Кажете им, за да знаят! Мафията убива децата и близките ни.

Кажете им, за да знаят!
Кажете на родителите на децата болни от тежки и редки болести защо умират и кой ги убива.
Ще го кажем кратко.Преди години към Фонда за лечение на деца в чужбина бе създаден Обществен съвет. Съвета имаше консултативни, контролни и оперативни функции. И Фонда заработи. Трудно, бавно, но заработи реално. Лъснаха много проблеми, много време бе нужно за решаването им, но благодарение на Общественият съвет деца започнаха да се лекуват в чужбина и получиха шанс за живот. Това бе оценено от управляващата ни мафия, като огромна заплаха. Самият модел се оказа заплаха. Защото модела е универсален и можеше да се приложи навсякъде. И мафията се уплаши, че гражданите може да осъзнаят това и да поискат този модел да бъде приложен и към други държавни структури, модела на граждански контрол върху управлението. А това е най-големият страх на дебелите, че ще изгубят контрола и престъпленията им ще излязат на яве. Не преувеличаваме, това е самата истина. Манията на Буда и бандата му за тотален контрол, алчността и страхът им, че може да загубят властта си е водещ мотив в техните действия. Човешкият живот няма значение и стойност, важна е само властта. Преди три години мафията реши да разруши този модел и да предотврати заплахата. И за да унищожат Общественият съвет решиха да унищожат Фонда. Първо вкараха ГДБОП и ДАНС във Фонда, всички помним погрома на бопаджиите и прокуратурата. След това сложиха ченге от ДС за шеф на Фонда и накрая закриха фонда. Всички тези действия имаха своята цена и тя се измерва в детски животи. За да запази мафията своята власт и да не позволи „заразата“ обществени съвети и граждански контрол да се разпространи, много болни български деца платиха с живота си. Те не умряха от болестите си, те бяха убити.


Това е истината, хора, вашите и нашите деца и близки биват убивани и убийците им имат имена и адреси. Те може да живвеят, но мафията не може да позволи това. Защото, ако гражданите успеят да защитят децата си, то утре ще поискат и по-добър живот за тях, след това ще осъзнаят силата си и ще започнат да искат и още, и още. По закона на мафията това е недопустимо, гражданите трябва да са смачкани, да са поставени под тотална зависмост, да молят, да се гърчат и да просят здраве и живот от господарите си и тогава са кротки и послушни. Здравната система е превърната в една огромна схема за източване и грабеж на милиарди, но и в изключително брутална схема за контрол и поставяне в подчинение на милиони българи. Преди седем години Буда и бандата му извършиха още едно жестоко престъпление, в резултат на което хиляди българи загубиха живота си. Дебелите откраднаха резерва на здравната каса и един милиард и половина лева за здраве потънаха в джобовете им. В следващите години здравната ни каса натрупа стотици милиони задължения към чужди каси, което лишаваше много българи и от възможност за лечение в чужбина.
Децата и близките ни умират заради алчността и страховете на управляващата ни мафия, но и заради нашето мълчание, примирение и бездействие. Ставаме съучастници в престъпленията на мафията. За тези престъплния има само едно определение – геноцид. Срещу това зло и срещу своите убийци гражданите имаме право на съпротива и да се борим с всички средства. Защото битката ни освен за справедливост и възмездие е и битка за живот и оцеляване. БОЕЦ водим тази битка, будим заспалите и събираме непримиримите. И рано или късно ще изринем мафията от властта, но цената, която плащаме за всеки загубен ден е жестока.
Дано повече родители на болни деца го прочетат и се замислят и събудят. Не искайте нищо от дебелите, искайте само да ги няма, за да ни има нас и децата ни. Това е.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА