ЧЕСТИТО! Бойко Борисов е категоричен победител в анкетата на БОЕЦ – „ПОЗОР НА ГОДИНАТА – 2019“!

На 04.12.2019г. БОЕЦ стартирахме на страницата на Сдружението анкета „ПОЗОР НА ГОДИНАТА 2019“. със срок за гласуване до 30.12.

ВАЖНО! УЧАСТВАЙТЕ!
ОТ ДНЕС до 30.12.2019г. БОЕЦ стратираме анкета „ПОЗОР НА ГОДИНАТА“. В държавата на мафията трябва да отбележим тези, които превърнаха страната ни в територия на мутрите, в която властват беззаконието и корупцията. И те имат своите имена.
БОЕЦ номинираме няколко заслужили позорната си „слава“ политици и магистрати, като наш фаворит е Иван Гешев заради позорният начин по който бе избран за главен прокурор и не по-малко позорните му действия и изказвания, като заместник на Цацаров. Останалите номинирани са: Бойко Борисов заради цялостно позорно творчество, Делян Пеевски заради позорното му участие в евроизборите, Пламен Георгиев заради позора с тризонета и още по-позорното му назначение за консул, Сотир Цацров заради позорният му мандат като главен прокурор, Румен Радев заради позорният му подпис под указа за Гешев, Нено Димов, Емил Кошлуков, Антон Славчев (Тони Балкони). Данаил Кирилов. Може да предложите аргументирано и с допълненителни номинации. Победителят в анкетата ще бъде награден от БОЕЦ със специална позорна награда, която ще обявим допълнително и която ще му бъде връчена лично в началото на следващата година.
Гласувалите с най-точни и смислени аргументи ще оценим отделно и един от вас ще бъде обявен за „Боец на гражданският фронт“ в рубриката на сайта на БОЕЦ!
Изразявайте вашият избор и аргументи в коментари под анкетата.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Още след първият ден се очартаха двамата финалисти – Борисов и Гешев, които изпревариха с голяма преднина останалите номинирани! Над 1700 последователи на страницата на БОЕЦ сае включиха в анкетата, която я прави достатъчно представителна и легитимна.

Категоричен победител с над 1200 гласа, или 73% от всички гласове е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, за „цялостно позорно творчество“!

ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛЯ! БОЕЦ държим да връчим лично наградата (изненада), което ще отразим и ще информираме нашите членове и съмишленици! 

Благодарим на всички гласували. Извън иронията, надяваме се всички осъзнаваме, че ни управляват хора недостойни и преззряни от будните граждани. Управляват ни ченгетата, мутри и престъпници. Упарвлява ни мафия. И все повече българи осъзнават това и говорят Истината на глас и без страх! Това е нашето послание!

БОЕЦ знаем, че гражданите можем да се преборим с това зло и да потърсим отговорност за извършените престъпления! И начина е само един – на площадите и изриване на мафията от властта! Ясен план, стратегия и бой до дупка! Знаем точнио какво искаме и как да го постигнем. Остава да се съберем достатъчно.

2020г. ще бъде годината на бойците, на гражданите, на възмездието и справедливостта!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите акции и действия на БОЕЦ! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА