Спрете, хора, кочината е бездънна.

Някак свикнахме, хареса ни, научиха ни да подскачаме в свинското блато и да се замеряме с гнусотиите сътворени от свинете. Ежедневни гейтове, гафове и скандали. Помия, която ни залива и в която се давим всеки ден. Скачаме на всеки нов скандал, остроумничим и крещим и така до следващият ден и следващият скандал. И нищо не довеждаме до край. А в това време грабежа продължава с пълна сила. Дори не рядко свинете сами, умишлено създават скандали, с които прикриват опасните за тях разкрития, които остават в сянка. Помните как миналата година избиха овцете и козите на хората в Странджа, за да прикрият скандала с „Къщата в Барселона“ на Бойко Борисов и мис Бикини. Цяла България полудя по козите на баба Дора, а в това време Буда и бандата му заметоха следите си. Помним как съкратиха цял отдел в НАП – 300 служители бяха изхвърлени, за да заглушат ефекта от разкритите 16 милиарда източено ДДС. Помним как Валери Симеонов и Сидеров произвеждаха скандал след скандал, за да отвличат вниманието от важните събития, при всяка опасна за мафията систуация.  През изминалата година се случиха три изключително важни неща, които бяха удавени в блатото на десетки скандали и скандалчета. Трябва да се научим да пресяваме важното от димките. И поне едно нещо да доведем до край.


– ДДСгейт – 16 милиарда източено ДДС, разкрито от БОЕЦ, а народа се занимава с роклята на президентшата и изцепките на Волен Сидеров.
– ДжиПиГейт – най-голямата корупционна схема, разкрита от биволите, олицетворяващата мафиотско-криминалният модел на управление и източване на страната.
– Убийството на журналистката Виктория Маринова. Изключително жестоко и брутално престъпление, което разтърси цялата страна и международните институции и медии. След първоначалните гърчове на управляващите, всичко бе покрито и забравено.
Ако принудим дебелите и разровим и доведем до край тези три случая, цялата кочина ще се срине. Това е начина. Другото е безкраен омагьосан кръг. Всеки ден ще се случват нови и нови скандали, всеки ден управляващата ни мафията ще демострира престъпната си същност, всеки ден ще ни заливат с помия. А ние ще препускаме по скандалите, щес е давим и дебелите ще стават все по дебели. Трябва да водим битките си до край. От това ги е страх дебелите, доведем ли поне едно нещо до край, лавината ще тръгне. Дано го разберете.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА