КОЛКО струваш ти и КОЛКО струва Пеевски!

Цената…
В България има около 26 000 медицински сестри. Със средна заплата от 700 лева това е общо 218 милиона лева годишно, с които трябва да осигурят грижа за всички 7 милиона българи. Или по 31 (тридесет и един) лева на човек за цялата година!
В България има НСО с 40 милиона бюджет, които се грижат за десет човека – Делян Пеевски, Бойко Борисов, Ахмед Доган, Сотир Цацаров, Иван Гешев, Цвета Караянчева и тн. Което прави по 4 милиона за всеки охраняем на година за оказаната грижа. Това е по 11 000 лева на ден за охраната на всяко едно от горните лица.

Резултат с изображение за борисов и пеевски

Да обобщим. За твоето здраве държавата плаща на една медицинска сестра 31 лева на година. За охраната на Пееввски същата държава плаща 4 милиона на година.Толкова струваме. И пари за увеличение на заплатите на медицинските сетри няма. Борисов предложи да се вземат от парите на лекарите, за да се дадат на сестрите, но не предложи да се вземат от неговата или от охраната на Пеевски, Доган и Гешев, за да се дадат на сестрите!
Управлява ни мафия!
Управляват ни самозабравили се изроди.

Това зло може да бъде преборено само на площадите! БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Следовател Бойко Атанасов и БОЕЦ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА