БОЕЦ с номинация за „Човек на годината“ в ежегодният форум на БХК.

ГД  „БОЕЦ“ и Георги Георгиев, председател на Сдружението бяха номинирани в ежегодният форум на БХК  „Човек на годината“ за 2019г. Събитието ще се проведе на 10.12.2019г. в София. 

През миналата 2018г. БОЕЦ получихма наградата за гражданска доблест от Инициатива „Правосъдие за всеки“.

Не се блазним от награди, приемаме ги, като признание и оценка за дейността на всеки боец и на Сдружението, като цяло. Години битки, последователно и упорито! Ежедневно сме на гражданският фронт. Акции, сигнали, протести. Ежедневни са и ударите и репресиите срещи нас – дела, проверки, досъдебни производства, обвинения, призовки, разпити, ревизии, запори, заливане с вагони с помия в свинските медии. И продължаваме да се борим все по-амбицирани и уверени. 2019г. бе една от най-тежките, но и една от най-силните за нас. Десетки сигнали, акции и протести. Загубихме битката срещу назначението на Гешев, но сигналите ни след разследвания на БиволъСвободна Европа и Frognews.bg срещу Цветанов, Порожанов, Цачева, Пламен Георгиев и Пеевски дадоха резултат. Над 24 сигнала внeсохме само във връзка с АпартаментГейт и КъщиЗаТъщиГейт! Протеста на БОЕЦ пред Министерски съвет „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“ принуди Борисов да прати в „дълъг отпуск“ Пацо Терасата и накрая да го командирова във Валенсия. Блокадата на Орлов мост и протестите ни в работно време пред Съдебната палата, ВСС и МС показаха, че будни и непримирими граждани има! Разширихме и международните си контакти и дейност! С личен пример и последователност увличаме непримиримите и будим заспалите. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и все повече българи осъзнават своята сила, като граждани и необходимостта от активност и действия. Името на БОЕЦ няма да го чуете по нито една от така наречениете „национални медии“. Дебелите ги е страх да споменат дори името ни. Недолюбвани сме и от безопасното протестърско статукво, защото чрез нашата активност разобличаваме тяхното бездействие, безмислието на „мирните манифестации“, декларации и манифести и ги принуждаваме да мърдат. Не може да се борим срещу мафията без да поемаме рискове, без готовност за жервти и саможервти, без да излезем от зоната си на комфорт. БОЕЦ не сме радикали, или анархисти някакви, но знаем, че срещу мафията можем да спечелим само с твърди действия и готовност да отстояваме целите си до край. И да платим цената за свободата си. И в това сме крайни, не правим компромиси с принципите и целите си. Вървим по своят път, учим се от грешките си и разбрахме няколко неща. Свободата не може да ни бъде дадена даром, за нея сами трябва да се преборим и да платим цената. Разбрахме и друго, тази битка ще се води и спечели на площадите, друг начин няма. И най-важното, ще спечелим с разум и сърца – план, стратегия, ясни цели и отговори на основните въпроси! Имаме всичко това, знаем какво искаме и как да го постигнем!

Благодарим на всички наши съратници, дарители, последователи и партньори! Поздравления за организаторите на Форума, журито и останалите номинирани.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА