ДО КОГА ще търпим да ни правят на маймуни, да ни крадат, грабят и убиват?!

ДО КОГА ще търпим да ни правят на маймуни, да ни крадат, грабят и убиват?
БОЕЦ вече съобщихме, че фирма ТРЕЙС, ремонтирали пътя-убиец и отговорни за смъртта на 20 души са завели дела за над 1 400 000 лева на 12 граждани и медии, заради споделена публикация на БОЕЦ, в която се споменва ТРЕЙС, като отговорни за катастрофата край Своге. Долен, нагъл и брутален удар срещу свободата на словото, свободните медии и БОЕЦ. Убийците се правят на жертви, а за истинските жертви възмедие няма! Паднали им били акциите на трейсаджиите. В едни други времена и държави, щяха не акциите, а главите да са им паднали, но в държавата на Буда, Пеевски и Цацаров правосъдие няма, има диктатура на мафията и властва закона на дебелите. Що за изрод  трябва да си , за да искаш да изкараш пари от смъртта на собствените си жервти. До момента за катастрофата край Своге само шофьора е обвинен.
А Помните ли Хитрино? А фирмата Булмаркет, собственик на влака убиец помните ли? А Цеко Минев, собственика на Булмаркет помните ли? Сега му е ред и той да заведе дела. Загуби е понесъл. ЗАГУБИТЕ НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ НЕ СА ВАЖНИ, за свинете само парата е важна. И властта, която им осигурява копанята и безнаказаност да грабят и убиват. За катастрофата в Хитрино само машинистите са обвинени.
А ДжиПиГруп помните ли? Дето изтърбушиха „Графа“ и през годините са излапали стотици милиони, също като трейсаджиите от обществени поръчки. Сега и на тях им е ред да заведат дело на Биволъ, че им разкриха схемите и далаверите по които от десетилетия са точили милиони от държавата, общините и еврофондовете. И са им паднали акциите. По скандала за ДжиПиГейт, до сега задържани бяха само журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Бира, по време на журналистическо разследване на унищожаване на документи и доказателства за престъпната дейност на ДжиПиГруп.
А Булгартабак помните ли? Сега чакаме и Пеевски да заведе дела на  1400 работника останали без работа, след като дебелия оглозга и фалира предприятието. Да ги съди, че са му развалили рахатлъка с въпросте си, къде отиде оборудването и техниката от Булгартабак и Кой източи милионите активи на дружеството!
А може и Валентин Златев  да заведе по едно дело на всеки българин, че протестира срещу грабежа на Лукойл и високите цени на горивата. Не стига, че Луойл не плаща нито лев данъци, за да не затруднява НАП и така пести ресурс на държавата, ами некви граждани искат и да има конкуренция и пазарни цени.
Можем да дадем още много примери за мутренската стабилност и мафиотското блато, в което се е  удавила държавата ни. За наглостта и уродливостта на управниците ни, за алчността и безочието на назначените олигарси, наричащи се бизнесмени. Но БОЕЦ искаме да ви кажем друго.
Всеки, който стои безучастно и гледа как свинете смачкват поредната си мишена сами обричат себе си. Те са следващите жертви. Бездействието е съучастие. Безразличието не е решение, защото дори и да не се интересуваш, какво се случва, утре твоите деца и близки ще са поредните жертви на мафията. На пътищата им убийци, на магистралите убийци, на влаковете убийци, на язоворите убийци, на здравната система убиец. Дори и да се наведеш пред мафията, или да пропълзиш под софрата им, за да се храниш с трохите на дебелите, пак спасение няма. Слугите им са бушоните, които първи изгарят, за да оцелеят господарите. Свинете са готови да предадат и продадат всеки и всичко, за да спасят собствените си кожи.
Борисов е поръчал удара срещу медиите и БОЕЦ използвайки ТРЕЙС, като бухалка, в това нямаме никакво съмнение. Този страхливец се опитва за запази престъпната си власт, която е разядена от корупция и е способен на всякакви мерзости. Има само едно решение – съпротива по всички възможни начини до отстраняването на мафията от властта.
Революция, бунт, въстание, гражданско неподчинение, както щете го наречете. На площадите и бой до дупка. Изриване до последното боклуче, без милост и без компромиси. С ясни цели, план и стратегия какво парвим след това и какви са стъпките и пътя , който трябва да извървим. БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. И знаем, че не сме сами. Скоро ще илезем и когато го направим ни последвайте. Това е битката на гражданите за свобода, справедливост и възмездие. Битка срещу мафията, корупцията и злото, което ни убива. Скоро!
А сега най-важната битка е да защитим медиите. Удара на Борисов и ТРЕЙС е удар срещу всеки един от нас, срещу свободата на словото, срещу морала, нормалността и човещината. Трябва да отвърнем на удара и да покажем, че гражданите имаме сили и можем да защитим и отстояваме Истината.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА