БОЕЦ повдигна обвинения на Сотир Цацаров по Граждански обвинителен Акт! (документи)

На 18.01.2017г. БОЕЦ внесохме ГРАЖДАНСКИ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ срещу лицето Сотир Стефанов Цацаров, назначен от мафията за главен прокурор на България. Седмица преди това внесохме в деловодството на ВКП ГРАЖДАНСКА ПРИЗОВКА с която указваме мястото и часа за явяване на Цацаров за връчване на Обвинителният Акт – 18.01.2017г. , 11.00ч  пред сградата на Съдебната палата в София. БОЕЦ и приятели бяхме там, но Цацаров се скри. Вместо него дойдоха няколко десетки полицаи, жандармерия и цивилни ченгета. Мафията пази своите слуги. Акцията ни бе под надслов „Истината е по-силна от страха! Оставка Цацаров!“, в подкрепа свободата на словото и срещу репресиите спрямо журналисти. От представителите на медиите, само Димитър Стоянов, журналист от сайта „Биволъ“ застана до нас. Година по-късно самият той бе арестуван незаконно, заедно с румънският му колега Атила Биро при провеждано от тях журналистичко разследване по мегаскандала ДжиПиГейт!  А убийството на журналистката Виктория Маринова беляза 2018г. , като черна година за свободата на словото и българската журналистика.

Към днешна дата на фона на последвалите скандали и гейтове повдигнатите обвинения звучат наивно, макар и запазили своята актуалност! Цацаров е поредният главен прокурор обслужващ интересите на мафията, но по негово време прокуратурата беше тотално превзета и подчинена на криминално-олигархичният кръг „КОЙ“ около Пеевки и Борисов. Превърната бе в мутренска бригада за изпълнение на мокри поръчки и защита на своите господари. В бухалка срещу неудобните и щит за мафията и нейните босове и извършените от тях престъпления. За 6-те години през които Цацаров е  начело на прокуратурата няма нито едно повдигнато обвинение за корупция по вискоките етажи на властта. И това на фона на всички международни класации и изследвания, които поставят България на първо място по корупция и на последно място в Европа  по свобода на словото и защита на човешките права. 

Последвалите събития и действията на БОЕЦ тогава, както и в предходните години и до днес само доказват правотата ни. Докато Цацаров стои начело на съдебната система, Борисов е начело на изпълнителната власт, а Пеевски е на върха на държавата, всеки опит за борба с корупцията, за справедливост и реална съдебна реформа е обречен. Пътя за отстраняването на мафията от властта минава през отстраняването на Цацаров – пазителя на мафията и свалянето на правителството на Буда! В края на 2019г. предстои най-важният избор, този на нов главен прокурор. Борисов, Пеевски и бандата им ще стискат властта,  докато си изберат новия слуга-защитник, който да им осигури безнаказаност и през следвашите седем години. Не трябва и няма да позволим това!

Гражданското общество в България трябва да обедини усилията си с една цел – сваляне на мафиотското правителството на Борисов и отстраняване на Царов от неговият пост. И да не позволим на дебелите да си изберат и назначат следващата Цаца. Няма значение къде ще бъде договарян и избиран, дали в хотел „Берлин“, дали в ЦУМ, или в гаража в Банкя, той ще продължи „делото“ на Цацаров и ще защитава престъпниците и мутрите, които ограбват и източват народ и държава. Още седем години в режим на грабеж и геноцид и няма да остане какво да спасяваме. Всеки ден управление на мафията е пагубен за държавата и цената, която плащаме за изгубеното време е жестока. Тя се измерва не само в милиарди откраднати и одрани от гърба на българите, тя се измерва и в човешки животи, хиляди съсипани бизнеси, съдби и мечти. До дни БОЕЦ ще обявим действията си за постигане на горепосочената цел и вярваме, че ще бъдем подкрепени от мислещите, будните и непримиримите.

Десетките ни акции, протести и сигнали с натрупване водят до резултати. Разобличаваме управляващата ни мафия и принуждаваме дебелите да отвръщат на провокациите  ни. Будим заспалите и събираме непримиримите. Репресиите и ударите срещу нас доказват, че сме на прав път и че дебелите ги боли от нашите действия. Статуквото се пропуква, а  ни е нужен само един пробив и лавината ще тръгне. Ще успеем , важното е да не се отказваме и да водим битките си до край! Сега имаме ясна цел, чиста кауза и ставаме все повече. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението, а в началото на всяка публикация е инсталиран бутон за дерения за ваше улеснение. Борбата срещу мафията е тежка, опасна и скъпа битка. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА