БОЕЦ сезира Прокуратурата срещу Домусчиев, Пеевски и Божков за ОПГ!

Днес (30.01.2020г.) БОЕЦ внесе Сигнал до Върховна касационна прокуратура срещу Делян Пеевски, Кирил Домусчиев и Васил Божков за участие в организирана престъпна група с цел организиране на мащабна измамна схема за производство, продажба и реклама на лотарийни билети от „Национална лотария”  и въвеждане в заблуда на българските граждани, че чрез покупката им могат да спечелят огромни суми. Като чрез престъпната схема са реализирали печалби в размер на стотици милиона лева и са нанесли щети на държавата за над половин милиард лева! 

Резултат с изображение за ПЕЕВСКИ И ДОМУСЧИЕВ

От седмици държавата се тресе от поредният скандал –  ЧерепГейт, като прокуратурата отново влезе в ролята на бухалка в ръцете  на мафията за разчистване на мафиотски сметки. Този път бе „ударен“ Васил Божков, заради „Национална лотария“, като прокуратурата и държавата изведнъж прогледнаха и установиха, че тези лотарийни „игри“ са чист грабеж и измама. А Божков освен, че е ограбвал и лъгал потребителите в продължение на години е ограбил и държавата с над половин милиард лева! Че „лотарията“ на Божков е фабрика за лъжи е ясно на всеки нормален гражданин. През всичките тези години обаче тази измаме се реализираше с участието на НОВА , вече собственост на Кирил Домусчиев и вериагата „Лафка“ собственост на Пеевски, както и с ативното покровителство на държавните институции на Борисов.  НОВА рекламираше денонощно срещу няколко десетки милион на година билетчетата на Божков, а „Лафка“ ги продаваше като постоянно въртеше  на специални видеоекрани рекламни видеоклипиве на „спечелили“ милиони и зарибяваше и заблуждаваше хората! И този грабеж, тази престъпна схема за милиарди години наред работеше необезпокоявано докато Пеевски и Борисов не решиха, че искат да вземат цялата далавера, като за целта е нужно да елиминират Божков. И тук бе активиран Гешев. Изведнъж участието на Пеевски и Домусчиев в тази престъпна схема бе забравено! Единствено Божков е обвинен, а неговите съучастници остават недосегаеми!

Резултат с изображение за ПЕЕВСКИ И ЧЕРЕПА

БОЕЦ винаги сме отстоявали позицията, че истинско правосъдие може да имаме само тогава, когато няма избирателност в действията на институциите и Законът е еднакъв за всички! 

Прилагаме текста на сигнала до ВКП:

                                                    СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – организиране на престъпна група  от лицата Васил Божков – бизнесмен, обвиняем, Делян Пеевски – депутат и бизнесмен и Кирил Домусчиев – бизнесмен и собственик на медия с цел организиране на мащабна измамна схема за производство, продажба и реклама на лотарийни билети от „Национална лотария”  и въвеждане в заблуда на българските граждани, че чрез покупката им могат да спечелят печалби в размер на милиони лева.

На 30.01.2020г. сайта „Студия Трансмедия” публикува материал, от който става ясно, че прокуратурата има данни, че част от обявените за спечелили милиони печалби от лотарийните билети на „Национална лотария”  не съществуват реално.  Компанията „Национална Лотария” е собственост на бизнесмена Васил Божков.

Прилагаме линк към публикацията:

http://www.transmedia.bg/2020/01/30/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82/?fbclid=IwAR37cWBtZ7PZMUZcpzfBrhWK7ul1_9n_-OCtbE2l18zQp1k0MQ6Wr57mrMQ

Във връзка с горното, БОЕЦ сезираме ВКП за следните факти и обстоятелства свързани с продажбата и реклама на продажбата на билети на „Национална лотария”.  Ежедневно от няколко години сме подложени на агресивна рекламна кампания от ефира най-вече на НОВА телевизия, собственост на бизнесмена Кирил Домусчиев , която рекламна кампания ни убеждава, че с търкане на талончета от ‘Национална лотария” може да се спечелят милиони, както и ни си показват видео клипове на подобни „късметлии”,  за което сега прокуратурата твърди , че е било лъжа и измама. По същото време във всички търговски обекти на „Лафка”, собственост на депутата-олигарх Делян Пеевски от години се рекламира чрез видео монитори и плакати продажбата на билети за „Нацинална лотария”, както и се извършва продажба на лотарийни  билетчета. От рекламните видеомонитори на „Лафка” постоянно се излъчват видеоклипове на „спечелили’ милиони от лотарията и се подмамват хората да си купят билетчета с измамни  обещания за огромни печалби.  БОЕЦ изразяваме своите съмнения, че лицата Васил Божков, Делян Пеевски и Кирил Домусчиев са членове на организирана престъпна група с цел масова и брутална измама на българските граждани, като ги въвеждат в заблуда, че със закупуването и търкането на билетчета на „Национална лотария” могат да спечелят милиони. Тримата са организирали стройна престъпна схема за производство, реклама и продажба на лотарийни  билетчета, които не съдържат заявените печалби и гражданите биват измамени, като по този начин се реализира незаконна печалба от организираната престъпна група за стотици милиони лева! Публично известно е, че Васил Божков е плащал десетки милиони на НОВА телевизия, за да рекламира лотарийните игри на неговата компания, както е плащал и десетки милиони на фирмата-дистрибутор на Пеевски, за продажбата на същите билетчета. С последните си изявление прокуратурата твърди, че този бизнес на Божков е ощетил държавата с над половин милиард лева, което означа, че той е плащал на Пеевски и Домусчиев с пари придобити по престъпен начин, което само по себе си е престъпление и прави Пеевски и Домусчиев съучастници в това престъпление!

БОЕЦ изискваме от ВКП да образува наказателно производство срещу лицата Васил Божков, Делян Пеевски и Кирил Домусчиев за участие в престъпна група, както и за други престъпления от общ характер по повод тяхното участие в реализирането, рекламата и продажбата на лотарийни билети на „Национална лотария”. В хода на това производство да бъдат задържани и трите лица с цел да не укрият доказателства и да не влияят на свидетели, както и да бъдат събрани всички факти и доказателства и проведени всички предвидени по закон процесуални действия с цел установяване на обективната истина за този огромен по размера си грабеж и мега измама.

БОЕЦ,  като вносители на сигнала изискваме да бъдем  уведомявани за предприетите от прокуратурата действия и резултатите от тях. Както и декларираме, че оставаме в готовност да съдействие и предоставяне на допълнителна информация.

30.01.2020г.                Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Сега очакваме  реакцията на Гешев и прокуратурата! Много  ще е интересно ка Гешев ще изпере госпдоаря си Пеевски и ще каже – „Божков е лош, но Пеевски и Домусчиев са добри, нищо, че са ви крали заедно!“ Приготвли сме и продължение – няколко десетки страници с допълнителна информация  за гешевтурата, които ще внесем през следващите дни.

Много важно е и да се проследи кои медии ще отразят този сигнал и темата, това е най-верният лакмус за свобода и независимост. Така ще познаете свинските слуги и дръжките на микрофони обслужващи управляващата ни мафия!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ пита НСО „Колко струва да ни возите?“

Вчера (29.01.2020г.) НСО публикува прессъобщение, от което ставя ясно, че Службата „предоставя коли за временно ползване“, или с други думи върти търговийка и бизнес с отдаване на коли под наем. Интересното е в случая е, че техните коли са със специален режим на движение и БОЕЦ внесохме официално запитване, колко струва да си наемем кола на НСО за един ден? И дали тя върви заедно с шофьора? След като НСО вози и охранява  корпулентни олигарси, бивши политици и всякакви неустановени субекти, защо БОЕЦ да не можем да се повозим при положение, че им плащаме и заплатите? 

Публикуваме  прессъобщението на НСО в цялост:

„Около 16.40 часа днес, 29 януари, в района на пазар „Иван Вазов“ в столицата е възникнал вербален спор между двама водачи относно пътна ситуация. Водачите не са напускали автомобилите си, нито е налице пътнотранспортно произшествие.

Във връзка с инцидента след 19.00 часа на спешен номер „112“ е подаден сигнал от гражданин, насочен към СДВР, IV РПУ. При обработката на сигнала единият от автомобилите е идентифициран по регистрационен номер като собственост на Националната служба за охрана.

В тази връзка НСО информира, че автомобилът, управляван от участник в инцидента, е предоставен с договор за временно ползване на Народното събрание, а превозното средство не е управлявано от служител на Националната служба за охрана.“

Резултат с изображение за нсо

Публикуваме и запитването на БОЕЦ:

До: НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА

З А Я В Л Е Н И Е

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ

        ОТ ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”

ЕИК 176949776, с адрес: гр. Видин к-с ”Панония” блок 4 вх.З ап. 157 тел. 0899591399 email : gdboec@abv.bg                                                        

Като неправителствена организация с дейност в обществена полза, като представители на гражданското общество и в личното си качество на български граждани и данъкоплатци,  на основание на чл.3, ал.2, т.1 във връзка с чл.14., ал.2, т.3 от Закона за достъп до обществена информация, както и на основание чл. 182, ал.3, т.2 от ДОПК, при условията на надделяващ обществен интерес, ГД  БОЕЦ изискваме от НАЦИОНАЛНАТА СЛУЖБА ЗА ОХРАНА  (НСО) да ни  предоставят в законоустановения срок в писмена форма, в електронен вид на електронната поща на БОЕЦ – gdboec@abv.bg, следната обществена  информация, основаваща се на прессъобщение публикувано от НСО на 29.01.2020г. за отдадени за временно ползване коли на Службата:

 1. Колко броя автомобили на НСО са отдадени за временно ползване и на кого към 30.01.2020г.? Изискваме и копия от договорите за отдаване под наем.
 2. Каква е тарифата, цената за отдаване за временно ползване на един автомобил за един ден, как е сформирана тази цена и на какво основание НСО извършва тази дейност – отдаване на коли за временно ползване.
 3. Кой заплаша горивото, амортизацията, поддръжката и ремонтите на предоставените за временно ползване автомобили?
 4. Предоставянето на автомобили за временно ползване включва ли и предоставяне на шофьор към тези автомобили и кой заплаща неговото възнаграждение?
 5. НСО извършва ли и други подобни дейности, или услуги, или търговска дейност, като предоставянето за временно ползване на автомобили? Като предоставяне за временно ползване на охрана, или техни служители например?

В тази връзка, освен питанията ни ЗДОИ,  отправяме и следните няколко въпроса. Колко струва  БОЕЦ да наемем (да ни бъде предоставен за временно ползване) един автомобил на НСО? От къде да си го получим, как да бъде извършено плащането и издавате ли фактури, за да може да си отчетем разхода. Очакваме вашата бизнес оферта.

      Предвид високият и надделяващ обществен интерес, както и сцел да си изградим обективно мнение за дейността на институцията, БОЕЦ изискваме да ни бъдат предоставени изискваните от нас документи, както да ни бъде предоставена цялостна и изчерпателна информация по зададените от нас въпроси, представляващи обществена информация по смисъла на закона.

Дата: 30.01.2020г.       Георги Георгиев – Председател на ГД БОЕЦ

Преди дни БОЕЦ огласихме информация, че за 2019г. колите на НСО са изминали над ДВА МИЛИОНА И 500 000 километра возещи нашите мутроуправници-паразити. Ние, гражданите плащаме за всичко това. БОЕЦ ще продължим да разкриваме свинщините и престъпленията на упраляващата ни мафия, но битката срещу нея може да спечелена само от гражданите на площадите!

БОЕЦ призоваваме за еждневни протести до свалянето на правителството на Борисов, Пеевски и Мафията и оставката на ВСС и Гешев! И посочихме още няколко стъпки:

 1. Незабавна Оставка на Борисов и цялото правителство.
 2. Незабавна оставка на Гешев и Висшият съдебен съвет.
 3. Незабавно приемане на Закон за Лустрацията, който да обхване освен комунистическата номенклатура, ченгетата и агентите от ДС, така също и всички участвали във властта и заемали висши политически длъжности от 1989г. до сега.
 4. Незабавно приемане на нов Изборен Кодекс с въвеждане на граждански контрол върху изборите и електронно дистанционно гласуване.
 5. Назначаване на Служебно правителство излъчено от Гражданските организации с единствена задача – провеждане на честни и прозрачни избори.

И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, НФСБ, ВМРО, АТАКА, ВЪЗРАЖДАНЕ,  или която и да е ченгеджийска банда е алтернатива. Алтернативата ще се роди в битката! Ако трябва ще свалим  и следващите. За да продължим и стартираме всички така нужни реформи, първо трябва да изринем блатото до дъно!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

Европейската Комисия разглежда сигнала срещу Гешев за фалшифицираните му професионални „успехи“!

 На 22.01.2020г. БОЕЦ внесе Сигнал до Европейският главен прокурор Лаура Кьовеши, Председателят на Европейската комисия и ресорните еврокомисари за установените фалшификации и манипулации на данните за дейността и професионалните резултати на Гешев представени пред ВСС по време на неговата номинация и изслушване във връзка с процедурата по избор на Главен прокурор!

Резултат с изображение за боец ек

Бойците от софийскитя комитет на БОЕЦ, Весислава Танчева и Анжела Адамова в представителството на ЕК.

На 15.01. в предаването на Люба Кулезич по телевизия „Евроком“ БОЕЦ огласихме информация получена по ЗДОИ от СГП и от нея става ясно, че за периода 2009г. – 2016г. когато е работил, като прокурор в СГП, Гешев има общо внесени 20 (двадесет) обвинителни акта и по тях са осъдени 27 (двадесет и седем) лица! ОТКАЗВАТ да ни предоставят информация за сключените от Гешев споразумения, като очевидно, част от „осъдените” са именно и тези, с които е сключвал споразумения и те са с условни присъди!

Фалшификацията става видима, след като тези данни се сравнят с представените пред ВСС данни за дейността на Гешев при неговото номиниране и избор! В специален доклад (публикуваме част от него, като той е публично достъпен на сайта на ВСС) се цитират други данни – за периода – 2006г. – 2016г. прокурор Гешев има внесени в съда 230 акта и по тях са били осъдени 233 лица! ДЕСЕТ ПЪТИ са завишени данните! Има малко разминаване в периода, защото на нас от СГП ни отговарят за 2009 – 2016, а там се цитира 2006-2016г, защото от 2006 до 2009г Гешев е бил в районна прокуратура, където няма внесен нито един обвинителен акт! Самият Гешев лично потвърждава и декларира пред ВСС, бългаското общество и медии фалшивите данни за своята професионална дейност.

Представители на БОЕЦ внесоха сигнали и в българските институции – ВКП, ВСС и ИВСС, но както обявихме не очакваме реакция от тях, защото те са превзети от същата задкулисна мафиотска групировка издигнала и назначила Гешев за главен прокурор! БОЕЦ считаме, че Европейските институции трябва да реагират и изискваме от тях отговор и реакция и в същото време вярваме, че гражданите можем и трябва да реагираме на брутално налаганата мафиотска диктатура от Борисов, Пеевски, Гешев и тяхното обкръжение. Диктатура налагана чрез превземане на институциите, погазване на гражданските свободи и свободата на словото и постоянни репресии над независимите медии и журналисти!

Днес получихме официално писмо, макар и формално, че сигнала ни е изпратен до председателя на Еврокомисията, г-жа Урсула Фон дер Лайен и до зам. председателя Вера Йоурова отговоряща за конкетният ресор. 

БОЕЦ имаме и други канали за контакти с Брюксел и знаем, че развитие по този, както и по предишните внесени от сигнали ще има. Конкретно този сигнал вече се разглежда.  Знаем и че както Гешев, така и неговите кукловоди губят контрол и времето на престъпната им власт изтича! Идва време за възмездие и справедливост! 

ДНЕС НА ГЕШЕВ НЯМА ДА МУ Е РАДОСТ! УТРЕ ОЩЕ ПО МАЛКО! 

 Международният отзвук на случващото се в България е важен за делегитимирането на управляващата ни мафия. Но успееха  в битката срещу амфията ще дойде само с действия вътре в страната. БОЕЦ и днес призовахме за еждневни протести до свалянето на правителството на Борисов, Пеевски и Мафията и оставката на ВСС и Гешев! И посочихме още няколко стъпки:

 1. Незабавна Оставка на Борисов и цялото правителство.
 2. Незабавна оставка на Гешев и Висшият съдебен съвет.
 3. Незабавно приемане на Закон за Лустрацията, който да обхване освен комунистическата номенклатура, ченгетата и агентите от ДС, така също и всички участвали във властта и заемали висши политически длъжности от 1989г. до сега.
 4. Незабавно приемане на нов Изборен Кодекс с въвеждане на граждански контрол върху изборите и електронно дистанционно гласуване.
 5. Назначаване на Служебно правителство излъчено от Гражданските организации с единствена задача – провеждане на честни и прозрачни избори.

И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, НФСБ, ВМРО, АТАКА, ВЪЗРАЖДАНЕ,  или която и да е ченгеджийска банда е алтернатива. Алтернативата ще се роди в битката! Ако трябва ще свалим  и следващите. За да продължим и стартираме всички така нужни реформи, първо трябва да изринем блатото до дъно!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА