Ето КОЙ предлага Бойко Борисов да разследва Гешев! Пуната мара та дрънка! (документи)

ВСС отговори за споразуменията на Гешев! НИТО ДУМА за записите публикувани от Биволъ!

ПРИПОМНЯМЕ, че на 24.10.2019г. в денят на първият избор на Гешев, БОЕЦ внесохме сигнал до ВСС, ИВСС И ВКП срещу Гешев за сключените от него срамни споразумения с „Недосегаемите“. В сигнала приложихме и пбликуваните предишният ден от сайта Биволъ аудио записи на водените от Гешев пазарлъци, от които става ясно, че Гешев обслужва интересите на обвиняемите за сметка на общественият интерес и правото!

БОЕЦ внесе сигнали срещу Гешев за записите „СпоразуменияГейт“! Сезирахме ВКП, ВСС И ИВСС!

Два месеца по-късно ВСС ни отговори, че… всичко е точно и те НЯМАТ ПРАВО да се мешат в работата на прокурорите! 

Отговора е от прокурорската колегия! Само че, ние не искаме да се „намесват“ в работата на когото и да е, а да се произнесат нормално, морално и законно ли е един прокурор да се  договаря с обвиняеми лица, като на битпазар и да прикрива извършени от тях престъпления!  Тази същата прокурорска колегия Борисов и неговият министър на „правосъдието“ предлагат да номинира и избира прокурор, който да разследва Гешев! Това дори не звучи, като виц. Това е абсолютно малоумие! Тези ги е страх дори да произнесат името на Гешев или на Пеевски, а ще инициират процедура и избор за прокурор, който да разследва марионетката на Пеевски! 

Вчера БОЕЦ, заедно с колегите от „Зелен Младост“ внесохме номинацията на следовател Бойко Атанасов за независим магистрат с правомощия да разследва главният прокурор и в министерството на правосъдието, министерски съвет и парламента. До дни ще обявим и внесем и идеите ни за законодателни и конституционни промени за реална реформа в прокуратурата и приключване на гешевтизацията и мафиотизацията в цацаратурата!

И още един въпрос. Как така този Висш съдебен съвет , който сам признава, че „не може“ да разследва Гешев и прокурори се занимава и разследва Лозан Панов и други съдии?

Модела, който Борисов и правителството предлагат – зависимият ВСС да избира “независим“ прокурор е аблолютна пунта мара!

Резултат с изображение за данаил кирилов целува ръка на бойко

Бойко Борисов – Буда и Данаил Кирилов – Барни

С действията си разобличаваме поредната имитация и лъжи на управляващите! Скоро ще припомним и на жълтите павета, че ГЕШЕВ Е ПОЗОР! Тази битка ще продължим и на площадите.
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Следовател Бойко Атанасов и БОЕЦ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА