БОЕЦ съди прокуратурата заради споразуменията на Гешев! (документи)

Много важен ход и дело. 

Днес БОЕЦ заведе дело в Административен съд срещу мълчаливият отказ на СГП да ни предостави информация за сключените от Гешев споразумения!

На 13.08.2019г. БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ с вх. № 25-83 до ВКП за информация относно сключените от Иван Гешев споразумения с ОПГ-та и лица уличени в данъчни престъпления и източване на ДДС. Като продължени на ДДСгейт и разкритията на БОЕЦ за 16-те МИЛИАРДА ИЗТОЧЕНО ДДС и 2135 споразумения сключени от прокуратурата с „дедесарите“ довели до този грандиозен грабеж! 

БОЕЦ пита ВКП: „Какво е работил Гешев?“

На 27.08.2019г. в последният ден от срока за отговор по ЗДОИ, ВКП ни информира, с писмо подписано от Ася Петрова – заместник на Цацаров, че препраща Заявлението ни на Емилия Рисунова – градски прокурор на София и административен ръководител на СГП. От СГП в продължение на един месец, мълчат и пазят ОМЕРТАТА за срамните и криминални споразумения на Гешев с престъпните групи за източване на ДДС. Изключително показателно! Това е по-силно дори от някакъв формален отговор, или отказ, защото показва, че размера и обхвата на престъпните и корупционни схеми и споразумения  реализирани от Гешев и ДДСарската мафия са опсна тайна, разкриването на която може да разбие плана за избора на Гешев за главен прокурор! СГП в нарушение на Закона отказва мъчаливо и страхливо да отговори и предостави исканата информация на БОЕЦ. ЗДОИ категорично отрежда на всички администравивни органи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се произнесат с отговор на всяко Заявление и искане на информация, като при отказ са длъжни да се аргументират и мотивират писменно. Прокуратурата поради липса на законови аргументи за отказ и въпреки надделяващият обществен интерес погазва закона и не отговаря на БОЕЦ.

СЪДИМ ГИ И ЩЕ ГИ ОСЪДИМ! ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СКРИТА!

КАКВО КРИЯТ?

Още през 2018г. БОЕЦ публикувахме и официален документ с информация за 2135 СПОРАЗУМЕНИЯ сключени от прокуратурата с лица и Организирани престъпни групи за данъчни измами и източване на ДДС! По темата пръв заговори следовател Бойко Атанасов, който разкри в интервю за Биволъ шпицкомандите на Ццаров за изпълнение на мокри поръчки в прокуратурата!Така бе разкрита схемата за продължилият две десетилетия тотален грабеж на държавата над който прокуратурата е разтваряла чадър и осигурявала безнаказаност за виновните!

2135 споразумения сключени от прокуратурата с мафията източила 16 милиарда ДДС!

СЕГА БОЕЦ разполагаме с потресаващи документи за действията и ролята на прокурор Иван Гешев в схемите за безнаказано източване на милиарди ДДС.
Кандидатът на Пеевски за главен прокурор, Иван Гешев, разкрива „данни“ от разследването срещу ТАД , по НАПлийкс с мотива, че обществото трябва да знае истината.
Същият Иван Гешев мълчи, като гербажия на разпит в ДАНС, за разследванията на прокуратурата по сигналите на БОЕЦ срещу Цветан Цветанов, Карадайъ, Пеевски, Пламен Георгиев, Антон Славчев, Порожанов, Бойко Борисов, братчеда на Бойко Борисов, Цачева, Сотир Цацаров, Атидже Вели и останалите „герои“ от #АпартаментГейт и #КъщиЗаТъщиГейт уличени от Биволъ, Свободна Европа, Фрогнюз, 19 минути АКФ и други медии в тежки данъчни, корупционни, имотни и други престъпления!
НИМА за тях обществото няма право да знае истината?
В НАПлийкс изтекоха личните данни на 5 милиона българи.
В #АпартаментГейт, #ДДСгейт#ДжиПиГейт и тн. са изтекли парите на 7 милиона българи.
Защо Гешев изнася данни от едно разследване, а мълчи по другите разследвания? Защото е просто едно послушно слугинче за изпълнение на поръчки и прикриване на престъпленията на господарите му. И то не от вчера!
БОЕЦ разполагаме с документи, които показват и доказват, че лично Иван Гешев е сключил споразумения с ОПГ-тата източили 16-те МИЛИАРДА ДДС и е МОЛИЛ съда да освободи обвиняемите от ареста. МОЛИЛ е съда и да приеме споразуменията, вместо да настоява за максимални присъди и възстановяване на откраднатите огромни суми!
БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП за ДДСгейт и източените над 16 МИЛИАРДА ЛЕВА ДДС и специализираната прокуратура чиито шеф бе Иван Гешев ни отговори, че милиардите са източени и откраднати бъзвъзвратно , но „няма данни за извършени престъпления“! НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
До дни БОЕЦ ще публикуваме всички документи с които разполагаме, за да знае обществото истината“

Разполагаме с над сто страници документи, които в момента са в процес на заличаване на лични данни. От тях е видно, че лично Гешев е инициирал споразумения с ОПГ-та ощетитли бюджета с огромни суми, включително и с обвинените след операция „Наглите“. Става ясно също, че Гешев лично  се е намесвал в разследвания, по които има събрани категорични доказателства за вината на уличените в ДДС измами и след неговата намеса делата са прекратени и фактически лицата са оправдани. Става ясна и схемата, която Гешев използва, за да компрометира делата, като ги разделя и отделя материали от тях в други досъдебни производства и в крайна сметка те биват прекратени въпреки огромният труд на следователите и прокурорите по тези дела и събраните доказателства и експертизи. Има и конкретни документи как прокурор Иван Гешев, заедно със защитата на обвиняемия  моли съда да отмени мярка „задържане под стража“ на лице с повдигнати обвинения за данъчни измами в особенно големи размери. 

Затова мафията си избра Гешев за главен прокурор, има поне 16 милиарда причини! 

ОЧАКВАЙТЕ РАЗКРИТИЯТА НА БОЕЦ И ДОКУМЕНТИТЕ ЗА СПОРАЗУМЕНИЯТА НА ГЕШЕВ! А ние очакваме следващите удари и репресии срещу нас. Война е. Война, която мафията обяви на гражданите! 

Гешев – споразумителя и закрилник на мафията!


ПРОДЪЛЖАВАМЕ.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#СТОПГЕШЕВ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Независимите съдии – „БОЙЦИ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ“!

ГД „БОЕЦ“ продължава своята инициатива да отбелязва хора, спечелили доверието и уважението на организацията с гражданската си доблест и активна позиция и с реални действия в борбата с мафията и корупцията, в борбата за справедливост и истината!
Следващите българи, които обявяваме за БОЙЦИ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ са смелите и независми български съдии и магистрати! През годините отличихме магистратите –  съдия Методи Лалов, следовател Бойко Атанасов, както и много други достойни журналисти, общественици и активни граждани! 

Важно е тези достойни българи да получат нашето признание и подкрепа! Важно е и обществото ни да види и чуе, че има хора, непримирими с неправдите!
Че не всички са маскари!
Че будни, смели и достойни има и винаги е имало!

Резултат с изображение за съдии излязоха на протест

(Съдии облечени с тоги на протест срещу орязаната съдебна реформа – 11.12.2015г.)

БОЕЦ вярваме, че гражданското общество може да се противопостави на мафията превзела държавата ни. И нашите усилия биха останали безрезултатни, ако съдебната система не продължи тази битка на институционално ниво. Липсата на справедливост е най-тежкият проблем и този проблем не може да бъде  решен само с реформи и само с нашите усилия. Те са задължителни, но не по малко важни от тях са честните и достойни магистрати, които да освободят съдебната система от нейните зависимости и да върнат доверието  на гражданите в институциите. Гражданите, на гражданският фронт, независмите медии и честните магистрати вътре в съдебната система, заедно можем да спечелим войната срещу мафията и корупцията, които  ни убиват. Затова е важно да покажем своята подкрепа за тях и делото им! Изправяйки се срещу мафията и зависимостите в съдебната система, те рискуват не само професионалната си кариера, а и живота си.

Вчера, с безпрецедентно писмо, 292 съдии призоваха гражданите за защита на демокрацията и принципите на првовата държава и разделението на властите! Това е повода за нашата номицаия, с която ги обявяваме за „БОЙЦИ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ“ 

Текста на пимото може да прочетет тук:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30185639.html

БОЕЦ винаги сме защитавали достойните български магистрати отстояващи независмостта на съдебната система! Само стъпка от нашата дейност в тази посока е организините от БОЕЦ протести и демонстрации пред съдебните палати в цялата страна през миналата година под надслов „НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА“! ! Вярваме, че навсякъде има честни магистрати и гражданите имаме своя дълг да защитим достойните. Загубим ли тази битка, позволим ли да мачкат пред очите ни хора, които рискуват кариерата и живота си в защита на справедливостта и Истината, то ние убиваме себе си и надеждите си за нормален живот.

(БОЕЦ Стара Загора – „НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА)

(БОЕЦ София – „НЕЗАВИСМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА!“

Под същият надслов бе и организираната от БОЕЦ и ИПВ Конференция на 17.04.2019г. Основен лектор на форума бе председателят на Върховния касационен съд г-н Лозан Панов. 

„НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА!“

БОЕЦ сме показали и доказали, че независимите български магистрати могат да разчитат на нас да ги защитим от всеки опит на мафиотска и политическа атака. Знаем, че те са последната преграда пред тоталното превземане на правосъдната система от мафиотизираната прокуратура. Поздравяваме ги за ПИСМОТО с обръщението към гражданите срещу опитите за натиск, репресия и влияние от страна на политико-мафиотски кръгове върху съда и призоваваме Съюза на съдиите в България за изрази своята открита и принципна Позиция във връзка с процедурата за избор на Главен прокурор и единствената кандидатура на мафията в лицето на Иван Гешев. ССБ имат това право, а ние, гражданите, които ги подкрепяме и защитаваме очакваме тази стъпка, като силен знак, че съпротивата срещу превземането и подчиняването на съдебната система не е единичен акт, а е позиция изпълнена с последователност и решителност!

СВОБОДНИТЕ И НЕЗАВИСМИ БЪЛГАРСКИ СЪДИИ И МАГИСТРАТИ -„БОЙЦИ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ“

Продължаваме! 

#СтопГешев

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА