ПОМНИТЕ ЛИ? Битката продължава!

ПОМНИТЕ ЛИ?

През ноември 2017г. от МО издадоха заповед на Ваня Рибчева за принудително напускане на ведомственото жилище в което живее.  Ваня е член на БОЕЦ и реагирахме незабавно! Организираният от нас протест и дадената гласност помогнаха Ваня да посрещне Коледата и новогодишните празници в своят дом. И продължихме битката.

На 27.06.2018г., БОЕЦ излязохме отново пред Министерски съвет  София в подкрепа и защита на Ваня Рибчева, майката на командоса Емил Шарков, загинал при акцията в Лясковец. Управляващите ни нечовеци искат да изхвърлят Ваня от нейният дом. Защото Ваня не се пречупи и продължи да търси истината за смърта на своя син. Защото Ваня стана член на БОЕЦ и бе до нас във всичките ни битки и акции срещу мафията и корупцията в държавата на мафията.

(БОЕЦ в акция с Ваня Рибчева – „Цацаров – пазител на мафията“)

Защото Ваня не спря да се бори за справедливст и срещу всяка неправда. Съгласявайки се да дадем гласност на случващото се нея, тя пожела да помогне на останалите хора, които са в нейното положение – хора, загубили близките си в служба на Родината и след това забравени и отхвърлени от властимащите, и внесе конкретно предложение до МС още в края на миналата години. До днес нейният глас не бе чут, а вместо това бе ударена по най-долният и брутален начин, заплашена бе да остане без дом.

Под прозорците на Борисов докато скандирахме „ДОМ ЗА ВАНЯ“ бяхме нападнати от мутрите на мафията и пред погледа на полицаите ни замерваха с яйца и камъни! Удариха дори Ваня. Управляват ни изроди без съвест и морал. Управлява ни мафия, която е готова на всичко за да пази своята власт и да мачка непримиримите.

ДО ДНЕС, ЗА ДВЕ ГОДИНИ  ВЪПРОСА С ДОМА НА ВАНЯ РИБЧЕВА НЕ Е РЕШЕН! По информация на БОЕЦ е извършена замяна между общината и МО, с което апартамента (панелка в Люлин) на Ваня трябва да премине от фонда на военното министертсво към ОС, и Ваня да бъде оставена да доизживее дните си в дома, в който е отгледала децата си. Документите са на бюрото на Бойко Борисов, а на Ваня е предадено, че той ще ги подпише веднага, ако тя лично отиде в МС и се помоли и благодари на премиера! ЩО ЗА ИЗВЕРГ ТРЯБВА ДА СИ, за да рекетираш една почернена майка и да си правиш ПР на неин гръб! Ще продължим и тази битка срещу нечовеците и мафията, които ни управляват!

Ваня, благодарим ти за силата и куража, които даваш на всички ни! Не си сама, с теб сме!

#ДОМзаВАНЯ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ с Люба Кулезич пред МС в защита на Ваня Рибчева „ДОМ ЗА ВАНЯ“

ПОМНИТЕ ЛИ?

Точно преди две година, през ноември 2017г. Люба Кулезич бе свалена от ефира на БИ АЙ ТИ по най-бруталният начин. Поредното отстраняване. В нейното предаване „Честно казано“ бяха поставяни теми, които в нито една от официалните телевизия не смееха дори да споменат. Това бе една от последните  трибуни на свободното слово в национален ефир. Място, където Истината се говореше без страх! В края на 2017г.  БОЕЦ излязохме в акция  „КЪДЕ Е ЛЮБА“ пред сградата на БИ АЙ ТИ в защита свободата на словото и в подкрепа на остранената журналистка и бяхме отново нападнати от мутрите на дебелите.

Люба Кулезич е български журналист и публицист, който няма нужда от представяне. В демократичните държави добрите журналисти се отличават по получените награди за своята дейност. В България, страната известна с подчинените на партийната мафия медии,  гражданите броим уволенията на един телевизионен журналист и ударите срещу него и така преценяваме неговите качества и дали е независим и принципен в своята работа. Защото в България всеки неудобен за властимащите бива отстраняван. Всеки имал дързостта да говори Истината от екрана бива смачкван. Всеки, който не приема властта на мафията бива обявяван за враг. Всеки, показващ и отразяващ престъпното лице на политическото статукво превзело държавата ни, бива уволняван. Това е битката на мафията срещу свободата на словото, срещу непримиримите и свободомислещите. И малцина са журналистите и медиите, които имат куража да отстояват тази свобода! Защото мафията е жестока и брутална – побои и покушения над журналисти, уволнения, дела, обвинения!

2018г. Започна с „убийството“ на BIT, продължи с уволнения и репресии над неудобни журналисти и медии, мина през незаконният арест на раследващите журналисти Димитър Стоянов от Биволъ и ръмънският му колега Атила Биро и завършва със зверското убийство на журналистката Виктория Маринова. И след всичко това приемането на „медийният закон на Певски“ в парламента звучи още по цинично и извратено. Мафията безчинства в превзетата държава  и се опитва да смачка всеки непримирим и да потули всеки скандал, като ДДСгейт, Къщата в Барселона, ГинкаГейт и  ДжиПиГейт.  Биволите Асен Йорданов и Атанас Чобанов станаха мишени на поредните репресии на прокуратурата на мафията след техните разследвания по АпартаментГейт и КъщиЗаТъщиГейт.  Журналистите от Фрогнюз и всички, които не свеждат глава пред управляващите бяха „удряни“ с целият ченгеджийски арсенал на институциите-бухалки!  Репресиите срещу БОЕЦ са ежедневни, като страхът кара дебелите да стават все по брутални! Точно в такива моменти се усеща най-силно нуждата от свободни и независими медии и журналисти, които да поставят важните за обществото теми в национален ефир. Тоталното медийно затъмнение върху дейността на БОЕЦ е лакмус за нас, за това кои  медии са под контрола на мафията и кои имат куража да отстояват Истината.

 Истината е най-силното оръжие! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА