Какво крият? БОЙКО, ела да се хвалиш във Видин какъв спасител си и колко добре се справяш! Чакаме те.

На 27.04.2020г. БОЕЦ вмесохме официално Заявление по ЗДОИ до Министерски съвет, с което изсикваме информация за правомощията и статута на НОЩ и колко пъти е изследвано лицето Бойко Методиев Борисов за COVID19 с „бързи тестове“ и PCR методика. Както и кой носи отговорност за действията на Щаба. По принцип в МС издават входящ номер на следващият ден след внасяне на документ в деловодството или съотвената административна служба. БОЕЦ изрично ИЗИКВАХМЕ да ни бъде предоставен входящият номер на внесеното от нас Заявлние, но вече ПЕТИ ДЕН няма отговор.

Борисов: Без маски или шал да не се излиза - Теми в развитие ...
КАКВО КРИЯТ? Да не би това, че на 02.04. за депутатите имаше , а на видинските медици ОТКАЗАХА същият ден да излседват пробите им? Или че за Буда има тестове през ден, но за лекарите няма тестове. Или че НОЩ и правителството ни управляват и лъжат в кризата чрез манипулиране на данните? Или че НЕ изследват контактните и не поставят част от тях под карантина, за да не отчитат голям брой заразени и да се хвалят какви спасители са? Така ОТКАЗАХА на контактните медици във Видин да изследват пробите им на 02.04 и в града последва взрив на зарзата. Но не спряха да се хвалят как ги давали за пример в Европа и колко милиарда сме щели да „усвоим“ за борбата с вируса.

Буда да дойде и да се похвали във Видин. Чакаме го! Видин вече е с най-много заразени на брой население от всички области в страната, далече преди София, Плевен и тн. И броим заразените и починалите всеки ден.
Убийците винаги се връщат на местопрестъплението. Да дойде и Мутафчийски, и Кантарджиев, и Борисов. Едно е да отговарят на удобните въпроси на мисирките и да ни уведомяват какъв голям дарител бил Пеевски, а друго е да се изправят пред гражданите и да отговарят за действията и бездействието си.
КАКВО КРИЯТ? БОЕЦ вече разкрихме и ще продължим да разкриваме лъжите и престъпленията на управляващата ни мафия, защото за тези лъжи вече плащаме с човешки животи. Лъцжите се превърнаха в убийци! Заради тези разкрития прокуратурата повдигна обвинения на Георги Георгиев от БОЕЦ, за да покрие престъпленията на правителството и Щаба.
Публикувам въпросите от Заявлението, за което от МС не ни предоставят входящ номер:

ДО: МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, БОЙКО БОРИСОВ – ПРЕМИЕР

З А Я В Л Е Н И Е

ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ

        ОТ ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”

ЕИК 176949776, с адрес: гр. Видин к-с ”Панония” блок 4 вх.З ап. 157 тел. 0899591399 email : gdboec@abv.bg                                                        

          Като неправителствена организация с дейност в обществена полза, като представители на гражданското общество и в личното си качество на български граждани и данъкоплатци,  на основание на чл.3, ал.2, т.1 във връзка с чл.14., ал.2, т.3 от Закона за достъп до обществена информация, както и на основание чл. 182, ал.3, т.2 от ДОПК, при условията на надделяващ обществен интерес, ГД  БОЕЦ изискваме от МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, БОЙКО БОРИСОВ – ПРЕМИЕР, да ни  предоставят в законоустановения срок в писмена форма, в електронен вид на електронната поща на БОЕЦ – gdboec@abv.bg, следната обществена  информация и документи:

 

  1. Колко пъти e изследван Бойко Методиев Борисов, премиер на Република България по PCR методика за наличие на коронавирус – COVID19?
  2. Колко пъти е изследван Бойко Методиев Борисов, премиер на Република България с така наречените „бързи тестове” за наличие на IgM и IgG, антитела за коронавирус – COVID 19?
  3. Какви са правомощията на Националният оперативен щаб – НОЩ? Изискваме официалните документи, с които са определени задълженията и правомощията на Националният оперативен щаб – НОЩ?
  4. Кой, как, на какво основание и по чие предложение е предложил сформирането ан НОШ, състава на НОЩ, както и генерал Мутафчийски за председател на НОЩ? Изискваме официалните документи – протоколи от заседания на МС, заповеди и други за създаването на НОЩ.
  5. Какъв е статута на НОЩ, като държавен орган?
  6. Как се упражнява контрол върху дейността на НОЩ?
  7. Като Неправителствена организация с дейност в обществена полза, с цел реализиране на целите заложени в Устава на Сдружението, част от които са граждански контрол върху управлението на страната и държавните органи, БОЕЦ изискваме да ни предоставите официални данни за контакт с НОЩ – телефонни номера, електронна поща и тн.

             Предвид високият и надделяващ обществен интерес, както и сцел да си изградим обективно мнение за дейността на институцията, БОЕЦ изискваме да ни бъдат предоставени изискваните от нас документи, както да ни бъде предоставена цялостна и изчерпателна информация по зададените от нас въпроси, представляващи обществена информация по смисъла на закона.

Дата: 27.04.2020г.       Георги Георгиев – Председател на ГД БОЕЦ

Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива!
КОЛКО ПЪТИ Е ТЕСТВАНА МУТРАТА? Ние му плащаме тестовете, заплатата, охраната, дори къщата в Барселона на любовницата му пак ние сме платили и имаме право да знаем. И колко още трябва да умрат по вина на изродите, които заради властта са готови на всичко?

Генерал Мутафчийски, вие и Борисов носите отговорност за кошмара във Видин!

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

 

 

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 3

В памет на Милен Цветков, БОЕЦ продължаваме да публикуваме серия от материали, разкрития и документи за корупцията в ДАИ, продажбата на шофьорски книжки и „отглеждането“ на убийци на пътя. Корупция и процеси, които пълнят джобовете на управляващата ни мафия и превръщат улиците и пътищата ни в гробища. В първите две части ви разказахме хронологията на процесите, корупцията, защитата на корумпираните и репресиите срещу тези, които разкриват тази корупция!

Скърбим за Милен Цветков като за приятел. Като за един от малкото ръбати и устати журналисти, запазили си правото да задават въпроси. На фона на омисирчената конформистка „журналистика“, послушна на зависими от държавата собственици или откровени мафиоти, такива като Милен са „бели врани“, „черни овце“ и каквото друго сравнение се сетите, стига то да символизира уникалност. И инат…

Публикуваме интервю на Митко Трайков – член на БОЕЦ -Стара Загора, който е от най-активните професионалисти в битката срещи мафията в ДАИ и корупцията произвеждаща убийците на пътя.

Автоинструкторът Митко Трайков: Карат дрогирани, защото мислят, че няма да ги хванат. Половината от тези, които си „купуват“ книжки са неграмотни, а другата категория са деца на богаташи, заяви в интервю за stz24.com дългогодишният автоинструктор в Стара Загора.

 Господин Трайков, вие сте дългогодишен автоинструктор. Какви са вашите наблюдения, наясно ли са младите шофьори с опасностите, които крие употребата на наркотици?

За съжаление, масово разпространено е мисленето, че полицаите няма как да докажат употребата на наркотични вещества. Смята се, че за алкохол има начин, но повечето млади хора не знаят, че има и за наркотици. Курсисти са ми споделяли това, а също и че няма как да се разбере за употребата на лекарствените средства, които действат като упойващи вещества. Имаме тема по теория и аз обяснявам, че има лекарства, които също действат като упойващи вещества и не бива да се шофира, те ме питат: „Как ще разберат, че съм пил нещо?“

В обучението на водачите как присъства темата за наркотиците?

Има тема за алкохол, наркотици и упойващи вещества по теория. Целта на инструктора е да убеди курсистите, че алкохолът и тези вещества влияят върху психиката на водача и действията му стават неадекватни. Масова е реакцията, за която ви казах преди малко: „Как ще установят, че съм изпушил една цигара марихуана?“, например..

Може би младите шофьори наистина не осъзнават колко е опасно да шофират в нетрезво състояние и под въздействието на наркотици?

Може би, да, защото аз обикновено казвам: „Не мислете дали ще ви хванат, а какво може да се случи!“. Ти може да си внимателен, да караш бавничко, защото живееш на две пресечки, ама някой няма да спре на „Стоп“ и ще стане катастрофа.

Нужно ли е да се промени програмата на обучение на водачите, да се отдели повече внимание върху темата за наркотиците?

Колкото теми и да включим, наблюденията ми са, че теорията не се води от колегите. 90% от фирмите не водят теория, те са на принципа „Решавай листовки в интернет, като си готов, ми се обади!“. Липсата на контрол върху подготовката на водачи и на пътя също трябва да се завиши. В училище също трябва да се започне от ранна детска възраст да се запознават подрастващите с този проблем, тъй като при нас идват почти оформени личности и по-трудно можем да им влияем. Нужно е да се говори непрекъснато, че това е вредно за здравето и опасно за тях и околните! Тъй като съм един от активните бойци против корупцията, искам да споделя каква категория хора си „купуват“ книжки. От едната страна са неграмотните, които не могат да научат материала, но другата категория са децата на богаташите. Те не че не могат да научат, но не им се чете, мързи ги и смятат, че с пари всичко може да се купи. Така са възпитани от родителите. При мен за съжаление е имало такива курсисти….

Дори и сега, когато има камери и контролът е затегнат, пак ли съществува този проблем?

Всички тези действия с камери и т.н. са прах в очите на обществото, че се взимат мерки за предотвратяване на корупцията. Точно така тя се канализира. Преди години изпитвачите работиха за себе си, сега се знае кой колко продава и си има тарифа колко да се отчита и парите да отидат нагоре. И с това се борим, с мафията…

Автоинструкторът Митко Трайков: Карат дрогирани, защото мислят, че няма да ги хванат

Митко Трайков – член на БОЕЦ Стара Загора, автоинструктор


Хронологично, с факти, документи и доказателства ще докажем и покажем, че отговорност за смъртта на Милен Цветков носи не само физическият му убиец, а и управляващата ни мафия, чиято алчност стимулира и развива модела на безнаказаност  и фабрикуването на убийци на пътя.  Тук може да се запознаете с първите две части:

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 1

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 2

Управляват ни престъпници. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! 

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА