ПОРОЖАНОВ е пътник! На ред са Борисов, Пеевски и Цацаров! БОЕЦ продължаваме!

АЙДЕ ХАЙРИЛИЯ ДА Е! Ще почерпим! 
КПКОНПИ съобщиха официално, че проверката им по сигнала на БОЕЦ срещу министър ПОРОЖАНОВ за неговото имущество е завършила с констатации за НЕСЪОТВЕТСТВИЯ! Разбира се, свинските „медии“ не смеят да споменат името на БОЕЦ, но внесеният от нас сигнал е единствен и както вчера ви съобщихме получихме официално писмо, че и специализираната прокуратура е започанала проверка срещу Порожанов по сигнал на БОЕЦ до прокуратурата.

БОЕЦ внесе сигнали до ВКП и КПКОНПИ срещу министър Порожанов за къщите за гости.

Сигналите ни срещу Порожанов до КПКОНПИ и прокуратурата бяхя внесени едновременно именно сцел всяка една от институциите да извърши собствена проверка, а не да си прехвърлят топката! И пробихме прогнилата сиатема на мафията!

Сигнала на БОЕЦ е по повод публикация на Биволъ и включваше данни за корупция, конфликт на интереси, злоупотреба с власт, престъпления срещу финансовите интереси на ЕС, имотни и данъчни измами и Организирана престъпна група за източване на европейските фондове! Поздравления и  за биволите, които от три години вадят свинщините и грабежа на дебелите с къщите за гости и лично на Порожанов и слугите му! Три години къртовска работа, рискове и битки! Так се прави – последователно и упорито без компромиси и без страх! Това е и стила на БОЕЦ!


СЕГА БОРИСОВ е на ход с ОСТАВКАТА на Порожанов, а след това и самият Буда е на ред! А с него и Пеевски и Цацаров. БОЕЦ винаги водим битките си до край!
И не само ОСТАВКИ , а съд, затвор и конфискация на незаконно заграбеното и одрано от гърба на българите!
Продължаваме! Тепърва ни чакат още мното и тежки битки, докато изринем мафията от властта и си върнем държавата!

#АпартаментГейт и скандала с къщите за гости показаха тотално прогнилият образ на управляващата ни мафия. Зверска корупция, наглост и самозабравяне довели управляващите ни мутри, ченгета и мафиоти до пълна деградация и израждане, до загуба на съвест и морал. Разкритията на биволите и акциите и сигналите на БОЕЦ отварят очите на слепите и заспалите и принуждават институциите да реагират, а отзвука от тези скандали стигна и до Брюксел и международните медии и институции.

Продължаваме!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#ОставкаПорожанов

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримириДДмите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА