От Борисов – международника политик остана само страхливата мутра с дебелият врат.“

Борисов си заминава.  Събитията през последните седмици, както и министерските рокади след катастрофата край Своге доказаха, че Борисов е загубил контрола, всички назначения са на Пеевски и обслужват и защитават неговите интереси. А Борисов е само изпълнител на волята на Господаря. Пеевски, Цветелина Бориславова, Бриго Аспарухов, Валентин Златев, ченгетата от „Библиотекарския“ и компания разбраха, че Борисов е изчерпан. Буда е видимо неадекватен, от харизмата остана само селският тарикатлък и мутренският бабаитлък. От международника политик остана само страхливата мутра с дебелият врат. Безспирният низ от скандали, гейтове и трагедии разклащат стабилността на статуквото и това представлява опасност за мафията, защото на народа може да му писне. Напрежението се трупа и никой не знае кога и какво може да запали искрата. Борисов потъна в собственото си блато на лъжи, популизъм и зверска корупция, която накрая ще изяде и неговата глава. Корупцията се храни с корупция. Борисов стигна предела, никога в историята не е имало такава крадлива и корумпирана паплач начело на държавата. Ресурса обаче намалява, корупционните скандали привличат все повече внимание и Господарите трябва да сменят марионетката си за да продължат с грабежа. „Лицето“ на тези господари в момента е Пеевски.

И още нещо трябва да бъде казано. Всеки, който си мисли, че между Борисов и Цветанов може да има конфликт, изобщо не познава процесите и принципите, по които се управлява държавата. Скандал между Борисов и Цветанов не можа да има, защото не Борисов е началник на Цветанов, а Цветанов е човекът, който контролира Борисов от първият ден, в който Маджо, Цветелина, Бриго и т.н. решиха да реализират проекта „Борисов“. Цветанов е човекът за връзка на БУДА с Господарите му и гарант, че БУДА слуша и изпълнява. По реакцията и действията на Цветанов ще разберете, че краят на Борисов е настъпил. Назначенията на Пеевски минаха в парламента и за това Цветанов имаше грижата. Не случайно Цветанов е спряган в средите на дебелите за заместник на Борисов след неговото отстраняване, дори за следващият премиер. ГЕРБ все още разполага с ресурс, за да играе макар и затихваща роля  за следващите няколко изборни кампании. И никой не бива да се заблуждава, че изборите решават нещо. Докато мафията предизвиква, организира и контролира изборите, те винаги ще водят до един и същи резултат, без значение как ще се казва победителя. Изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията и те ги използват, за да сменят играчите и марионетките си. Борисов е страхлив, ментално нестабилен и болен нарцис. Пеевски е агресивен и брутален. Този сблъсък, а индикациите за него са видими вече е с предизвестен край. Борисов вече не вижда Пеевски в огледалото, вижда сянката му с бухалка в ръка зад гърба си.  

Сега въпросът е – не как Борисов ще се отърве от Пеевски, а – как Певски ще се отърве от Борисов? Има два начина. БУДА да си тръгне доброволно, ще му измислят сценарий, ще хвърли оставка и ще замине в историята, като дебелите активират следващия си проект. Вторият вариант е, ако Борисов реши да стиска властта до край и се изправи срещу Господарите си. Тогава ще бъде приземен и отстранен по най-бруталния начин. Така работи мафията и той го знае добре, страхлив е и не вярвам да се стигне до там.

Нашият проблем е, че каквото и да направи Задкулисието, то това ще е техният сценарий и нищо добро не ни чака. Има само един начин да прекъснем омагьосания кръг и той е – като вземем инициативата и свалим това правителство с „дЪрва и камънье“. И продължим – отстраняване на Цацаров и избори до дупка, докато не премахнем цялото мафиотско блато. Задължителните условия са: електронно гласуване, Закон за лустрацията, план, стратегия и бой до дупка. Докато гледаме от страни и подскачаме и коментираме безрезултатно, дебелите ще редят събитията, грабежа ще продължава, а ние ще затъваме все по дълбоко. Твърди действия са нужни, без страх и опасения.

БОЕЦ знаем какво искаме, знаем какво правим и знаем как да го направим. Не се борим за властта, битката ни е да отстраним Мафията от властта! После следва всичко останало. 

Ударите срещу нас, които ескалират с всеки изминал ден и стават все по брутални и гнусни показват, че сме на прав път и дебелите ги е страх от действията ни. Това е най-верният лакмус. Масирана кампания срещу свободните медии и БОЕЦ, която Борисов предприе с използването на целият ресурс, с който разполага, включвайки към арсенала на бухалките си и ТРЕЙС, показва, че битката вече е на живот и смърт за него. Показва и паника, безидейност и страх. И с право го е страх! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА