БРАВО! ИВСС изпра Гешев и го прати в съда в Страсбург, БОЕЦ целяхме точно това! (документи)

На 17.05.2019г. БОЕЦ внесохме сигнал срещу зам. главния прокурор Иван Гешев след публикация на сайта „Фрогнюз“ заради бизнес връзките на жената, с която съжителства Гешев, със съдружника на Александър Ваклин – главен свидетел по делото „Иванчева – Петрова“, в което дело Гешев бе активно действаща фигура. Това е втори сигнал на БОЕЦ срещу Гешев, след като миналата година сезирахме институциите за бруталните действия на прокуратурата и КПКОНПИ при ареста на Десислава Иванчева и Биляна Петрова. Сигнала бе внесен и в прокуратурата, защото разкритите зависимости и връзки вкарват Гешев в хипотеза на конфликт на интереси, които обстоятелства той е длъжен по закон да декларира в хода на досъдебното производство, в което бе активна страна.

ИВСС образува проверка срещу Гешев по сигнала на БОЕЦ за неговото отстраняване! (документи)

Месец по късно ИВВС ни информира, че са образували проверка по сигнала ни, но изискват от нас допълнителна информация в три дневен срок. БОЕЦ представихме всичко необходимо, като още тогава заявихме, че това е опит да се смачка нашият сигнал и да се изпере Гешев, без да се стига до реална проверка! И се оказахме прави! Днес ИВВС ни информира, че прекратява производството срещу Гешев с мотива, че БОЕЦ не сме посочили конкретните престъпления извършени от него и сигнала не отговаря на формалните им условия! От публикуваният от БОЕЦ сигнал, както и то допълнителната информация, която сме представили и публикували става ясно, че мното точно сме посочили извършените от него правонарушения и действия уронващи престижа на съдебната власт. ИВСС ни уведомяват и че „прокурор Гешев не е осъществявал ръководство и надзор по досъдебното производство по което впоследствие кметът на район „Младост“ и зам. кмета са осъдени, съответно не е извършвал преценка относно доказателствата в това чило по отношение на свидетелките показания“

Това е пълен конфиденс! 🙂 Припомняме, че по време на ареста на Иванчева и Петрова, Гешев е шеф на Специализираната прокуратура и по Закон има задължението да упражнява надзор върху дейността на неговите подчинени! ИВСС ни казват,ч е той не си е вършил работата!  Както и всички добре помним неговите изказвания, че това дело е мечта за всеки прокурор и как обвиняемите били светили, като коледни елхи. Гешев стана зам. главен прокурор чак на 04.07.2018г. по личното предложение на Цацаров (разбирайте Борисов и Пеевски).Сега чакаме и прокуратурата да се произнесе! Принуждаваме мафията и слугинските и институции да се гърчат и да отбиват нашите удари с техните бухалки по техните глави!

Имахме нужда от този ОТКАЗ, за да придвижим нашата жалба до Съда за правата на човека в Страсбург за отказ от правосъдие! Това ще е второто подобно дело на БОЕЦ и този път много бързо успяхме да „обърнем файловете“ на системата и да се възползваме от липсата им на полезен ход и професионално малоумие и безсилие! ИВСС в опит да изперат един от слугите на мафията ни направиха услуга, като ни отвориха пътя към Европейският съд, а там ситуацията е по различна. 

РАЗОБЛИЧАВАМЕ ГИ! Наглед загубена битка всъщност е спечелена от нас, защото ПОКАЗВАМЕ И ДОКАЗВАМЕ, че в България институции няма, правосъдие няма, справедливост няма! Имаме мутренски бригади за изпъление на поръчки срещу неудобните, прикриване на престъпления и изпиране на мафията и нейните слуги! ДОКАЗВАМЕ ГО НАГЛЕДНО и проглеждат дори и слепите!

Очакване и решението на ИВСС по проверката срещу Цацров отново по сигнал на БОЕЦ за незаконни сделки за придобиване на имоти на занижени цени, огласени в няколко разследвания на Биволъ! По скоро мафията очаква нашите ходове и удари след като изперат Цацаров! Готови сме!

До дни БОЕЦ внасяме и Жалбата ни до Съда на Европейският съюз срещу заличаването на Пеевски и Карадайъ от изборните списъци следизборно!  Няма почивка и няма отпускане. Всеки ден е битка и всеки ден трябва да бъде водена на всички фронтове! Продължаваме!

ВАЖНО! Г-Н ГЕШЕВ, КАК СТЕ, СВЕТИТЕ ЛИ? БОЕЦ внесе сигнал срещу зам. главният прокурор Иван Гешев! Сигнала е входен в Инспектората към ВСС лично от представители на БОЕЦ и е по повод публикация в сайта "Фрог нюз", от която става ясно, че съпругата на Гешев е в бизнес отношения (включително и съмнителни имотни сделки) със съдружника на главният свидетел по делото " Иванчева и Петрова" Ваклин! Разбираме (а БОЕЦ го доказваме и твърдим отдавна) , че нямаме прокуратура, а имаме едно ОПГ за изпълнение и обслужване на политически, частни, бизнес и мафиотски интереси и поръчки! БОЕЦ изискваме от ИВСС проверка и незабавното отстранявана на Гешев от заеманият от него пост! Във всяка нормална държава днес Гешев щеше да е в ареста с повдигнати обвинения за корупция, конфликт на интереси, злоупотеба с власт и още половин наказателен Кодекс! В следващите дни БОЕЦ ще внесем сигнали до прокуратурата, парламента и президента по същият казус и със същото искане – незабавно образуване на проверка и отстраняване на Гешев! И добавяме! Отстраняване и на Цацаров, по чието лично предложение Гешев стана зам. главен мафиотски бригадир (прокурор).ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите ни действия и акции!Г-н Гешев, много поздрави на Пеевски! #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Петък, 17 май 2019 г.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА