За бебенцата събираме капачки, а за Вожда и бандата му – нов самолет за 55 милиона!

 СЪБУДЕТЕ СЕ! ИЗПРАВЕТЕ СЕ! РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!

Завършваме годината така, както и започнахме – управленска наглост, бедствия и скандали! Започнахме 2019г. с #АпартаментГейт, тераси, къщи за гости, асансьори и балкони и нито един виновен, обвинен, или осъден! Завършваме с водната криза в Перник и още няколко града, протестите на медицинските сетри и на този фон правителството на Буда си купува нов самолет за 55 милиона! Този позор е съизмерим с позорният избор на Гешев! БОЕЦ даваме само няколко примера за наглостта на самозабравилата се шайка престъпници превзела държавата ни!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да караш народа да събира капачки за кувьози на бебенцата, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да караш народа да събира стотинки и левчета с СМС-и за лечение на деца и възрастни, а ти да си купуваш самолет  с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да лъжеш медицинските сестри, че за тях пари в бюджета няма, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да откраднеш водата на перничани, да ги лъжеш, че сушата била виновна и в това време да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони, докато стотици хиляди влачат вода с туби и се къпят в легени!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да принуждаваш хората да си продават домовете и да бягат в чужбина за една трансплантация, а ти да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да закриеш десетки болници защото пари в държавата няма и да си купуваш с държавни пари самолет за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да оставиш държавата без детска болница и да си купуваш самолет с държавни пари за десетки милиони!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да летиш на частни партита с държавният самолет и после с десетки милиони държавни пари да си купуваш нов самолет!

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ, за да отпуснеш на 1 200 000  пенсионери по 40 лева за Коледа, или общо 48 милиона, а ти да си купиш с държавни пари нов самолет за 55 милиона!

Управляват ни най-наглите и презряни престъпници, които историятя ни познава!

БОЕЦ знаем, че гражданите можем да се преборим с това зло и да потърсим отговорност за извършените престъпления! И начина е само един – на площадите и изриване на мафията от властта! Ясен план, стратегия и бой до дупка! Знаем точнио какво искаме и как да го постигнем. Остава да се съберем достатъчно.

2020г. ще бъде годината на бойците, на гражданите, на възмездието и справедливостта!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите акции и действия на БОЕЦ! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА