Схемата за унищожаване на „Биволъ“ – под личният контрол на Цацаров! (документи)

Трудно и почти невъзможно е да се намерят преки доказателства за поръчките на мафията, защото заповедите и договорките се извършват устно, а омертата е силна (помните „Ало, Ваньо“ и „Ти си го Избра“). Чрез действията си институциите-бухалки очертават изпълнителите, а чрез нашите действия разобличаваме поръчителите и разкриваме схемите за репресии и мачкане на неудобните и посочените за врагове от управляващата ни Организирана престъпна група.

В началото на юни стана ясно, че прокуратурата е образувала преписка и разпоредила на ГДНП проверка по изфабрикуван от самите тях фалшив сигнал срещу журналистите от Биволъ – Атанас Чобанов и Асен Йорданов! Сигнала е на основание медийна публикация на жълто-кафявият вестник „Труп“ на Пеевски, в която са наведенни „данни“ за някакви имотни сделки на биволите и се правят внушения, че тези сделки са симулативни и на занижени цени. Долни лъжи, които биволите разобличиха с документи и факти. Но прокуратурата не се интересува от Истината, тя е в режим на изпълнение на мокра поръчка и последващите и действия го доказват.

Защо се случва всичко това?

През последните месеци скандалите  #АпартаментГейт и #КъщиЗаТъщи  разтърсиха страната. Голяма част от разкритията за незаконните имотни сделки на властимащите бяха на Биволъ, като основно по техни материали, както и на други медии, БОЕЦ внесохме над 20 сигнала до КПКОНПИ и ВКП срещу Пламен Георгиев, Антон Славчев, Сотир Цацаров, Иван Гешев, Георги Ушев, Каракачанов, Бойко Борисов, Порожанов,Карадайъ,Цветан Цветанов, Цачева, Пеевски и др. корумпирани политици и магистрати! Резултата е дузина оставки и остра реакция на европейските институции. Цветанов, Порожанов и Цачева са на политическото бунище. Срещу Гешев и Цацаров има образувани проверки. Дебелите бяха поставени на колене, а Биволъ и БОЕЦ бяха фиксирани, като враг номер 1 от управляващата ни мафия. И отвръщат, като активират подъл план, в който искат чрез прокуратурата с един удар да унищожат Биволъ и да компрометират БОЕЦ. Съставят фалшив сигнал, уж от името на БОЕЦ срещу биволите и атаката е стартирана! В същото време са активирани и всички останали бухалки – МВР, ГДНП,  ГДБОП, НАП и тн.

В началото на юни инспектор Николай Горанов от ГДНП се свързва с журналистите от Биволъ и ги призовава по телефона  на разпит в София, като подчертава изключителната спешност,  като буквално настоява още същият , или на следващият ден те да се явят на разпит! Горанов много добре знае, че те не живеят в София, а Чобанов е дори във Франция, но целта му е да наложи невъзможни за тях срокове, като след тяхното неявяване да бъдат обявени за национално издирване, принудително доведени и задържани. Биволъ и БОЕЦ реагирахме светкавично огласявайки и разобличавайки съшитата с бели конци схема на прокуратурата с фалшивият сигнал, като още на 05.06.2019г. БОЕЦ внесохме, чрез нашият представител, боеца Камен Добрев, Декларация и Заявление в ГДНП, че сигнала е фалшив и неистиски! По закон всички действия на институциите трябва да бъдат прекратени моментално, защото те не могат да се основават на анонимни и неистински сигнали! Репресията обаче не спира и Асен Йорданов е призован на 13.06. в ГДНП! На 12.06. БОЕЦ отново внасяме, този път и в прокуратурата официално Заявление, че сигнала е неистински и фалшив! Изпълнението на поръчката обаче продължава, което е само още едно доказателство, че не става дума за нормални процесуални действия, а за явна репресия!

На 13.06.2019г. Георги Георгиев от БОЕЦ и Асен Йорданов от Биволъ се явяват в ГДНП за разпит. Инспектор Горанов ОТКАЗВА да снеме сведения от Георгиев, защото ако го направи би трябвало ведната да прекрати преписката! Георгиев пътува от Видин за явяването си, с единствената цел да удостовери неистинският характер на сигнала, който е уж от БОЕЦ. Горанов не само отказва да го разпита, но и ОТКАЗВА да му предостави материалите по преписката и сигнала да се запозане с тях! В предвариетелен разговор на Горанов с Георгиев, в който той го призовава да се яви в ГДНП, инспектора изрично посочва, че ще му бъдат предоставени материалите и сигнала! При явяването на място обаче се случва точно обратното! Горанов мълчи, отказва да чуе и отрази истината за сигнала и действията на прокуратурата, както и да спази закона, като предостави на Георгиев материалите по преписката! Горанов заявява и че документите внесени от БОЕЦ в ГДНП още на 05.06. за неистинският характер на сигнала не са стигнали до него!  Асен Йорданов, собственик на сайта Биволъ, пристигнал от Бургас  е разпитван в продължение на почти 4 часа! РАЗПИТВАН ПО ФАЛШИВ И ИЗФАБРИКУВАН ОТ ПРОКУРАТУРАТА СИГНАЛ! Това е явна, демонстративна и брутална репресия срещу журналисти заради тяхната дейност по  разкриване на корупционните престъпления на управляващата ни мафия!

БОЕЦ обяхихме кампания в подкрепа на биволите. Репресиите на  прокуратурата и МВР предизвикаха остра общесвтена реакция, като отзвука стигна и зад граница и реагираха редица международни организации и институции! Мафията беше разобличена, а опита им да смачкат биволите неуспешен. За поръчковият характер на тези действия има още едно много силно доказателство! ВКП (разбирайте Цацаров) лично разпорежда на ГДНП проверката по фалшивият сигнал. Нормалната процедура е , ВКП да възложи на Софийска градска прокуратура препистака, а те от своя страна да предприемат действия по извършване на проверката. Цацаров обаче лично държи да контролира случващото се и затопва ГДНП крият името на прокурора от ВКП разпоредил им проверката!

https://www.boec-bg.com/archives/2150

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО!

На 26.06.2019г. БОЕЦ внесохме насрещни сигнали до ВКП, ИВСС и Инспектората на МВР за фалшивият сигнал и действията на институциите-бухалки. От ВКП искаме проверка на произхода на сигнала и ги сезираме за злоупотреба с лични данни и изготвяне на фалшиви документи, набеждаване и тн.

Сезираем и Инспектората на МВР за действията на инспектор Николай Горанов, които нямат нищо общо с правото!

И НАЙ-ВАЖНОТО! Сезираме ИВСС срещу прокурора образувал проверка по фалшив и неистински сигнал в брутално нарушение на НПК!

НЕ знаем името на прокурора, но прилагаме номера на преписката по описа на ВКП, по който може да  бъде  установена неговата самоличност. Това е най-важната проверка, защото ИВСС са единствения орган, който може да контролира и извършва проверка на действията на магистрати, включително и прокурори, като в случая става дума не само за извършено престъпление, а и за нарушение на НПК, както и за действия уронващи престижа на съдебната власт! Отговора на ИВСС е най-силното доказателтво, че поръчката за репресиите срещу Биволъ са под контрола лично на Цацаров! ИВСС вместо да извърши проверка, както изисква  закона, ПРЕПРАЩАТ НАШИЯТ СИГНАЛ НА… ЦАЦАРОВ „по компетентност’! Единствените компетентни да извършат подобна проверка са именно ИВСС, но дългата ръка на мафията изземва техните функции и ги възлага проверката на този, който трябва да бъде проверяван! Цацаров сам трябва да проверява себе си! Класически случай на проявление на мутродържавата, но и неоспоримо доказателство, че прокуратурата под личният контрол на Цацров е организирала и реализирала бруталната офанзива срещу Биволъ и БОЕЦ! Абсолютно недоспустимо е за мафията да бъдат огласени и разкрити нейните действия и затова проверката се прехвърля именно на автора, за да бъдат заметени и заличени следите!Цацаров контролира, но поръчителите са Пеевски и Борисов,чиято власт е застрашена и които единствени имат властта да направят това, властта да разпореждат на прокуратурата, МВР, и ИВСС! 

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, сигнала на БОЕЦ се препраща от ИВСС  не просто до ВКП, а лично до Сотир Цацаров! И не просто от ИВСС, а лично от Теодора Точнова – главният инспектор. Както вече посочихме, ние сме сезирали и Прокуратурата (приложен входящ номер по-горе)  за фалшивията сигнал срещу Биволъ, но Инспекторите към ВСС ОТКАЗВАТ да изпълнят законовите си задължения извършвайки независима и обективна проверка, като прехвърлят своите правомощия на Цацаров!

В държавата на мафията институциите са превърнати в мутренски бригади за прикриване на престъпленията на своите господари и репресии срещу неудобните. С нашите действия ги разобличаваме и принуждаваме да свалят маските си, както и да хабят огромен ресурс, за да отбиват нашите удари. Нанасяме на мафията рани, които не зарастват, а страха от зараждащото се гражданско общество и свободните медии принуждава управляващите да отвръщат с целият ченгеджийко-мутренски арсенал и с всякакво подли схеми, на които са способни. Способни са дори и на убийства, но процеса вече е необратим.

Биволъ е водеща медия, разкриваща престъпленията на мафията от години, чиито разследвания са обект на проверки в Брюксел, ОЛАФ и ЕК. Стотици разследвания за конфликт на интереси, зависимости и  милиарди злоупотреби с национални и европейски средства, като ДжиПиГейт, ЯневаГейт, КъщиЗаТъщиГейт, СтокиранеГейт са само малка част от техните разкрития. Това ги прави опасни за мафията, затова е издадена и заповедта за тяхното унищожаване. И за пореден път неуспешено, защото няма по-силно оръжие от Истината, а то е в ръцете на биволите.

БОЕЦ се превърна в символ на гражданската съпротива срещу мафията, гражданско движение събиращо непримиримите с кураж да води открита и директна борба срещу корупцията и мафията превзели държавата ни. Проявление на зараждащото се гражданско общество, което е кошмара на мафията! Показахме и доказахме, че гражданите сме по силни от тях и продължаваме! Каузата ни е чиста и в това е силата ни!

Цацаров трябва да проверява Цацаров. Владислав Горанов проверява Владислав Горанов. Пламен Георгиев проверява Пламен Георгиев. Няма гражданин, който да не осъзнава вече , че живеем в мафиотска държава без справедловст и правосъдие. Наглостта и агресиятана управляващите е израз на техните страхове. Опитват се чрез натиск, репресии и мачкане да закрепят престъпната си власт,. но това вече е последният стадий на една диктатура. Дните на мафията са преброени.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА