КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 2

БОЕЦ ви разказахме как физическият убиец на журналиста Милен Цветков може и да бъде някога осъден, но едва ли ще чуем в рамките на това разследване две неща:

Кои са дилърите, снабдили компанията в джипа убиец с 4 вида дрога и кой ги покровителства с десетилетия?

И как Кристиян Николов изобщо има книжка, след като в досието му има поне още едно ПТП, преди да навърши 18 и поне един регистриран случай на преминаване на червено?  

Разказахме ви за продължаващата вече цяло десетилетие битка на двама държавни служители срещу престъпната схема за продажба на шофьорски книжки.
Днес ще разберете защо няма резултат от тази битка, въпреки шороката публичност, която получи покрай гладната стачка на Босия през 2018 г. 

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 1

В началото на 2010 г, след лична среща с тогавашния председател на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев, служителите на транспортното министерство Иво Кръстев  и Кънчо Димитров получават уверение, че по подаваните от тях сигнали до прокуратурата, парламентарните комисии и Министерски съвет най-после ще има движение. 

На 16.07.2010 г., Иво Кръстев получава официално писмо от Министерски съвет, с което го иформират за започнала по неговияте сигнали проверка в Главна дирекция Криминална полиция (ГДКП). До този момент никога не е получавал каквито и да е отговори от прокуратурата по подадените от него сигнали, но сега незабавно получава и отговор от прокуратурата, че се сезира и обединява своята проверка, с разпоредената от Бойко Борисов, под № 7234/2010г. по описа на СГП.

За награда за съвестно изпълнения на граждански си дълг, Иво Кръстев и Кънчо Димитров са незабавно уволнени, като мотивът в заповедта на Кръстев е: Подава сигнали за корупция до администрации на държавни институции. 

През октомври 2010 г. по време на парламентарен контрол, представител на парламентарната опозиция от БСП задава въпрос от трибуната на Народното събрание, като показа показанията на Неджатин Неджетов, снети пред ГДКП, които са публикувани на стената на Кръстев във Facebook. 

Министърът на МТИТС Цветков отговаря, че въпреки неграмотността, това лице си е придобило свидетелството за управление по съвсем редовен начин. По това време листовките се попълват от кандидат водачите не на таблет, а на хартиен носител. Всеки кандидат водач, при записването си в автошкола до явяването си на изпит пред ДАИ, трябва да попълни собственоръчно 8 броя документи, които съгласно нормативните изисквание, се съхраняват задължително ДВЕ ГОДИНИ.   

През януари 2011 г прокурор Боряна Бецова от Софийска градска прокуратура (СПГ) издава първото постановление с отказ от образуване на досъдебно производство. Тя не е изследвала именно тези документи, които – ако бяха изследвани, – биха уличили министър Цветков, изп. директор Анастас Тодоров и цялата банда в МТИТС, в Организирана престъпна група.

Иво Кръстев подава жалба до апелативна прокуратура, като заявява, че именно с отказа да бъдат изследвани общо 16 броя документи –  общо на двете неграмотни лица, Бецова от СГП прикрива корупция по високите етажи на властта. Постановлението на Бецова е анулирано и започна ново разследване, което отново е разпоредено на … Бецова!!!

По-късно същия месец (януари 2011г.) тя издава второто си по ред прокурорско Постановление, отново без да изследва споменатите по-горе 16 броя документи. 

В началото на април  Кръстев подава жалба до тогавашния главен прокурор Борис Велчев, като подробно описва, че Бецова от СГП прикрива корупция, организирана от министър, зам.-министър /Камен Кичев тогава/ и ръководството на ИААА. Отговор няма повече от 20 дни, въпреки че се касае за корупция, вследствие на която загиват невинни хора на пътя. Междувременно уволнението му е факт, въпреки че опозицията повторно поставя въпроса на парламентарен контрол.

В отчаянието си, на 19 и 27 април 2011 г. Кръстев сезира посолствата на Германия, Франция, Нидерландия, Великобритания, Белгия и САЩ, като  предоставя и видеозаписите от Парламента, където министър Александър Цветков заявява, че неграмотните Неджатин Неджетов и Карачобан Ахмед са си получили и съответно изкарали шофьорските си книжки в РБ по съвсем редовен начин. Прилага и двете прокурорски постановления на Бецова, както и постановлението от Апелативна прокуратура, която отменя първото постановление на Бецова. 

В посолството Кралство Нидерландия, където са поканени заедно с Кънчо Димитров, ги информират, че ще бъде разпоредена проверка и документите и видеозаписите ще бъдат изпратени в Хага, защото: „С тази корупция по високите етажи на властта в България се застрашава живота и здравето на хората не само в Нидерландия, но и в много други европейски страни“.  

Канят ги и в посолството на Германия, след като разбират, че става дума за документи и видеозаписи, които уличават министър и ръководство на ИААА в продажба на СУМПС на неграмотни лица и чужденци, предимно кюрди заминаващи за Германия. В стая с видеонаблюдение, в рамките на един час разказват подробно как действа престъпната схема и че тя действа със знанието на министър-председателя на Р. България Бойко Борисов. След края на разговора, който продължава повече от час и събеседник им е втория човек в посолствот Йорк Шенк, двамата са информирани, че германските власти незабавно ще сезират компетентните български и европейски органи, а министърът и ръководството на ИААА ще бъдат незабавно освободени от своите постове и  съответно разследвани. 

На 18.04.2011г. е освободен министър Александър Цветков – по лични причини според Бойко Борисов – и на негово място е назначен Ивайло Московски.

На 16.06.11г. именно Московски информира медиите, че ръководството на ИААА:  изп. директор Симеон Арнаудов и зам.-изпълнителните директори Анастас Тодоров и Димитър Ганев са освободени. 

Осем дни след като е освободен министърът Александър Цветков, на 26.05.2011 г. Иво Кръстев получава прокурорско постановление № 4173 от главния  прокурор Борис Велчев, което за втори път отменя постановлението на прокурор Бецова. Според постановлението  двете лица Неджетов и Карачобан трябва да бъдат подложени на същия теоретичен изпит, тоест на същите листовки, със същите въпроси, като по този начин ще се разбере дали са им продадени шофьорските книжки и дали в престъпната схема са замесени високопоставени държавни служители на МТИТС. 

Потресаващо, но въпреки че основното искане на жалноподателя Иво Кръстев е 16-те документа да бъдат изследвани, нито Велчев, нито ВКП разпореждат каквото и да било относно тези документи и съответно, по-късно те са унищожени. Спазвайки традицията, Кръстев информира за това унищожение през стената си във Facebook.

Следват още две години, в които тече разследване на министър Цветков и ръководството на ИААА, но нито документи са изследвани, нито прокурор Бецова спазва разпореждането на ВКП двете лица лица да бъдат подложени на изпит. 

По този начин през 2013 г. вече новоназначения главен прокурор Сотир Цацаров и съответно ВКП информират Иво Кръстев, че по неговия сигнал няма данни за образуване на досъдебно производство. Прокурор Бецова от СГП издава три постановления с № 7234/2010 г., и трите почти идентични, и трите с отказ от образуване на досъдебно производство. 

Министър Цветков и старото ръководство на ИААА са оневинени, а новоназначените министър Московски и изп.директор на ИААА Валентин Божков незабавно възстановяват машината за събиране на пари. Която е и машина за убийства на пътя. 

През месец юни 2013 г. Слави Бинев получава всички документи за извършеното от прокуратурата разследване. По това време Иво Кръстев е уволнен за трети пореден път от изп. директор на ИААА Валентин Божков.  Бинев информира Иво Кръстев, че е поставил срок от две седмици на тогавашния министър на транспорта Данаил Папазов, че ако не отговори на подадения от Кръстев сигнал, ще сезира българските и европейски компетентни органи. Отговор от Папазов не последва, но на 13.08.203 г. Валентин Божков и още 18 държавни служители са арестувани. Истинската причина за ареста е прикрита и престъпната схема за събиране на пари е незабавно възстановена с други действащи лица.

В началото на месец март 2014 г. Иво Кръстев изпраща сигнали до 6 евродепутата от 6 европейски страни. Избира ги до голяма степен случайно, но им предоставя документи, които разкриват как прокуратурата прикрива престъпна схема на министър и ръководство на ИААА. Изпраща им и нови документи, разкриващи възстановената престъпна схема от Московски и новоназначения изп. директор Цветелин Цветанов. 

Два месеца Кръстев е информиран, че шестимата са сезирали Европейскат акомисия и Генерална дирекция Мобилност и транспорт започва разследване. Искат и допълнителни  документи, които да уличат Московски и Цветанов в организиране на ОПГ за продажба на шофьорски книжки. Той им праща всичко поискано.

След около три месеца разследването се прехвърля на друга дирекция: Миграция и вътрешни работа, отдел Организирана престъпност. Тази дирекция иска още документи, които Иво Кръстев осигурява. 

През март 2016г. ЕК информира Кръстев, че ще бъдат сезирани българските компетентни органи. Същият месец с него започнват да  работят ГДБОП, като в следствие на продължилата им 2,5 години съвместна  работа се стига до ареста на втория изп. директор на ИААА Цветелин Цветанов – на 30.03.2016 г.  Приомняме, че в гардеробите му бяха намерени над 600 000 лева. 

На  07.06.201г. е арестувана и ОПГ от 12 държ. служители в ДАИ-София и двама управители на Автошколи.
Всеки арест е резултат единствено и само на активността на сезирани от Иво Кръстев европейски институции. Въпреки това, всеки път българските отговорни лица –  министър-председател, министри, прокуратура лъжат относно причината, поради която се случваха арестите. Така организираната престъпна група в Министерство на транспорта – министър, директор на агенция, със знанието на Борисов, незабавно възстановява престъпната схема за събиране на десетки или стотици милиони лева, както през всичките повече от 10 години.

На 01.10.2018 г. Иво Кръстев подава пореден сигнал до главния прокурор Цацаров, в резултат на който изпълнителният директор на ИААА Бойко Рановски е квалифициран от същата прокурор Бецова като част от ОПГ за извършване на престъпления. Въпреки това,  повече от година и половина и независимо че Кръстев непркъснато настоява пред прокуратурата да получа отговор за приключило разследване, такъв няма. 

За почти 10 години Иво Кръстев е предал на българските и европейските компетентни органи десетки имена на неграмотни лица и чужденци. Предал е и имена на български граждани, които от края на 2018 г. до момента са се явили на изпит в ДАИ-София, но по време на изпита преминават на червен светофара, не спират на пътен знак „СТОП“, управляват без поставен обезопасителен колан, управляват в лента за насрещно движение, дори не познаващи пътните знаци, но въпреки това получават книжки. 

Според него, в тези случаи срещу суми от 2000 до 4000 лева изпитващият поставя оценка ДА-ИЗДЪРЖАЛ, а шофьори без основни познания и умения получават напълно редовни свидетелства за унравление на МПС в България. 

Може би един от тях е убиецът на Милен Цветков? Може би заради тях ще загинат и много, много други невинни български граждани.  

Сигналите  на Иво Кръстев до ЕК и европейските посолства винаги водят до проверки и арести. За последните години по негови сигнали са отстранени от постовете и арестувани над 60 високопоставени държавни служители в МТИТС, както и техни подчинени. Този факт не отрича и настоящият главен прокурор Иван Гешев. Въпреки това, до прекъсване работата на схемата за купуване на шофьорски книжки никога не се е стигало. Колкото и да е трудно за вярване, това означава, че министри и директори на агенции, със знанието на министър-председателя, участват в корупционно събиране пари, вследствие на което на пътя умират невинни хора, в това число и деца!

Защо? Вероятно, защото въпреки арестите и проверките, наказани за участие в престъпната схема всъщност няма!

След отстраняването на министъра на транспорта Александър Цветков през 2011 г., той изчезна от публичното пространство и развива успешен частен бизнес. Изп. директор на ИААА Симеон Арнаудов през 2012г. е назначен  за директор на Центъра за градска мобилност, след което е уволнен и от там – отново след корупционен скандал. Анастас Тодоров, зам.-изпълнителния директор на ИААА  и организатор на престъпната схема, е назначен за директор на „Софийски имоти“ в Столична община и в момента продължава да заема този пост.  Димитър Ганев, третия от ръководството на ИААА, отстранен през 2011 г., през 2013 г. е назначен за изпълнителен директор на ИААА до 2015 г.! 

И всичко това, защото прокуратурата отказа да изследва предоставените от Иво Кръстев 16 броя документи и отказа да подложи на втори изпит двете неграмотни лица – Неджетин Неджетов и Карачобан Ахмед, въпреки разпореждането на ВКП! Фактически, всички изброени престъпници бяха назначени отново на високи държавни постове и са там и до днес, правейки онова, което умеят най-добре – управляват схеми за пълнене на партийни каси!

Хронологично, с факти, документи и доказателства БОЕЦ ще докажем и покажем, че отговорност за смъртта на Милен Цветков носи не само физическият му убиец, а и управляващата ни мафия, чиято алчност стимулира и развива модела на безнаказаност  и фабрикуването на убийци на пътя. 

Управляват ни престъпници. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! 

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 1

В памет на Милен Цветков, БОЕЦ започваме да публикуваме серия от материали, разкрития и документи за корупцията в ДАИ, продажбата на шофьорски книжки и „отглеждането“ на убийци на пътя. Корупция и процеси, които пълнят джобовете на управляващата ни мафия и превръщат улиците и пътищата ни в гробища.

Скърбим за Милен Цветков като за приятел. Като за един от малкото ръбати и устати журналисти, запазили си правото да задават въпроси. На фона на омисирчената конформистка „журналистика“, послушна на зависими от държавата собственици или откровени мафиоти, такива като Милен са „бели врани“, „черни овце“ и каквото друго сравнение се сетите, стига то да символизира уникалност. И инат…

Да, инат. Упорство за благозвучие. Или просто честност, ако все още помните тия архаични понятия. 

Няма други човешки качества, които да обяснят какво кара умни, смислени хора, уж „с всичкия си“, така упорито да вървят срещу личните си интереси, да си ритат трудовите книжки и с истинско постоянство да поставят себе си и семействата си в риск.

За Милен вече всички знаят – за да запази правото да задава въпроси, той стана колбасар. После ресторантьор. После куриер и разносвач. За да остане журналист, периодично излизаше от журналистиката – понякога по собствена инициатива, друг път по нечие настояване, но винаги заради пустата истина и нуждата да я покаже на зрителите си в целия и блясък. Или грозота…

Интернет правосъдието тия дни разпъна на кръст физическия му убиец Кристиян Николов. „Линчува“ и него, и майка му, и приятелката му, и спътника, и живота му въобще. За пореден път общественото мнение попадна в капана на търсенето на мъст, вместо на правосъдие. На тежки наказания, вместо неизбежно възмездие. 

Има обяснение за това: българите просто не вярват в правосъдието по принцип. Не вярват, че то изобщо ще се задвижи в посока справедливо наказание за конкретно престъпление, камо ли неизбежно и бързо наказание. Такива неща у нас не се случват. У нас децата се удрят в тежките джипове на местните баровци и им причинавят щети. У нас прокурорските синове мачкат пешеходци и получават условни присъди. 

У нас срещу 2000 лева – джобните за седмица – всяко мамино синче може да си купи заветното „да“ на шофьорския изпит и да се сдобие с лиценз за управление на МПС.
А когато после се окаже, че държавата му е издала лиценз да убива, никой не търси отговорност на корумпираните длъжностни лица по веригата, разбира се. Те са скрити зад анонимността на бюрократа – онази дребна, заменяема бурмичка в корупционната верига, която лесно може да бъде сменена. Или изгорена като бушон, ако нещо се обърка.

Съвсем същото е с веригата на наркопласьорите. Дрогираната компания в тежкото Ауди, което размаза Милен Цветков, все от някъде си е купила четирите вида дроги, с които са се забавлявали преди катастрофата. Четири вида дроги – давате ли си сметка какъв компот е мозъка на човек след четири различни по сила и въздействие наркотични вещества? И този човек няма проблем да седне зад волана. Приятелите му нямат нищо против, майка му – също, макар че едва ли е знаела в конкретния случай…

А защо да имат? Те от години са свидетели на безпроблемно прескачане на всякакви правила и десетки закони, на тях винаги им се разминава, на пласьорите им – също! И как няма, когато наркотрафикът и пласьорството у нас винаги са били под покровителството на някогашната Държава сигурност и разклоненията ѝ в бившите борчески групировки ВИС, СИК, Аполо, 777 и т.н. За кого е тайна, че след 15 години кървава конкуренция, някъде при управлението на Сакскобургготски една от групировките успя да разчисти всички други, монополизира практически цялата криминална дейност в държавата, изпра си биографиите, облече ризи с бели якички и взе политическата власт? 

Милен Цветков никога не забрави СИК-аджийското минало на премиера и това му коства последното уволнение от Нова ТВ – прословутият анонс за несъществуващия гръцки остров на Борисов. Не, Милен не се хвана на партенката за острова, защото тя беше твърде очевидно фалшива, но запази едно на ум за действията на премиера-бивш СИК-аджия. И с право – остров нямаше, но къща в Барселона има!

Предстои да изгледаме дълга съдебна драма с главен герой злощастния Кристиян, но не се очертава в тази драма да научим кой му е продал кокаина, кой козчето, кой амфетите и кой – рецепта за лексотан! Щото това, последното, е съвсем пък трета линия на организирана престъпност…

Няма да чуем и как Кристиян е взел книжка, след като още преди пет години (когато е бил на 17?!) вече е направил ПТП с друг, също толкова тежък и луксозен автомобил? Въобще, той си е рецидивист на пътя и ако КАТ и валстта си беше на мястото, книжката му трябваше да бъде отнета още при предишното минаване на червено, регистрирано миналата година, със същото Ауди.

Тогава можеше и да си седи вкъщи на Великден, вместо да купонясва с приятели на Витоша и да таранира спрели коли по сфетофарите на прибиране.

Но „можеше“, „трябваше“ и „щеше“ са най-безсмислените думи на света…

Та, кой, казвате, уби Милен Цветков? 

През 2018 г. един човек за малко не умря от глад за да предизвика публично обсъждане на проблема с купените шофьорски книжки. Два месеца Николай Колев – Босия влачѝ през центъра на София дървен кръст, придружаван от най-близките си приятели и неколцина непримирими граждани. БОЕЦ бяхмe до и заедно с него организирайки множество акции и протести, които пробиха наложеното медийно затъмнение и обществото разбра и чу за саможертвата на Босия и битката му срещу корупцията и конкретно срещу корупцията в ДАИ.  Още два месеца правителство и парламент откровено му се подиграваха, неглижираха исканията му, надяваха се сам да се откаже. Когато ситуацията действително застраши живота му и Босия седна в количка, парламентът назначи специална комисия, която съвсем директно опита да го убие, отлагайки заседанията си за след парламентарната ваканция през септември. Управляващите игнорираха умишлено Босия и действията на БОЕЦ чакайки го да умре, за да се отърват от него и гласът му да замлъкне. Защото точно управляващите са носители и консуматори на корупцията срещу която се водеше битката на жълтите павета. 

Само реакциите на чуждуте посланици и намесата на гражданското общество спасиха живота на стария дисидент, като с натиск и протести принудиха Борисов да изпълни основното желание на Босия – оставка на министъра на транспорта Ивайло Московски и уж някакво разследване на схемите за продажба на шофьорски книжки на лица, които изобщо на се явяват на изпити. Защото е под тяхното ниво, защото са неграмотни или защото са чужденци и не говорят български. Факт, въоръжени с български документи за управление на МПС, из България и цяла Европа пътуват хора с неубедителни шофьорски умения, неясен произход, а понякога и с купени български паспорти, както се оказа. 

Московски зае полагащата му се синекурна длъжност в Черноморската банка, но схемата за продажба на книжки остана непокътната, свидетелстват служители в Министерството на транспорта и агенция „Автомобилна администрация“. Защото е трайно установен източник на средства за пълнене на партийни каси, твърдят те.

Впрочем, трърдят го не от днес, не и от вчера. Някои не са спрели да го повтарят от 2010 г. насам. Ако това ви прилича на упорство, точно такова е. 

Защо го правят, след като така си навличат постоянни проверки, уволнения и тормоз? По същата причина, по която и Милен навремето стана колбасар – лоялността към професията и истината са им важни.

Хронологията оттук нататък показва по дати и и с конкретни лица и имена кои са отговорните за голяма част от убийствата по пътищата. Струва си да бъдат проследени подробно.

Още през 2010 г., малко след началото на първия мандат на ГЕРБ и Бойко Борисов, шефовете започват да упражняват натиск върху  държавните служители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ /ИААА/ към Министерство на транспорта. Под заплахи, характерни за мутренските времена, те са принуждавани да продават свидетелства за управление на МПС на неграмотни лица и чужденци. Сумите, събирани чрез престъпната снема, са по 1300 лв., вземани от всеки кандидат за книжка, разказва Иво Кръстев – основен източник на информация в няколко поредни скандала, разразили се от 2013 до 2018 и завършили с гладната стачка на Босия. 

Иво Кръстев и колегата му Кънчо Димитров дават десетки публични интервюта по темата, пускат сигнали до всички разследващи и правоохранителни органи в държавата. Застават с имената и професионалните си биографии зад думите си, не ги спират ни заплахи, ни уволнения, ни клевети. Изброените тук факти са многократно повтаряни пред медии и разследващи, бяха съобщени и пред парламентарната комисия, заседаваща по случая на Босия.

„Беше ни казано, че от сумата 1300 лв 1000 са за за касата на ГЕРБ, а 300 лв. остават за държавния служител, който трябва да попълни изпитните тестове на неграмотните“, казва Иво Кръстев..

От месец март 2010 г. той започва да праща сигнали за случващото се в министерството до прокуратурата, министър-председателя, комисии в  Народното събрание. Не последват никакви отговори, никакви значи, че ще се извършат проверки. 

На 13.07.2010 г. с тогавашния началник на Държавна автомобилна инспекция (ДАИ)- София Кънчо Димитров отиват на среща в гр. Банкя с тогавашния председател на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев. Предават му документи на две абсолютно неграмотни лица: Неджатин Неджетов и Карачобан Ахмед – турски гражданин/кюрд/, постоянно живеещ в Германия. И двамата са придобили свидетелствата си за управление на МПС в ДАИ -София, без дори да познават пътните знаци. Имат документи, които уличават лично зам.-изпълнителния директор на ИААА Анастас Тодоров в  организиране на престъпната схема както за тези две лица, така и на стотици други. 

Притежават документи, които уличават министъра на транспорта тогава Александър Цветков от ГЕРБ в покровителство или прикриване на престъпната схема. След като ги изслуша и се запознава с документите, Велчев заявява, че това са престъпници, визирайки министъра и зам.-изпълнителния директор и със сигурност Бойко Борисов не знае за това нещо. Красимир Велчев казва още, че незабавно покаже документите на Борисов. 

На 15.07.10 г. секретарката на Борис Велчев, която също е присъствала на срещата в Банкя, се обажда на Кънчо Димитров и му казва, че г-н Велчев е информирал лично Борисов и премиерът е разпоредил на тогавашния МВР министър Цветанов незабавна проверка. 

На 16.07.2010 г. Кръстев получава официално писмо от Министерски съвет, с което го иформират за започнала проверка в Главна дирекция Криминална полиция (ГДКП). До този момент никога не е получавал каквито и да е отговори от прокуратурата по подадените от него сигнали, но сега незабавно получава и отговор от прокуратурата, че се сезира и обединява своята проверка, с разпоредената от Бойко Борисов, под № 7234/2010г. по описа на СГП. 

До тук добре, както се казва. Изглежда, че нещата потръгват към по-добро. 

Утре ще разберете как всичко пак става „както винаги“. 

Хронологично, с факти, документи и доказателства ще докажем и покажем, че отговорност за смъртта на Милен Цветков носи не само физическият му убиец, а и управляващата ни мафия, чиято алчност стимулира и развива модела на безнаказаност  и фабрикуването на убийци на пътя. 

 

Управляват ни престъпници. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! 

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

А него как? Битов инцидент? Катастрофа? Самоубийство? Следовател Бойко Атанасов отново е привикан на разпит в прокуратурата!

А С НЕГО как ще се справите?
Катастрофа? Битов инцидент? „Нещо“ в храната?
Преди седмица БОЕЦ обявихме акция в подкрепа на следовател Бойко Атанасов. Цялата съдебна палата в София бе затворена и блокирана от полиция и жандармерия заради нашето присъствие и разпита на следовател Атанасов, призован по сигнал на свинските медии на Пеевски.


Днес от 11.00ч. Бойко Атанасов отново е привикан на разпит, този път в апелативна прокуратура на площад „Възраждане“. Като каскета е сменил тактиката и сега са се „самосезирали“ отново по публикация на пеевски парцал, поръчана от самите тях. Така работи мафията – сама си поръчва сигналите и после се „самосезира“. Прокуратурата се е превърнала във фабрика за фалшиви сигнали и доноси, в мутренска бригада за мачкане и преследване на неудобните и непримиримите. Поръчкови журналисти и поръчкови прокурори в паразитна симбиоза. Така бяха поръчани няколко сигнала срещу БОЕЦ, сигнал срещу журналистите от Биволъ, сигнал срещу телевизия Евроком, сигнали срещу следовател Бойко Атанасов и други неудобни и отсотяващи истината. Има цял отдел за фалшиви сигнали, по който шпицконадите сформирани още от Цацаров и наследени и развити от Гешев, които изпълняват поръките на господарите Пеевски и Борисов. Хора, като Петьо „Еврото“, Дани „Л@йното“ и тн. са високо ценени в гешевтурата.

Бойко Атанасов след 3 часа разпит в прокуратурата

Благодарим на всички граждани и бойци, които подкрепиха следовател Бойко Атанасов!По анонимни писания на ПИК и "Монитор" прокурори си позволяват да привикват следовател Бойко Атанасов и с часове да го разпитват за отношението му към процеси, които се водят в друга държава!Ясно, че страхът е голямо шубе, но на съвсем неанонимни сигнали същите пъргави прокурори изобщо не реагират!Три часа той бе разпитван, като следващата седмица тормоза над него продължава! БОЕЦ бяхме там през цялото време и нашето присъствие предизвика огромно струпване на полиция и жандармерия. СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА и с право ги е страх дебелите! Ще плащат за всичките си престъпления! #БОЕЦ#БОЕЦсрещуМафията

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Четвъртък, 16 април 2020 г.


Страх ги е и затова репресиите ескалират и действията им стават все по брутални и демонстративни. Свободни журналисти, независими магистрати, непримирими граждани, това е „целевата група“ за размазване определена от мафията и спусната на прокуратурата за изпълнение. Тестват и следят обществото, дали ще реагираме на мракобесието. Проверка срещу журналист – нищо. Пребит журналист – нищо. Убит журналист – нищо. Значи може да продължат и с магистрати, граждански лидери, журналисти и общественици. Само гражданите можем да ги спрем. Мафията използва епидемията, извънредното положение и страховете на хората, за да разчисти неудобните, разчитайки, че хората няма да излязат на площадите и да реагират.
БОЕЦ призоваваме да бъдем разумни и отговорни, да спазваме мерките за лична хигиена и защитни средства и да бъдем непримирими към всяко престъпление и посегателство на управляващата ни мафия. Вируса е опасен, но свинете са несравнимо по-опасни и вредни. Бъдете готови да защитим непримиримите и свободата си на площадите. Истината е по силна от страха.
Бойко Атанасов, не си сам!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Управляват ни престъпници. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! 

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА