ДЕКЛАРИРАЙ, народе! Дайте свобода на мисълта си! Нова инициатива на БОЕЦ.

По идея на БОЕЦ-Пловдив  стартираме нова инциатива, която дава възможност на всеки български гражданин да изрази своето отношение към управляващата ни мафия и взетите мерки за борба с коронавируса. Инициативата е озаглавена #Декларирай. Всеки българин да напише кратко послание на декларациите за влизане и излизане от градовете, които представяме на  униформените служители на МВР.  Както знаете, тези декларации се събират и съхраняват след това в Районните и Областни управления на полицията. Така попълваните от нас стотици хиляди декларации на ден могат и да се окажат полезни, като чрез тях бъде измерен рейтинга на различни политици и институции, както и да бъде изследвано отношението на българите към управляващите. 

Подобна акция бе инициирана целево от адвокат Николай Хаджигенов и БОЕЦ по време и след избора на Гешев за главна мутра на мафията и пожъна огромен успех предизвиквайки небивал интерес в прокуратурата и не само.

БОЕЦ категорично не толерираме вписване на послания за интимна близост с женските родители и роднини на депутати, премиер, или министри.

Примерно послание е показано в приложената снимка:

Поради големият документооборот на БОЕЦ с институциите сме си изработили печат с това послание, но всеки би могъл да впише своето и ръчно. Бланка на Декларация с „ГЕШЕВ Е ПОЗОР“  може да изтеглите от тук.

CCF_000010

Предлагаме и още няколко примерни послания и въпроси:

БОРИСОВ Е ПОЗОР

ГОРАНОВ Е  ПОЗОР

АНАНИЕВ Е  ПОЗОР

УПРАВЛЯВА НИ МАФИЯ

МАФИЯТА Е ПО СТРАШНА ОТ КОРОНАТА

ОСТАВКА 

БУДА, ТИ ЛИ СИ БАЩАТА НА ДЕТЕТО НА МИС ГАЩИ?

БОЙКО, ДЕЗИНФЕКЦИРАШ ЛИ КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА?

БОЕЦ вярваме, че българският гений ще се развихри с пълна сила и ще разнообразим тегавият си живот под карантина, като в същото време ще зарадваме и нашите управници, които денонощно се трудят да ни следят телефоните, кореспонденцията и трафичните данни. От грижа, разбира се! Снимайте вашите декларации с послания и ги пращайте (със заличени лични данни) на страницата на БОЕЦ. Най-оригиналните автори ще получат значка от БОЕЦ. 

ДЕКЛАРИРАЙТЕ и се стягайте за площадите в първият ден след като излезем от епидемията! 

БОЕЦ призоваваме за спазваме на всички разумни мерки за лична хигиена и социална защита и дистация и яростна съпротива срещу всеки опит и посегателство на мафията върху свободата, правата ни и демокрацията! Бъдете готови в първият ден след епидемията да излезем на площадите и изринем злото и защитим свободата си. Не може гражданите да сме престъпници, да ни следят, послушват и преследват, а мутрите и мафиотите да ни ограбват  безнаказано правейки се на спасители! Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! Може и да не дочакаме края на епидемията, може да излезем и преди това

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА