ТРЕЙСгейт: Вижте как (документи) строителите на пътя-убиец край Своге искат обезщетение за милиони от медиите за публикация на БОЕЦ!

Наглост и безумие! ТРЕЙС – ремонтирали пътя-убиец претендират щети и заявават общи загуби за над 15 МИЛИОНА лева след катастрофата край Своге, в която загинаха 20 човека!  Някой да е чул каква е загубата и какво е обезщетението за близките на загиналите и пострадалита при катастрофата? Е, поне знаете колко е загубата на ТРЕЙС…

БОЕЦ вече съобщихме, че фирма ТРЕЙС, ремонтирали пътя-убиец и отговорни за смъртта на 20 души са завели дела за над 1 400 000 лева на 12 медии и лица, заради споделена публикация на БОЕЦ, в която се споменва ТРЕЙС, като отговорни за катастрофата край Своге. Нагъл и брутален удар срещу свободата на словото, свободните медии и БОЕЦ.

НЯМАМЕ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, че това е удар срещу медиите, БОЕЦ и свободата на словото и че този удар е поръчан от Борисов. Само преди дни парламента подвластен на управляващата ни мафия прие Закона за личните данни, с който узаконяват цензурата, а успоредното с това Борисов е задействал и бухалките си.

/на снимката – Бойко Борисов и Николай Михайлов, собственик на ТРЕЙС/

Няма съмнение, че ТРЕЙС е сред любимците на управляващите и лично на Борисов, че това в държавата на мафията не е случайно. Обръчите на ГЕРБ и ДПС, на Пеевски и Буда са окупирали цялата държава и източват целият държавен ресурс. Разследванията на Биволъ по мегаскандала ДжиПиГруп разкриват какви са схемите по които се случва това.  Както стана ясно след трагичната катастрофа край Своге, в рамките на десетина години по време на трите правителства на Борисов (самостоятелно или в консорциуми) фирмата ТРЕЙС е спечелила 108 обществени поръчки. Общата стойност на тези договори е почти 1 млрд. лева. Няма никаква логика и смисъл да връщат фокуса и вниманието върху себе си и ужасната катастрофа, след като всичко бе забравено и покрито. Единственото обяснение е , че са били активирани и договорката е – изпълнявате поръчката за удар срещу свободните медии и БОЕЦ, а в отплата ще замажем разследването и няма да носите отговорност за некачественият ремонт, катастрофата и смъртта на 20 българи.

Изборите наближават, Борисов е в паника, която личи от всяко негово действие и изказване и е решил да затвори устата на непримиримите. Да си осигури победата с мутренски приоми, както винаги. Залога е огромен и това е властта! Властта осигурява на Борисов и бандатата му достъп до обществените ресурси и безнаказаност за извършените престъпления чрез контрола върху институциите, службите и поркуратурата. Загуби ли властта, Буда няма да оцелее и седмица. След предишните евриозбори си замина правителството на Орешарски, Борисов добре помни това, а той върви по неговият път.

Имаме само една възможност за реакция – яростна съпротива и защита с всички средства. Трябва да защитим медиите и да изринем дебелите. Снишаването не е решение, това е целта им. Да смачкат непримирмите. Този удар е и тест за всички нас, кой е готов да води битката срещу мафията до край и кой ще се поддаде на ударите на дебелите. Гражданска солидарност и подкрепа, това е най-силното ни оръжие.

Публикуваме съдебнитя иск на ТРЕЙС за обезщетение на обща стойност над 1 400 000 лева, предявен към 12 медии и лица, публикували материал на БОЕЦ, в който се споменава ТРЕЙС във връзка с катастрофата край Своге.

Това е публикацията на БОЕЦ, която според ТРЕЙС е предизвикала спад на акциите им и загуби за милиони. 

Защо Борисов пази Валери Симеонов?

Тези, който стоят безучастно и гледат как свинете смачкват поредната си мишена сами обричат себе си. Те са следващите жертви. Бездействието е съучастие. Безразличието не е решение, защото дори и да не се интересуваш, какво се случва, утре твоите деца и близки ще са поредните жертви на мафията. Жертви на корупцията, на пътищата им убийци, на магистралите убийци, на влаковете убийци, на язоворите убийци, на здравната система убиец. Дори и да се наведеш пред мафията, или да пропълзиш под софрата им, за да се храниш с трохите на дебелите, пак спасение няма. Слугите им са бушоните, които първи изгарят, за да оцелеят господарите. Свинете са готови да предадат и продадат всеки и всичко, за да спасят собствените си кожи.
Борисов е поръчал удара срещу медиите и БОЕЦ използвайки ТРЕЙС, като бухалка. Този страхливец се опитва за запази престъпната си власт, която се разпада разядена от корупция и е способен на всякакви мерзости. Има само едно решение – съпротива по всички възможни начини до отстраняването на мафията от властта.
Революция, бунт, въстание, гражданско неподчинение, както щете го наречете. На площадите и бой до дупка.  С ясни цели, план и стратегия какво правим след това и какви са стъпките и пътя , който трябва да извървим. БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. И знаем, че не сме сами. Скоро ще илезем и когато го направим ни последвайте. Това е битката на гражданите за свобода, справедливост и възмездие. Битка срещу мафията, корупцията и злото, което ни убива. Скоро!
А сега най-важната битка е да защитим медиите. Удара на Борисов и ТРЕЙС е удар срещу всеки един от нас, срещу свободата на словото, срещу морала, нормалността и човещината. Трябва да отвърнем на удара и да покажем, че гражданите имаме сили и можем да защитим и отстояваме Истината.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА