За Ваклин и едни други свидетели, мъртви свидетели! За тях срещи нямаше!

СЪДБАТА НА СВИДЕТЕЛИТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА!
Йорданка Запрянова – открита разстреляна с шест куршума през април 2007г., дни преди да свидетелства по делото срещу Евелин Банев – Брендо.
Хрисим Хрисимов – застрелян пред заведението си в кв. Банишора през декември 2014г., свидетел по делото „Килърите“ срещу Йоско Костинбродския.
Пламен Устинов – основен свидетел по делото „Октопод“ срещу Алексей Петров, на два пъти посичан с брадва през 2015г., пребивани са неговата съпруга и дъщеря.
Георги Цветанов – свидетел по делото „Октопод“, загива при неясни обстоятелства, след катастрофа през ноември 2015г.
Пламен Миланов- ключове свидетел по делото срещу братя Галеви – открит мъртъв декември 2015г.
В същото време, на свидетеля по делото Иванчева/Петрова Александър Ваклин е осигурена лична среща с Гешев и Цацаров. И Прокуратурата в прессъобщение до медиите определя като недопустими опитите за натиск и уронване на доброто му име.
НА 18.05.2018г., БОЕЦ внесе Заявление  с входящ номер 27 482 за среща с главният прокурор Сотир Цацаров в деловодството на Върховна касационна прокуратура.

Светкавично, още в първият работен ден на следващата седмицата от кабинета на главният прокурор ни изпратиха отговор с изходящ номер ГП1923, от който става ясно, че Цацаров няма куража да се срещне с бойците, а ни препраща на подчинените си. НИЕ НЕ СМЕ СЪДРУЖНИЦИ С ОРТАКА НА ВАКЛИН, КАТО ГЕШЕВ! 

Цацаров

Страха разбираме, но не разбираме, как така няма желание да се срещне с нас, а на олигарси, като Георги Гергов например, ходи на крак в офиса му в ЦУМ? Кой е по важен за Цацаров- гражданите, или олигарсите? Чии интереси защитава Цацаров? На гражданите, или на олигарсите? На кого служи прокуратурата? На гражданите, или на олигарсите?

Ние НЕ искахме да се оплакваме, искахме да представим допълнителна информация по дела и разследвания от изключителнно висок обществен интерес. От БОЕЦ Цацацаров се скри, като мишка, а на Ваклин му ходи цялото ВКП на крак. Ваклин реве и лъже, че му е  оказван натиск и Биволъ не са му публикували правото на отговор, а БОЕЦ внасяме сигнали по разследвания на биволите срещу господарите на Цацаров! Затова Ваклин е ортак на приятеля на Гешев и ВКП го псореща, като свой, а БОЕЦ разкрихме, че това е така и от нас се крият и ни мачкат!.

Срещата на ръководството на прокуратурата с Ваклин е демонстрация на зависимост и пореден опит да бъдат ударени биволите. Колко ли ги е страх дебелите за кожите им, за да разиграват подобни срамни сценки?

БОЕЦ връчва ПРИЗОВКА на Гешев за 12.09!

ГЕШЕВ, СТРАХУВАШ ЛИ СЕ?
Днес получих поредната призовка. (текста е копиран от ФБ профила на Георги Георгиев от БОЕЦ) Вече става банално и може би това е целта. Злодеянията, мракобесието и репресиите на управляващата ни мафия да станат нещо обикновено. Да бъдат наложени за „нормални”, обичайни, като част от ежедневието ни. Така, както ежедневните гейтове и корупционни скандали и липсата на осъдени по тях. Обществото да приеме диктатурата на мафията за норма и даденост и гражданите да спрем да реагираме на беззаконието и мракобесието. През последните години съм получил десетки призовки. През последните месеци са ежедневни, понякога по две на ден, а рекорда ми е 4 призовки връчени по различни преписки и проверки за един ден. Тази седмица също започва бойно, вече имам две, едната ми бе връчена миналата сряда за тази сряда, другата днес.
Ще ви кажа нещо изключително важно. Дебелите са страхливи и ограничени. Без властта това са обикновени крадци и престъпници, мутри и тъпи ченгета. Това знаят, това правят. От позицията на силата, владеейки всички власти и институции – призовки, дела, обвинения, проверки, заплахи, ревизии, запори, разпити, ограничителни мерки, целият ченгеджийски арсенал. Способни са дори на убийства. Посегнаха на децата и семействата ни.

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.
ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ НАС!
Проблема е, че това при бойците не работи. Не са се сблъсквали до сега с такова животно – свободен гражданин боец! Само ни амбицират още повече и разобличаваме техните далавери и схеми. Не ние сме жертвите, ТЕ са жертви на собствените им страхове и престъпления и ТЯХ ги е страх от нас. Страх ги е от пробуждащото се гражданско общество, на което БОЕЦ се превърна в символ, страх ги е от възмездието, страх ги е от Истината, страх ги е, че ще плащат за извършените престъпления! Страх ги от гражданите-бойци на площадите! И с право ги е страх. Дните на мафията са преброени! Обръщаме тренда!
СЕГА гражданите ще преследваме тях и ще търсим отговорност за грабежа на народ и държава! За това, че превърнаха страната ни в кочина. СЕГА ние връчваме ПРИЗОВКА на Гешев, да се стягат Буда, Пеевски и Цацаров! СЕГА ТЕ ще явят пред нас! И ще плащат за всичко! За източените милиарди, за смачканите бизнеси, за прокудените от родината им българи, за откраднатите и съсипани човешки мечти и животи! За убитите и за оцелелите. За всяка сълза и вдеки одран от гърба ни лев!
БОЕЦ обявихме за 12.09. от 15.00ч. национален протест-блокада пред съдебните палати в столицата и страната под надслов „СВОБОДА И СПАРВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ”! Със следните искания и цели – оттегляне на кандидатурата на Гешев, приемане на закон за Лустрацията и сваляне на мафиотското правителство на Пеевски с премиер Бойко Борисов!

И това е само началото. Ще продължим стъпка по стъпка без да изпускаме инициативата докато изринем мафията от властта и гражданите си върнем държавата. Знаем точно какво искаме, имаме план и сме готови да се преборим и да спечелим тази битка!
ПЪРВАТА ПРИЗОВКА Е ЗА ГЕШЕВ!
С апел към всички приятели и съратници, споделете тази призовка и излезте на 12.09 да сложим НАЧАЛОТО! Битката на гражданите срещу мафията!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.
Георги Георгиев – БОЕЦ

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ с апел към гражданите – елате на 12.09. да спрем Гешев и да отстраним мафията от властта! Това е само началото!

БОЕЦ ОТПРАВЯМЕ АПЕЛ КЪМ ВСЕКИ БУДЕН ГРАЖДАНИН! ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИМ БИТКАТА СРЕЩУ МАФИЯТА СЕГА! НЕ МОЖЕМ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ  ОЩЕ СЕДЕМ ГОДИНИ ГРАБЕЖ И БЕЗНАКАЗАНОСТ!
Държавата ни е завладяна от мутро-олигарфична прослойка, подчинила всяка сфера на обществено икономическия слой у нас! Заради огромния отпор и несъгласие на гражданското общество, впрегнати са всички институции, за да изчистят, бранят и ни натрапят за приемлив образа на Иван Гешев за нов главен прокурор. Очевидно е, че #КОЙ не желае да се съобрази с мнението ни. Явно е, че онези 6% доверие в прокуратурата от общесвтото, в която Гешев е заместник главен прокурор и председател на Специализираната прокуратура, не са достатъчно послание за качеството им на работа. В годините на Цацаров и Гешев начело, прокуратурата е използвана за маша – мачкане на неудобните, чрез повдигане обвинения срещу тях, шумно медийно отразяване на акции, показност и впоследствие – безславно прекратяване на производствата или оправдателни присъди. В същото време, прокуратурата „изпира“ удобните, като никога срещу тях не намира достатъчно данни за отпочване на наказателни преследвания или ако намери такива – впоследствие отново делата тихомълком се прекратяват
В последните дни Иван Гешев получава безпрецедентна подкрепа от подчинените на мафията чугунени институции. В строй, трудови колективи МВР и прокуратурата засвидетелстват своята подчиненост и раболепност, изпращайки становища до Висшия съдебен съвет за пригодността и качествата на номинирания. Становища, подписани от деловодители, счетоводители, шофьори, чистачи. Никой не смее да надигне глас и изрази критично мнение, да каже, че кандидатурата ви не става, царят е гол! Знаят и се готвят – отпорът ще е невиждан!
Затова, ние от БОЕЦ, отправяме АПЕЛ към всеки буден и непримирим гражданин, който осъзнава важността на избора на нов главен прокурор и нуждата от действия срещу мафията превзела държавата ни!
Изпратете своето послание до членовете на съвета на адрес: гр. София 1000, ул. Екзарх Йосиф №12, или на електронна поща – vss@vss.justice.bg и  representative@vss.justice.bg с ясно и аргументирано становище приемате или не, и защо, номинацията на Иван Гешев за нов главен прокурор! За да им покажем и разберат, че ни има и мнението ни е от значение! И за да разберат, че сме готови да се борим и да отстояваме позицията си срещу избора на Гешев до край!
Подкрепете ни, елате на 12.09.2019г. пред съдебните палати, за да постигнем гражданите целите си – оттегляне на кандидатурата на Гешев, закон за Лустрацията и сваляне на мафиотското правителство на Пеевски с премиер Бойко Борисов! 

СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявихме национален протетс-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! Над 12 000 граждани вече са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. Не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА