за съдебната реформа и постиженията в съдебната система“!
КОИ ПОСТИЖЕНИЯ? Нито един внесен обвинителен акт за корупция по високите етажи на властта! За осъдени дори не говорим! Но за ДДСгейт и разкритите от БОЕЦ 16 МИЛИАРДА източено ДДС трябва да говорим! За ДжиПиГейт и разследването на Биволъ, разкриващо най-мащабната корупционна схема в новата ни история, в която са замесени частни компании близки до властта и държавни чиновници и институции на всички нива! За Кръстника на Горанов и безплатните апартамент и вила, разкрити от Фрогнюз и биволите, Европа похвали ли ни? А за депутатите от ГЕРБ дето бяха уличени в източване на ДДС и данъчни измами? А за оня със суджиците? А за „студеният резерв на Доган“ , похвалиха ли ни? А за 43-те милиона подарени на Гергов? А за милиардите, дето Буда подари предколедно на Пеевски за строежа на магистралата? А за задържането на журналиста от БиволъДимитър Стоянов и румънският му колга Атила Биро, похвалиха ли ни? А за убийството на журналистката Виктория Маринова, и за това ли ни похвалиха? А за ареста на Иванчева и Петрова похвалиха ли ни? А за мракобесните закони, дето превръщат управлението в диктатура на мафията, ченгетата и мутрите, похвалиха ли ни?
ПЕТА ЛЪЖА – „Ще отстраня всички в администрацията, чиито имена излизат в документите за #ДжиПиГейт и отстранявам компанията от участие в обществени поръчки“
Това сме го чували и друг път! Да сте чули някой чиновник да е отстранен? И ДжиПиГруп продължава и до днес да лапа милиони от държавни поръчки, грабежа си върви с пълна сила!
Мога да изредя още десетки лъжи. Опитах, но не можах да открия дори една истина изречена от Буда, или поне една дума на която да е устоял. Припомнете си само как искаше Теменужка Петкова да подава оставка заради Гинка и държавата да участва в сделката! После традиционно се отметка, каза, че държавата няма масто в частна сделка, а Темнужка се оказа не толкова зависима и корумпирана. Само малко.
Управляват ни най-наглите лъжци, крадци и боклуци, които историята ни познава! Мафия, превзела цялата държава. А с мафията чрез избори, референдуми и манифестации никой не се е преборил. Изриване е нужно и бой до дупка. Гражданите на площадите с ясни и точни искания и готовност да ги отстояват до край! БОЕЦ водим тази битка!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА