БОЕЦ: „Ще предложим София за европейска столица на Корупцията“

Да си дойдем на думата. Никакви инициативи и кампании не могат да скрият истината, кочината си остава кочина. Българското европредседателство показа и доказа това. Половин година след това, България си остава най-бедната и корумпирана държава в Европа, а ДжиПиГейт, ДДСгейт и КръстникГейт дигнаха летвата на корупцията на ново, невиждано до сега ниво. Нашите политици се опитват да прикрият срамотиите български, като веят европейски знамена и повтарят празни лозунги, целуват се и се прегръщат с еврочиновници и пияндурници, а те си затварят очите, защото куфарчетата с милионите на дебелите стигат и до Брюксел. Вместо да внасяме демокрация и ценности от Европа, ние изнасяме корупция и свинщина.

На снимката – БОЕЦ посрещаме депутатите пред парламента!

Никакъв „парфюм“ не може да прикрие вонята на корупция, простащина, наглост и мизерия. Юнкер и Борисов може да ни убеждават колко добре си живеем, но родителите на детето, което умря, защото не доживя трансплантация знаят най-добре. Ченгето Каракачанов заяви в национален ефир „циганите станаха много нагли и търпението на българите се изчерпа“. Няма по-голяма наглост от това, долни ченгета да говорят за наглост! БОЕЦ казваме: „Политиците ни станаха много нагли и българите трябва да изчерпат търпението си“. И да изринат тези тупани, като сринат до основи цялата им престъпна власт, включителни и незаконно придобитите им имоти, палати и сараи. Наглите и крадливи политици са проблема на държавата ни, а не циганите. Циганската престъпност е следствие от наглостта и поквареността на нашите управници. За лумпенизираното народонаселение е по лесно да псува циганите вместо да се пребори с истинското зло. Истината е, че когато живеем в кочина, самите ние се превръщаме в прасета, а баш-свинчугите са господари на цялата държава.
БОЕЦ ще изпратим официални писма до Съвета на Европа, ЕК и Европарламента с предложение да бъде учредена нова категория – „Европейска столица на Корупцията“ и София първа да бъде удостоена с тази „чест“. Просто защото е истина. И пред Министерски съвет, парламента и президентството да бъде издигнат 75 метров паметник на жервтите на Корупцията и свинете в България, за 75 години управление на комунсти, ченгета, мутри и мафиоти. И на всеки циганско коптор да бъде пооставена лъскава табелка – „паметник на Корупцията“, защото свинете изядоха милиардите за интеграция и превърнаха и тях в това, което са. И във всеки град с „воден цикъл“, в който са похарчени стотици милиони европейски пари да бъде поставен знак – „Тук смърди на кенеф защото мафията така усвоява“. И да каним туристите да снимат и да душат, защото в България и парите явно миришат. На л@йна, на прецъфтели гербери и на смърт.
Ще го направим защото е истина, а ако тя не ви харесва не я крийте и не се крийте зад псевдопатриотични глупости, а се борете срещу мафията, която ни убива, краде и превръща държавата ни в кочина.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА