Долу ГЕШЕВтарските ръце от Биволите!

Фабриката за фалшиви сигнали и обвинения на Гешев и Цацаров в действие!

ПРОДЪЛЖАВА мръсната офанзива срещу журналистите от Биволъ! ЩЕ ГИ ЗАЩИТИМ С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА!

Малко предистория!

ДЕН след като БОЕЦ обявихме, че ИВСС са образували проверка по внесеният от нас сигнал срещу Цацаров по разслдване на Биволъ, ВКП разпореди проверка срешу биволите по ФАЛШИВ сигнал изфабрикуван във фабриката на Гешев и ГДНП започна преследване и връчване на призовки на журналистите. Целта бе да бъдат обявени за издирване и задържани, като само острата реакция в страната и чужбина осуети плана на мафията.

ДЕН след като БОЕЦ внесохме сигнала срещу Пламен Георгиев в прокуратурата с приложени документи от раследване на Биволъ, по разпореждане на ВКП бе изпратен цял екип от ГДБОП във Видин да разпитва членовете на управителният съвет на БОЕЦ по ФАЛШИВ  сигнал изфабрикуван във фабриката на Гешев и срещу нас бе образувано досъдебно производство!

ДЕН след внасянето на номинацията на следовател Бойко Атанасов до институциите по инициатива на БОЕЦ, на Георги Георгиев, председател на БОЕЦ са връчени 4 призовки и повдиганти обвинения!

ДЕН след като Биволъ пуснаха петицията в подкрепа на кандидатурата на Бойко Атансов за главен прокурор, лично Гешев, като шеф на фабриката за ФАЛШИВИ сигнали и обвинения хвърли поредната гнусна клевета срещу биволите за тяхната съпричасност с хакерската атака срещу НАП, като едва ли не те са поръчителите на атаката! Гешев се изказа, като говорител и кандидат на мафията за главен прокурор!Този път нямаше време да активира институциите-бухалки, а сам поведе атаката срещу биволите.

В ход е изключително брутална и подла офанзива срещу Биволъ и БОЕЦ! Избора на главен прокурор е от жизнено важно значение за управляващата ни мафия на Буда и Пеевски и са готови на всичко, за да заместят Цацаров със следващата си марионетка Иван Гешев! Само така могат да си осигурят безнаказаност и продължение на грабежа. Както и да използват прокуратурата, като бухалка срещу неудобните. Дебелите се опитват да смажат съпротивата срещу престъпната им власт, като ударят най-мощната независима медия и най-активната гражданска организация. Случващото се не е случайно и не е  просто репресия, а проявление на една мафиотска диктатура, готова дори на убийства, за да запази властта си.

Стотиците разследвания и  разкрития на Биволъ за корупционните далавери на управниците ни от всички политически банди, сигналите, акциите и протестите на БОЕЦ през годините  и номинацията на следвател Бойко Атанасов за главен прокурор са истинска и реална заплаха за мутренското статукво превзело страната ни. Гражданите се будят и се обединяват зад кандидатурата на Бойко Атанасов и срещу гаврата с номинацията на Гешев! Обединяват се и в подкрепа на непримиримите и свободните!  Това е кошмара на мафията, пробуждащото се гражданско общество и с право се страхуват! Под ударите на новото „Гештапо“ са подложени и други медии, журналисти и активни граждани – Огнян Стефанов от Фрогнюз, Росен Босев от Капитал, професор Велислав Минеков… Ударите и атаките са от целият ченгеджийски арсенал – от обвинения и дела, до палежи и нападения.

Предстоят тежки и кървави дни. Предстоят арести, обвинения, погроми над протестиращи граждани, сблъсъци и поръчкови мутренски нападения! Фалшиви сигнали, поръчкови обвинения, присъди без съд, палежи, убийства, нападения, запори, призовки, дела и репресии! Върнахме се в най-мрачните времена на комунизма и ДС! Върнахме се в мутренските години на СИК и ВИС, и същите мутри, ченгета и мафиоти ни управляват и издевателстват..  ТРЯБВА да защитим и подкрепим всеки гражданин и  журналист на когото свинете посегнат! Да го защитим с всички сили и средства! И ИМА САМО ЕДИН ЕФЕКТИВЕН НАЧИН – НА ПЛОЩАДИТЕ С ТВЪРДИ И МАСОВИ ПРОТЕСТИ! Срещу диктатурата на мафията, срещу беззаконието и превръщането на държавата ни в кочина! Срещу престъпната власт на мутрите, ченгетата, комунягите и мафиотите! НЕ оставки, а изриване!

ДОЛУ ГЕШЕФТАРСКИТЕ РЪЦЕ ОТ БИВОЛИТЕ!

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА БИВОЛЪ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ! СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ПЛОЩАДИТЕ! И не се страхувайте, сега страхът е в сърцата на дебелите! ТЕ сънуват затвори и килии. Гражданите сме по силни от мафията и гражданската солидарност е най-силното ни оръжие!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА