БОЕЦ инициира Гражданско обединение „СТОП ГЕШЕВ“!

Водим една от най-важните битки! Срещу опита на мафията да си назначи за още седем години своя марионетка за главен прокурор в лицето на Иван Гешев. Процедура опорочена от самото начало, превърната в съзтезание с един кон, без избор, без реален дебат и без алтернатива. БОЕЦ предложихме гражданската кандидатура на следовател Бойко Атанасов, но правителството на  Борисов в лицето на министъра на правосъдието отхвърли тази последна възможност за реален избор и се подчини на Пеевски и неговата воля Гешев да бъде назначен без да се поемат никакви рискове.

В тази ситуация гражданите останахме единствената сила, която може да се противопостави на този предрешен „избор“ , да се противопоставим на мафията в стремежа и да запази контрола върху прокуратурата и съдебната система. БОЕЦ озъзнаваме, че не е по силата на нито една гражданска организация в момента да спечели тази битка сама. Осъзнаваме нуждата от единение и консолидация на силите и гражданската енергия. В същото време БОЕЦ  не сме спирали да водим своите битки и показахме, че можем и сме по силни от орките и мутрите на дебелите!

Никоя организация не иска  да бъде нечие допълнение, придадтък, или да влиза в някаква поддържаща роля в различни сценарии. Както и да обслужва нечии амбиции и интереси , скрити зад призиви за подкрепа за безмислени действия и манифестации без ясни цели и не водещи до резулатати. Нужно е обединение на принципна основа, което да даде равнопоставеност и възможност за пълноценно включване на всеки. Трябва да търсим и намерим формулата, която да събере енергията на гражданите и да постигнем така нужната ни победа. Да надмогнем егото и високомерието си, да превъзмогнем различията си, да осъзнаем, че Каузата и общата ни цел са по важни от това, кой води парада и да покажем силата на гражданското обшество. Темата „Правосъдие“ не е ничий монопол. Напротив, липсата на резултати и пълзащата мафиотска диктатура  доказват, че действията до момента са абсолютно неефективни и трябва да сменим тактитака и формата. Да потърсим нови форми на протест и съпротива и да обединим максимално широк крък от обществото в битката за свобода и справедливост!

БОЕЦ означава – България Обдинена с Една Цел. Още с учредяването ни преди доста години осъзнахме нуждата от единение и имаме силата да прокламираме гражданската солидарност, като едно от най-силните ни оръжия. Подкрепяли сме и защитавали нашите колеги от другите организации в техните действия, както и отделни хора, журналисти и медии подложени на ударите на управляващата ни мафия. И често след това сме били изоставяни сами в нашите акции и протести срещу дебелите. Това не ни отказва и доказва, че трябва да продължим с усилията си да обединим съмишленици от сродни организации и непримирмите граждани.

БОЕЦ се обръщаме към всички неправителствени органиции и сдружения с апел да  съберем силите си в един общ формат на гражданско обединение под името „СТОП ГЕШЕВ“ и заедно да решим, плануваме и организираме следващите си действията с една цел – да не допуснем Гешев, кандидата на мафията да бъде избран за главен прокурор. Трудно е да преодолеем манталитет, его, амбиции, егоизъм, високомерие и лични амбиции и противоречия, но това ще е и тест за това, кой реално иска да спечелим тази битка и кой се опитва да гради ПР стъпвайки по главите на другите и експлоатирайки техните усилия за някаква друга, своя  цел. Обединение на непримирмите срещу мафията и слугите и. Обединение без политически амбиции с една цел – СТОП ГЕШЕВ, да спрем назначението на кандидата на мафията. Обединение без водещи и подкрепящи, без големи и малки, без център и периферия,  като всички застанем заедно в общата ни битка. Обединение, което да увлече гражданите, като дадем пример за сътрудничество и зрялост, за солидарност и гражданско поведение! Да покажем на дебелите, че срещу себе си имат гражданско общество способно да поставя пред себе си ясни цели и да се бори обединено за тяхното постигане. Това е най-големият кошмар на мафията. Гражданите да осъзнаят силата си и да излязат в общ фронт срещу злото! 

От утре БОЕЦ ще изпратим предложението ни до всички колеги, като очакваме отговор и заедно да определим скорошна дата на която да обявим създаването на Гражданското обединение „СТОП ГЕШЕВ“. Веднага след това да вземем заедно решение за общи действия, като обявим своите стъпки и започнем  незабавна организация за решителни действия с цел оттегляне на кандидатурата на Гешев под граждански натиск. Категорично не вярваме, че настоящото правителство, президент и парламент могат да защитят интереса на гражданите. Поредно доказателство за това е липсата на реакция по внесената от БОЕЦ  в Министерски съвет, народно събрание и президентство, Конституционна жалба срещу незаконното заличаване на Пеевски от изборните лиисти след провеждането на изборите. Така доказват, че въпреки привидното разделение на институциите и властите всички заедно крепят и пазят настоящото мафиотско статукво. Оттегляне на кандидатурата на Гешев –  Това е водещата цел, но всяка организация може да добави свои допълнителни акценти без да се измества фокуса. Както БОЕЦ обявихме искането си и за оставка на мафиотското правителство на Пеевски и Борисов, за закон за Лустрацията и законодателни промени и нова процедура за избор на главен прокурор, включително поставяйки темата още преди година за пряк иабор на главен прокурор. Най важното сега е да покажем, че можем да се борим срещу мафията и обединени да печелим тези битки. Да покажем, че  в България има гражданско общество.

Сили и мъдрост желаем на всички ни!

Продължаваме!

#СтопГешев

И ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО  – ИМАМЕ НУЖДА, ОЦЕНЯВАМЕ Я И БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ НЕПРИМИРИМИ ГРАЖДАНИ! ВСЕКИ ЛЕВ ДАРЕН ЗА КАУЗАТА Е ЦЕНЕН! БОЕЦ ВОДИМ СВОИТЕ БИТКИ СРЕЩУ МАФИЯТА И СЕ ФИНАСИРАМЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ ДАРЕНИЯ И ЧЛЕНСКИ ВНОСКИ НА НАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ. ТОВА НИ ДАВА ЦЯЛАТА СВОБОДА ДА СЕ ИЗПРАВИМ ОТКРИТО СРЕЩУ ДЕБЕЛИТЕ И ДА НЕ ПРАВИМ КОМПРОМИСИ СЪС СВОИТЕ ПРИНЦИПИ И ЦЕЛИ! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

БОЕЦ внесе официално Становище във ВСС срещу избора на Гешев! (документи)

На 12. 09 пред сградата на Съдебната палата в София БОЕЦ обявихме началото на безсрочна инициатива „СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“. След три дни последователни протести, включително пред Министерски съвет с искания и за оставката на Борисов и мафиотското му правителство, които считаме, че са отговорни за предрешеният избор на Гешев, продължаваме битката с ежедневни акции. На 17.09.  Гражданско движение „БОЕЦ“ внесохме във Висшия съдебен съвет (ВСС) официално Становище срещу назначението на Иван Гешев за Главен прокурор на Република България, което са длъжни да публикуват на сайта на ВСС. 


Смятаме, че това не може да бъде наречено избор, защото сме свидетели на фактическо назначаване на най-удобния кандидат, без да се търси каквато и да е друга възможност. Настояваме кандидатурата му да бъде оттеглена и незабавно да стартира нова, прозрачна процедура за избор на Главен прокурор.
В Становището излагаме всички аргументи против – провалените дела, по които е бил наблюдаващ прокурор от началото на кариерата му, през сключените от него срамни споразумения с Организирани престъпни групи за източване на ДДС, през пълната делегитимацията на прокуратурата и сривът на доверието в нея да безпрецедентните 6%, до превръщането му в креатура и марионетка на мафията. В Становището сме предствили подробно своите аргументи, което го парви изключителни силен докумнет. Предстои да внесем и допълнение, с конкретни въпроси, както и гражданска подписка срещу избора на кандидата на задкулисието и мафията – Иван Гешев.
Прилагаме пълния текст на Искането-Становище, изготвено с водещата юридическа експертиза на адвокат Камен Добрев – един от членовете и юристите на БОЕЦ.


ДО

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА

ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

ИСКАНЕ/СТАНОВИЩЕ

От Сдружение Гражданско движение „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ“,

ЕИК 176949776, Адрес: гр. Видин, к-с „Панония“ блок 4 вход „З“ ап. 157,Представлявано от Георги Борисов Георгиев, ЕГН 7306211766 председател на УСe-mail : gdboec@abv.bg

ЗА ОТТЕГЛЯНЕ НОМИНАЦИЯТА НА ИВАН ГЕШЕВ И

ОТКРИВАНЕ НА НОВА, ПРОЗРАЧНА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР

  ЧЛЕНОВЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВСС,

По-долу излагаме своите съображения срещу номинацията на единствения кандидат за нов главен прокурор на Р. България – Иван Гешев.

Иван Гешев е не просто част от статуквотои от модела #КОЙ, той е налаган и пътят му е непрестанно трасиран от него. Бързото му кариерно развитие говори именно за това, че той е любимец на задкулисието. Приет за прокурор през 2006г. в Софийска районна прокуратура, още през 2009г. той е вече командирован в Софийска градска прокуратура и едва през 2010г. получава ранг на прокурор от ВКП и ВАП, без да са ясни изключителните му професионални заслуги и нравствени качества за този главоломен професионален прогрес. От 2016г. Иван Гешев е избран за председател на Специализираната прокуратура, от  лятото на 2018г. е и заместник главен прокурор, а юли 2019г. е номиниран за нов главен прокурор. Така, за тринадесет години стаж той преминава през цялата йерархия в прокуратурата. Зад всички негови повишения личи сянката на Сотир Цацаров, който лично го лансира и осигурява пътя му нагоре. А зад Цацаров знаем #КОЙ стои. Гешев е лична номинация на Пеевски и в това няма никакво съмнение!

Като част от ръководството на прокуратурата, Иван Гешев носи лична и пряка отговорност за състоянието на обвинението в момента, за неговата делигитимация и тотална липса на доверие сред обществото. По данни на ЕкзактаРисърч от 2015г. одобрението на гражданите у прокуратурата е 10%, докато неодобрението е повече от 60%. През 2019г. тенденцията е за още по-силен спад, като друго изследване на Алфа рисърч сочи одобрение за Сотир Цацаровкато главен прокурор от едва 6%. Тези данни са в пълен дисонанс с мнението на самия Иван Гешев за прокуратурата и за мандата на самия Сотир Цацаров, като „най-успешният главен прокурор”. Единственият „успех” на Цацаров е, че подчини прокуратурата на задкулисието и я превърна в бригада за изпълнение на поръчки срещу неудобните и прикриване на престъпленията на властимащите. Можете ли да се сетите поне за един успех на прокуратурата в последните седем години в борбата с корупцията по висшите етажи?

БОЕЦ ще споменем няколко от множеството провалени шумни прокурорски дела/прекратени преписки, които са ясен лакмус за това, колко успешен е Сотир Цацаров в своя мандат и колко успяла е прокуратурата в последните седем години под неговото ръководство. Обвиненията по тях са повдигнати или поддържани по времето на мандата на Цацаров като главен прокурор:

–Делото срещу Нихат Кабил, земеделски министър до 2008г. по време на тройната коалиция. Обвинен за незаконни заменки на недвижими имоти с две фирми, свързани с бизнесмена Христо Ковачки, ощетили държавата с над 115 млн. лева. Делото е прекратено през 2014г.

–Делото за подготвяното „убийство“ на Делян Пеевски – прекратено септември 2014г.

–Делото срещу Мирослав Найденов, министър на земеделието в първия кабинет на ГЕРБ, обвинен за корупция, принуда и злоупотреба със служебно положение. Прокуратурата прекратява разследването срещу февруари 2015г.

–Делото срещу Цветан Цветанов, за незаконен отказ да се прилагат СРС – оправдан септември 2015г.

–Делото срещу Емилия Масларова, министър на труда и социалната политика в правителството на тройната коалиция,обвинена присвояване на 11 млн. лв., окончателно оправдана декември 2015г.;

–Делото срещу Иван Данов, бивш  министърът на инвестиционното проектиране от кабинета Орешарски, за неправомерно получени помощи от френските социални служби – прекратено по давност 2015г.

–Делото срещу Сантиров/Цонев/Попов за подкуп – оправдани на три инстанции – окончателно февруари 2015г.

–Делото срещу Мирослав Боршош – за сключване на неизгодни сделки за 3,2 млн.лв. като директор на НДК  – две години след случая делото бива на два пъти прекратявано, още не е влязло в съдазаразглеждане.

–Делото срещу Христо Бисеров/Ивайло Главинков за недекларирани средства от 700 000лв. в сметки в Швейцария, сделки с валутни ценности и неплатени данъци – окончателно прекратено юни 2019г.

–Делото срещу Ивайло Московски, министър на транспортаот ГЕРБ за смъртта на сина му – окончателно прекратено януари 2019г.

–Делото срещу Дянков/Трайков/Прокопиев– за нанесени на държавния бюджет щети от над 1 млн. и 200 хил. за продажба на занижени цени акциите на EVN – два пъти прекратявано от съда

–Делото срещу Павел Александров  /бивш директор на Фонда за лечение на деца в чужбина/ и още двама от Фонда– за участие в ОПГ и източване на Фонда – прекратявано и връщано от съда на два пъти, като в своите мотиви САС сочи, че дори не може да разбере обвинението на прокуратурата

–Делото срещу Николай Ненчев, бивш военен министър от управлението на ГЕРБ, за неосигуряване на авиационна безопасност и летателно годност на самолетите на българските ВВС – оправдан на първа инстанция юли 2019г.

Освен всички изброени по-горе, делото „КТБ“ или „грабежът на века“ има специално място в тази графа. Прокуратурата, наред с ДАНС, КФН, БНБ, МВР, не само допусна фалитът на КТБ да се случи, но взе и дейно участие за събаряне на банката и зае страната на Пеевски във войната с Цветан Василев. Под ръководството на прокуратурата и лично на Сотир Цацаров(негови медийни изяви) пред офисите на банката бяха изпратени тежко въоръжени спец отряди, извършваха се претърсвания и изземвания в офиси и жилищата на ръководителите на банката, даваха се пресконференции и изявления. Крахът на КТБ,според експерти, се оценява на стойност близо 5 млрд.лв., които ще плащаме всички ние и поколенията след нас.

Мястото на Иван Гешев в това дело е запазено. Той носи отговорност за пълното размиване на обвинението – безпрецедентни общо над 15 000! страници обвинителен акт, четени над девет месеца в съда. Представена в непосилен обем, информацията се крие за всички нас, изгубени сред многотията, а Делян Славчев Пеевски не е споменат нито веднъж от прокуратурата по него. Самото дело е фарс, в който обвинението се крепи на свидетелски показания на Борис Лазов – докато прокуратурата и съдът не дават съгласие на искането Цветан Василев да бъде разпитан по делегация.

Тук споменаваме и скандалния случай „ЦУМ-гейт“, при който главният прокурор Сотир Цацаров присъства на среща, инициирана от Георги Гергов, и открито заплашва Сашо Дончев за критичната позиция на притежавания от него в. Сега и карикатуриста Комарницки. БОЕЦ внесохме сигнал в ИВСС срещу Цацаров с искане за неговото отстраняване, но Инспектората не намери нищо укоримо в действията му. Пример за това, докъде е стигнало влиянието на задкулисието в съдебната власт.

Очевидно и повече от всякога, прокуратурата на Цацаров бе използвана за маша – мачкане на неудобните, чрез повдигане обвинения срещу тях, шумно медийно отразяване на акции, показност и впоследствие – безславно прекратяване на производствата или оправдателни присъди. В същото време, прокуратурата „изпира“ удобните, като никога срещу тях не намира достатъчно данни за отпочване на наказателни преследвания или ако намери такива – впоследствие отново делата се прекратяват. Показателен пример за това е сигналът от 2014г. на „Протестна мрежа“ срещу Делян Пеевски, а впоследствие и на БОЕЦ от 2017г., по който любимата на Сотир Цацаровпрокурорка – Боряна Бецова(също рано-рано придобила ранг на прокурор от ВКП и ВАП) не намери основание за образуване на досъдебно производство. БОЕЦ продължихме с усилията и внесохме първия сигнал до новосформираната КПКОНПИ през януари 2018г. за незаконния произход на средствата на Делян Пеевски, с който той от собственик на стар „Опел“ за една година се превърна в мутлимилионер, с активи за десетки милиони. Лично Пламен Георгиев – председател на КПКОНПИ обяви Пеевски за „най-чистият” в държавата след сигнала на БОЕЦ. Така разобличихме и тази институция, като поредната организация, подчинена на задкулисието.

Всички тези провали и скандали на прокуратурата, за които Сотир Цацаров и Иван Гешев имат основна заслуга, водят до тотален срив на доверието към нея. Оправдателните дела са причина и за огромни обезщетения, които българската държава заплаща на пострадалите. По данни на „параграф 22” само за първите седем месеца от 2019г. българската държава е осъдена да заплати обезщетения по дела по ЗОДОВ и незаконосъобразни действия на прокуратурата повече от 700 000лв. Държавата плаща десетки милиони за обезщетения по дела срещу България в Страсбург заради действията на МВР, КПКОНПИ, прокуратурата и целият репресивен апарат у нас, но не предприема регресивни действия срещу истинските причинители на вредите. БОЕЦ внесохме сигнал срещу Цветан Цветанов, който е отговорен за голяма част от тези осъдителни решения срещу държавата ни и отново Специализираната прокуратура на Гешев не намери данни за извършени престъпления, въпреки направената от тях констатация, че „Цветан Цветанов в качеството си на длъжностно лице – министър на вътрешните работи е нарушил чл. 6 на ЕКЗПЧ в резултат, на което са нанесени щети на държавата”.

Този „успешен“ период на прокуратурата, според Иван Гешев, по негови уверения ще бъде не само продължен, но и дори доразвит в предстоящия му мандат. В своя интервю за БНТ от 23.07.2019г. той ясно изрази своята готовност за приемственост от работата на най-успешния до момента главен прокурор Сотир Цацаров. Самият Цацаров заяви, че верният избор за правилното продължаване действията на прокуратурата, които се виждат в последните години, е именно изборът на Иван Гешев за нов главен прокурор.

Иван Гешев показва завидна упоритост в незачитане на презумпцията на невиновност, като в свои медийни изяви той редовно се произнася за виновността на лица още дори преди внасяне на обвинителния акт срещу тях в съда. Той си позволява да дава оценки, характеризира и да обявява за престъпни действията и изявленията на различни политически лица, активисти, граждански лица и юристи пред медии без срещу тях да има влязла в сила осъдителна присъда или още повече – повдигнато обвинение за твърденията му.

Делото Иванчева/Петрова е показателен пример за начина му на работа и за това какво ни очаква следващите седем години. Напълно ненужно и показно унижение на двете задържани и лично присъствие на Иван Гешев на мястото на задържането. В свои пресконференции и интервюта той си позволява тенденциозно и безпардонно да коментира „бурния нощен живот“ на задържаната Иванчева. Припомняме, че за вземането на подкуп и откритите в лекия автомобил пари, Иванчева и Петрова бяха оправдани на първа инстанция.

По случая в последните дни с „ТАД Груп“и тяхната терористична дейност се сведоха до обществото „доказателства“, които все още не са представени по делото и приети от съда като такива. Работи се с внушения за виновността на посочени от него лица и това е целият арсенал, с който Иван Гешев разполага, а основната задача на прокуратурата е да изфабрикува „доказателства”, за да бъде обвинени журналистите от сайта Биволъ, като поръчители. Тактиката с фалшивите сигнали, кошаревските свидетели и натъкмените доказателства вече е превърната в практика и стил на работа в прокуратурата.

Да не забравяме „АпартаментГейт” и скандалите с къщите за гости разкрити от ‘Биволъ” , „Свободна Европа, „Фрогнюз” , „19 минути”, Антикорупционния фонд. БОЕЦ внесохме 24 сигнала срещу висши политици и магистрати уличени в данъчни, имотни, корупционни и други престъпления. Организирахме редица протести и акции. Над дузина министри, депутати, политици и чиновници си подадоха оставките, сред тях Цветан Цветанов, Румен Порожанов, Цецка Цачева и много други, но в нито един от тези случаи прокуратурата не намери данни за извършени престъпления, а вместо да разследва уличените, бяха стартирани серия от разследвания, ревизии, обвинения и проверки срещу Биволъ и БОЕЦ. За корумпираните – индулгенции, за разкриващите корупционните схеми – бухалка и мачкане! Прокуратурата започна работа по анонимни сигнали във всякакво нарушение в нарушение на разпоредбите на НПК и ЗСВ  – преписка №5565/2019, водена срещу Атанас Чобанов и Асен Йорданов. След като видяха, че и това не проработва, се намериха удобни свидетели на заговори срещу правителството, държавата и прочие, по които сигнали прокуратурата да работи и репресира.

     ЧЛЕНОВЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕИГЯ НА ВСС, апелираме към Вас да оттеглите заявената подкрепа и номинация към кандидатурата на Иван Гешев и да дадете началото на прозрачна и открита нова процедура по избор на главен прокурор на Р. България, с борба на мотиви, концепции и виждания за развитието на Прокуратурата.

 17.09.2019 г.  гр. София

Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ“

БОЕЦ продължаваме с ежедневните ни акции и действия срещу управляващата ни мафия и нейният опит да си осигури още седем години безнаказаност и грабеж чрез назначението на Иван Гешев за главен прокурор. Утре – 19.09 е делото на БОЕЦ срещу НАП за имената на фирмите източили 16 МИЛИАРДА ДДС, като главна действаща фигура в схемите за този колосален грабеж е именно Гешев, който става известен със сключените срамни и криминални споразумения с ОПГ-та за данъчни престъпления и източване на ДДС. Ще информираме обществото за хода и резултата от делото, както и за всички следващи действия на БОЕЦ.

И ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО  – ИМАМЕ НУЖДА, ОЦЕНЯВАМЕ Я И БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ НЕПРИМИРИМИ ГРАЖДАНИ! ВСЕКИ ЛЕВ ДАРЕН ЗА КАУЗАТА Е ЦЕНЕН! БОЕЦ ВОДИМ СВОИТЕ БИТКИ СРЕЩУ МАФИЯТА И СЕ ФИНАСИРАМЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ ДАРЕНИЯ И ЧЛЕНСКИ ВНОСКИ НА НАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ. ТОВА НИ ДАВА ЦЯЛАТА СВОБОДА ДА СЕ ИЗПРАВИМ ОТКРИТО СРЕЩУ ДЕБЕЛИТЕ И ДА НЕ ПРАВИМ КОМПРОМИСИ СЪС СВОИТЕ ПРИНЦИПИ И ЦЕЛИ! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА