Шефката на НАП с двойни бонуси! Това е гавра с данъкоплатците!

От декларацията пред КПКОНПИ на Галя Димитрова е видно, че е декларирала, като трудов доход от заплата сумата от 123 486 лв.!

Тази сума буди недоумение, защото фрапиращо се разминава със сумата, която е обявена с решение на правителството. От януари 2019г. заплата на Галя Димитрова – изпълнителен директор на НАП става 5000 лева. А 4070 лв. е основната и месечна заплата през 2018г. Като основание за решението за повишаване на заплатата на шефката на  НАП, Галя Димитрова, в съобщение на пресцентъра на Министерски съвет е посочено:

„ОТЧЕТЕН Е ВОДЕЩИЯТ И ПРИНОС ЗА УСПЕШНОТО РЕАЛИЗИРАНЕ  НА ОСНОВНИТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ И ОПЕРАТИВНИ ЦЕЛИ НА НАП, СВЪРЗАНИ СЪС СЪБИРАЕМОСТТА НА ПРИХОДИТЕ И ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ“

Това на фона на безпрецеденстният срив на Търговският регистър през 2018г. и разкритията на БОЕЦ за 16-те МИЛИАРДА източено и несъбрано ДДС! Да не говорим за пробивза на електронните бази на НАП и теча на данните на над 6 милиона българи през тази година! 

Да се върнем на отчетените доходи. Според официалните данни, годишният размер на заплатата на шефа на НАП може да е не повече от 48840 лв. Към тази сума можем да добавим и максималният размер от премия, която закона позволява – 80% от заплатата – съгласно чл. 67, Ал 10. ЗДсл , което прави още 39072лв. Следователно трудовият доход на изпълнителният директор на НАП не може да е повече от 87 912 лв. за 2018г. Разликата с декларираният доход от 123 486 лв. е 35 574 лв.! Или почти 3000 лева допълнително на месец!  От къде и на какво законово основание са получени те?! И за какви „заслуги“? Може да са от участието и в УС на НАП, или друг доход, но не е ясно какъв и за какво е получен!

НАП се превърна в символ на некадърното управление и мафиотизацията на държавата. Преди месеци БОЕЦ осъдихме НАП за информация за несъбраният корпоративен данък и имената на фирмите източли 16 милиарда ДДС и въпреки това получихме отказ да получим исканата обществена информация. В същото време НАП позволи да бъдат осветлени личните данни на над 6 милиона българи. А преди месец НАП озбразуваха две ревизии на БОЕЦ по разпореждане на прокуратурата! Бухалките на мафията в действие! И бонуси за „изпълнение на поръчките“! Преди дни разбрахме, че МС е гласувал и 2 МИЛИОНА ЛЕВА БОНУС за специализираната прокуратура! На фона на първото място на България по корупция и НУЛАТА стояща в статистиката на осъдените за корупция по високите етажи на властта! 

БОЕЦ считаме, че Сметната палата и КПКОНПИ  трябва да извършат проверка, като установят дали годишният размер на ДМС (допълнително материално стимулиране) е по-голям от допустимият по закон. Тази проверка трябва да се извърши за всички ръководители и директори в НАП!

Всъщност истинското решение е, цялата корумпирана и некадърна шайка на Борисов, Пеевски и Цацаров да бъде  изрината от управлението на страната! До последното ченге и корумпе. И не се лъжете, нито ДПС, БСП, ОП или която и да е мафиотска политическа банда на прехода е решение. Алтернативата ще се роди в битката!

В ситуация, в която страната се тресе от поредният мега скандал свързан с приходната агенция, информацията за двойни премии звучи, като гавра с данъкоплатците! 

Управляват ни изключително нагли и безсрамни типове без съвест и морал!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА