БОЕЦ иска воден режим и за Парламента, министерски съвет и депутатите – солидарност за Перник! (документи)

БОЕЦ внесохме официално Писмо-предложение озаглавено ГЛАС до Парламента и Министерски съвет във връзка с кризата в Перник и въведеното бедствено положение!

Прилагаме пълен текст на Писмото:

ДО: ПАРЛАМЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

        МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

        Г Л А С

ПИСМО – ПРЕДЛОЖЕНИЕ

                      от  ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

     Госпожи и господа,

Над 100 000 български граждани бедстват в условия на воден режим. БОЕЦ считаме, че при тази ситуация  всички власти в България трябва да проявят солидарност и да поемат отговорност не само на думи и  имитация на някакви действия, а солидарност в пълният смисъл на думата!

    БОЕЦ изискваме от институциите в знак на солидарност и отговорност към жителите на Перник да бъде въведен незабавен режим на водата в сградите на Народното събрание, Министерски съвет, всички министерства и ведомствените блокове и жилища на депутатите! Реализираните икономии да бъдат отчитани всяка седмица и предоставяни на перничани под формата на безплатна бутилирана вода до решаване ан проблема и приключване на кризата. 

      ТОВА е първа стъпка от решението ни да изразим солидарност по активен начин към гражданите на Перник, където на 21.12.2019г. беше обявено бедствено положение. С тази стъпка даваме гласност на проблема, наречен НКМНВ – некадърна и корумпирана местна и национална власт.
Противно на препоръката на евродепутата и депутат от ГЕРБКП и ТИМ Емил Радев да си мълчим по въпроса за кризата с водата в Перник, защото „един такъв дебат за съжаление няма да напъли язовира“, ние няма да мълчим. БОЕЦ никога не сме мълчали, няма да го направим и сега, защото знаем, че перничани няма да получат солидарност и подкрепа отдругаде. Защото знаем, че зимата идва. Защото знаем, че държава няма. И защото солидарността и подкрепата изискват отговорност и действия.
Не защото перничани няма да се справят сами, а защото знаем колко е трудно да си смел и непримирим, когато те привикват в МВР, за да те „предупредят“ да не се бунтуваш срещу некадърната и корумпирана местна и национална власт.
Страх тресе кочината, защото бедственото положение не е предизвикано от климатични промени, както Радев твърди. Страх тресе кочината, защото „ЕДВА ЛИ НЕ се твърди, че няма ефект от европейските средства.“ Да, точно това твърдим – че няма ефект от европейските средства, когато мафията ГЕРБКП – некадърната и корумпирана местна и национална власт – съсипвате и ограбвате България и българите всеки ден, постоянно. Дори прокуратурата се произнесе, че местната и изпълнителната власт в лицето на ресорните министри и бившата кметска управа от ГЕРБ носят отговорност за създалата се ситуация и за това, че един областен град в България и над 100 000 българи са върнати в средновековието и живеят с режим на водата и под заплаха от зарази и болести.

Очакваме незабавен отговор за предприетите действия в отговор на нашето писмо-предложение.

 Дата: 23.12.2019г.       Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ! Гражданите сме единствената сила, която може да се пребори с мафията превзела държавата ни и превърнала градовете и общините ни в кочини! Ако не бъде чут нашият ГЛАС ще ни чуят на площадите! 

Продължаваме! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА