„ТРЕЙС“, ремонтирали пътя-убиец край Своге заведоха дело за 1 400 000 лева заради публикация на БОЕЦ!

Това не е просто абсурд, това е наглост и безсрамие, които нямат равни. Изключително брутален и подъл удар поръчан директно от Борисов срещу БОЕЦ и свободните медии, срещу тези, които отразяват нашата дейност и битките ни срещу мафията превзела държавата ни. Целта е да бъдем ударени и да бъдат смачкани медиите, на фона на мракобесният Закон за личните данни приет само преди дни. Целта е и да бъде даден знак и към всички останали медии и организации какво ги чака, ако не преклонят глави пред дебелите и подкрепят БОЕЦ в битките ни срещу корупцията и шайката на Буда, Пеевски и Цацаров! Мафията брутално налага своята диктатура.

Очаквахме, че ще бъдем ударени. След всяка акция на БОЕЦ следва ответен удар, минали сме през целият ченгеджийски арсенал на мафията, посегнаха дори на децата и семействата ни. И това е най-сигурното доказателство, че сме на прав път и дебелите ги боли и се страхуват от ударите ни! Знаехме, че няма да посмеят да ни ударят през институциите, защото дебелите са подли и страхливи  и не смеят да си изправят директно срещу нас. И те си намериха бухалка, която да свърши черната работа. Бухалка, която е на хранилката им от дълги години, „усвоили“ един милиард по волята на Буда и сега изпълнява мократа поръчка на благодетеля си. ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ И СЪДЕНИ ЗА СМЪРТТА НА 20 БЪЛГАРИ, СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЖЕРТВИ И ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ПАРИ, ЗА МИЛИОНИ ПРИ ТОВА! А за жертвите на ТРЕЙС край Своге никой не говори вече! Трима министри си заминаха и всичко беше потулено и забравено, единственият обвиняем и до днес е само шофьора на автобуса. Трима министри си заминаха, време е да си замине и началника им. 

Това е скандал, който няма аналог.

Днес БОЕЦ бяхме уведомени от собственик на медия, че срещу него и още 11 медии и физически лица  е заведено дело от  „ГАЛИНИ“, със собственик Николай Михайлов (фактически собственик на ТРЕЙС), в качеството му на акционер в ТРЕЙС, с претенция за имуществени вреди в размер на  1 404  810 лева  (ЕДИН МИЛИОН ЧЕТИРИСТОТИН И ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ И ОСЕМСТОТИН И ДЕСЕТ ЛЕВА), разделени солидарно по 117 000 лева за всеки ответник, за публикуване на материал на БОЕЦ, в който е споменато името на фирмата във връзка с катастрофата край Своге при която загинаха 20 българи. ТРЕЙС претендират, че в резултат на публикуването на материала на БОЕЦ акциите им са спаднали драстично и им е нанесена материална щета. Приписват ни сила, мощ и способност да влияем на фондовата борса. 

Става дума за материала публикуван на сайта на БОЕЦ на 24.10.2018г. – „Защо Борисов пази Валери Симеонов?“

Защо Борисов пази Валери Симеонов?

Статията е препечатана на следващият ден от множество медии. Автор на статията е Георги Георгиев, председател на ГД „БОЕЦ“ . В исковата молба до съда от страна на ТРЕЙС е визирано  едно изречение в публикацията:

„…всички забравиха убийството на Виктория Маринова, забравиха #ДжиПиГейт, забравиха ДДСгейт, забравиха 20-те жертви на Трейс, загинали край Своге.“

Както е видно от статията, тя е посветена на зависимостите на Буда и мутренските закони по който мафията управлява държавата. Добър и точен анализ. Извършен е сериозен мониторинг (който е перманентен) на нашата дейност и публикации и е използвано изречението, в което е споменато името на ТРЕЙС. Съдържанието на този материал е това, което е предизвикало гнева и страха на Буда и е провокирало удара срещу нас. Всяка дума в този материал е потвърдена от последвалите събития. Страхът на Борисов личи от всяко негово действие. ТРЕЙС са само бухалка в ръцете му и мафията за разправа с БОЕЦ. В цитираното изречение е синтезиран целият криминално-престъпен облик на управляващата ни мафия.

Кои са ТРЕЙС?

Държавата разлюби "Трейс"
Премиерът Борисов подарява икона за откриването на новия офис на „Трейс“ през 2011 година.
S 250 106946e5 923e 482f ab85 38c3b6c70394
Повече може да прочетете в този материал:

http://www.banker.bg/upravlenie-i-biznes/read/durjavata-razliubi-treis?fbclid=IwAR1BB95EOQ9gMnSrsWhLYQ9fRxv0D2FdgHsiP3smMub4O8og5GEIhRDlbpQ

Както е видно в рамките на десетина години по време на трите правителства на Борисов (самостоятелно или в консорциуми) фирмата ТРЕЙС е спечелила 108 обществени поръчки. Общата стойност на тези договори е почти 1 млрд. лева.

Няма съмнение, че ТРЕЙС е сред любимците на управляващите и лично на Борисов, че това в държавата на мафията не е случайно. Обръчите на ГЕРБ и ДПС, на Пеевски и Борисов са окупирали цялата държава и целият държавен ресурс. Разследванията на Биволъ по мегаскандала ДжиПиГруп разкриват какви са схемите по които се случва това. 

Бившият министър Нанков, който подаде оставка заедно с още двама министри заради катастрофата край Своге, лично обяви, че ТРЕЙС не са отстранили дефектите след некачествено извършеният ремонт, че в асфалта положен от ТРЕЙС при ремонта на пътя има варовик и е некачествен и че държавата ще съди ТРЕЙС. След катастрофата бяха разкрити ужасяващи факти за корупция, некачествено строителство, безхаберие и некадърност на институциите, зависимости и конфликт на интереси в лабораториите извършващи анализ на асфалтовите смеси и тотална липса на контрол върху дейността на някои строителни фирми близки до властта източващи милиарди.

https://fakti.bg/bulgaria/325079-darjavata-shte-sadi-treis-

Измина половин година от трагичната катастрофа край Своге. 20 българи загубиха живота си. Трима министри подадоха оставки. Единият бе преназначен, като зам. министър, другият е депутат, а третият е назначен за шеф на банка. Добре са си. За жертвите и близките на загиналите вече никой не говори. А фирмата извършила ремонта на пътя-убиец и носеща отговорност се представя за жертва и се опитва да изкара пари от тази трагедията. Като алчността им се комбинира с изпълнение на поръчка за смачкване и удар срещу БОЕЦ и няколко медии, осмеляващи се да осветляват престъпленията на мафията и да се борят открито срещу това зло. Нас не могат и няма как да ни спрат, ще отвърнем на удара и ще продължим битките си още по-амбицирани. Първата задача на БОЕЦ е да защитим медиите. Този удар е и срещу свободата на словото и срещу всеки свободомислещ и непримирим гражданин. Обръщаме се към всички наши съратници и съмишленици с призив да разпространят този материал и да ни подкрепят в тази битка. През следващите дни БОЕЦ ще публикуваме подробности за този гнусен удар и ще информираме за действията си.

И още нещо. Искат да ни затворят устата и да смачкат и накажат тези, които ни подкрепят и отразяват. Да смачкат свободата на словото, свободните медии и всяка съпротива срещу диктатурата на мафията. Може да ни подкрепите и да отвърнем на този удар, като масово публикувате и разпространявате материалите на БОЕЦ. Това е единствената ни защита  – солидарност и подкрепа. И от това ги е страх дебелите. Че въпреки всички удари и репресии не могат да ни смачкат, а непримиримите, бойците и биволите ставаме все повече. И с право се страхуват.

Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА