Борисов води убедително пред Гешев в анкетата „ПОЗОР НА ГОДИНАТА“!

От 04.12 до 30.12.2019г. БОЕЦ инициирахме анкета „ПОЗОР НА ГОДИНАТА“ , в която номинирахме политици и магистрати. 

ВАЖНО! УЧАСТВАЙТЕ!
ОТ ДНЕС до 30.12.2019г. БОЕЦ стартираме анкета „ПОЗОР НА ГОДИНАТА“. В държавата на мафията трябва да отбележим тези, които превърнаха страната ни в територия на мутрите, в която властват беззаконието и корупцията. И те имат своите имена.
БОЕЦ номинираме няколко заслужили позорната си „слава“ политици и магистрати, като наш фаворит е Иван Гешев заради позорният начин по който бе избран за главен прокурор и не по-малко позорните му действия и изказвания, като заместник на Цацаров. Останалите номинирани са: Бойко Борисов заради цялостно позорно творчество, Делян Пеевски заради позорното му участие в евроизборите, Пламен Георгиев заради позора с тризонета и още по-позорното му назначение за консул, Сотир Цацров заради позорният му мандат като главен прокурор, Румен Радев заради позорният му подпис под указа за Гешев, Нено Димов, Емил Кошлуков, Антон Славчев (Тони Балкони). Може да предложите аргументирано и допълненителни номинации. Победителят в анкетата ще бъде награден от БОЕЦ със специална позорна награда, която ще обявим допълнително и която ще му бъде връчена лично в началото на следващата година.
Гласувалите с най-точни и смислени аргументи ще оценим отделно и един от вас ще бъде обявен за „Боец на гражданският фронт“ в рубриката на сайта на БОЕЦ!
Изразявайте вашият избор и аргументи в коментари под анкетата.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

29%
Иван Стоименов Гешев

 

71%
Бойко Методиев Борисов
1200 гласа
Още в първите два часа над 1200 последователи на страницата на БОЕЦ се включиха в анкетата и Бойко Борисов поведе убедително пред вторият Гешев. Допълнихме анкетата с номинацията И на министър Данаил Кирилов. 
Прилагаме някои от коментарите на гласуващите:
 „Гешев е позор, но той е само продукт на позорните зависимости на Борисов от олигархичният кръг Доган, Пеевски, Путин.
Гласувам за Борисов, въпреки че всеки от изброените е достоен за тази номинация.“
Всички номинирани са олицетворение на страховете на бойко борисов. В една нормална държава, той отдавна да е в затвора, а те вероятно нямаше да съществуват.“
„Не мисля, че е справедливо спрямо,който и да е от двамата. Направили са толкова много за „дереджето“, на което сме. Мисля, че трябва да има две награди, въпреки факта, че всички поразии се правят с одобрението на краля слънце, сигурен съм, че и Гешев, ако имаше тази власт, щеше да се представи по същия достоен начин!“
“ Единия – на годината, другия – на десетилетието.“
„Моят топ е агент Буда, който със своите действия, бездействия и зависимости, сведе държавата до територия. Пожелавам му скоро църквата да го канонизира, че от неговото добруване и приказния свят ,в който си живее, дори Уолт Дисни ще изпита комплекс за малоценност, заради липса на въображение.“
„Бойко Борисов е причината да има последващите изроди!? За това, Позор на годината, десетилетието и в цялата история на България е Бойко Борисов!“
„При такова изобилие от кандидати – нека да е по категории: Еко, правосъдие и правораздаване, най-хубава тераса, най-красива къща за гости (с екстри като отклонена минерална вода), най-голям (бр) апартамент(и) (вкл. терасите и асансьора), най-много усвоено ДДС, най-голям дял от евро фонд, най-много убити животни и разорени стопани, туризъм, най-лъжовно предизборно обещание, най-голям ТЕЦ, най-много боклук (внос и създаден), най-дълбок студен резерв, цялостна заслуга и т.н.“
Изкушаващо бе да номинираме и апатичната и примирена маса, в която се е превърнало част от българското общество, но БОЕЦ вярваме, че гражданите имаме силата и смелостта да се преборим с мафията и да си върнем държавата! 
Продължаваме, гласувайте в анкетата и следете страницата и сайта на БОЕЦ. Всеки ден обявяваме действията си.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА