Публикуваме документи подписани лично от Гешев! ЗАТОВА МАФИЯТА СИ ГО ИЗБРА!

БОЕЦ публикуваме документи подписани лично от зам. главният прокурор Иван Гешев, номиниран от Пеевски за наследник на Цацаров!

ТАКА РАБОТИ ГЕШЕВ!

И двете писма – т.нар. резолюции, са без мотиви. Състоят се само от по едно (еднакво и за двете) изречение. Не може да има безмотивен акт на какъвто и да е орган – правораздавателен, съдебен, прокурорски, административен. Всеки орган, пред който подобен акт може да се обжалва, би го отменил само на това основание. Това е, меко казано, подигравка с жалбоподателите. Нищо от жалбите и от самите преписки не е обсъдено и анализирано. КАНДИДАТЪТ НА МАФИЯТА просто ти казва  – НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ  и го облича в някаква, уж правна форма. Това очевидно е практика, и показва какво и как работи досега Гешев. До момента никой не е показал нещо сътворено и написано от него – по скоро тук е само подписано.

Това нещо ли искате за главен прокурор? Зад всяка една преписка стоят чивешки съдби и животи! Затова мафията си  избра Гешев, защото с готовност погазва Конституция, закони, морал и правни норми, за да угоди на господарите си! За мафията и слугите и важат само законите на мафията и заповедите на босовете! 

„ОСТАВЯМ ЖАЛБАТА ВИ БЕЗ УВАЖЕНИЕ“, без мотиви и без аргументи   – олицетвирение на ГЕШТАПО-то превзело прокуратурата и държавата ни! На наглостта и мракобесието на управляващата ни мафия и слугите и! А гражданите очакват съпричасност и справедливост…

Така мафията убива, така прокуратурата  прикрива престъпленията на госпдоарите си, така се мачкат и смазват непримиримите! Машина за заверки – дори може това да си го направят на печат и само да заверяват жалбите на гражданите – БЕЗ УВАЖЕНИЕ, БЕЗ УВАЖЕНИЕ, БЕЗ УВАЖЕНИЕ…

ЗАТОВА И „БЕЗ УВАЖЕНИЕ“ ЩЕ БЪДАТ ИЗРИНАТИ!

БОЕЦ продължаваме с капанията си за гражданската номинация на следовател Бойко Атанасов за главен прокурор! Продължаваме със срещите из цялата страна, продължаваме с подписките в подкрепа на кандидатурата на Бойко Атанасов!

Цветанов си замина. На ред са Борисов, после Цацаров и след него Пеевски. Точно в този ред. Борисов вече е пътник, Пеевски го изяде. Дните на мафията са преброени. Няма нещо, което БОЕЦ да сме казали и да не сме го изпълнили. Защото каузата ни е чиста и в това е силата ни! Очаквайте, разпространявайте и подкрепяйте следващите ни действия, това е само началото. Знаем точно какво искме и как да го постигнем. Мафията без бой няма да отстъпи. Готови сме да водим битката за свобода и справедливсот до край и вече сме достатъчно и ставаме все повече. И когато излезем ни последвайте!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА