СТРАХЪТ на Борисов от истината свали НОЩ от екран.

През последните седмици, въпреки цензурата няколко журналисти пробиха мисиркоблокадата на брифигите. Разкритията на БОЕЦ, Биволъ, вестник Сега, Фрогнюз, Ервоком, Зов нюз и други медии и организации за отказите да се тестват контактни и медици. За негодните и недостатъчни предпазни средства. За маските, които се превърнаха във фурми, за „даренията“ на олигарсите и за много други лъжи и манипулации спуснати от Щаба , като част от пропагандата на управляващите да си изградят фалшив образ на спасители. Тези лъжи бяха разобличени и стана ясно, че „спасителите“ са обикновенни лъжци, а лъжите им ги превърнаха в убийци.


Сромолясването на управляващите в опитите им да заглушат истината ги принуди да прекъснат възможността да се задават в национален ефир неудобни въпроси. Прокуратурата и МВР са активирани да затворят устите на непримирмите, питащите и неудобните. Борисов е в паника и в ролята на сърдит тулуп, когото са хванали в лъжа. С агресия, обвинения, самохвалство и все по-нагли лъжи той се опитва да закрепи положението. Управляващите си мислеха, че чрез кризата ще бетонират своята власт. Това бе основната им цел. Не борбата с вируса, тази борба бе второстепенна задача, най-важното бе ПР-а, внушенията, че сме „най-добре и ни дават за пример в Европа“ и за това заслугата е на Вожда. Заплашваха лекари, за да не говорят, повдигнаха обвинения на осмелилите се да казват истината и разобличават лъжите им, и преследваха всеки, който не е съгласен с мерки, решения и малоумни забрани.
В същото време експериментираха със страховете на хората, като налагаха блокади и карантини на населени места и квартали, за да тестват реакцията на обществото. Публично и демонстративно тестваха депутатите, като в същият ден отказаха да тестват видинските медици. Говорят за подкрепа, за мерки и милиарди, а хиляди бизнеси вече умряха през последните два месеца без да получат каквато и да помощ от държавата. И хората започнаха да усещат, че нещо не е наред. И да си задават въпроси.
Как така имаме милиони маски на склад, произвеждаме милиони маски на месец, а два месеца след началото на кризата медиците все още нямат достатъчно предпазни средства?
Как така за депутатите, политиците и олигарсите има тестове, а за контактните и медиците няма тестове?
Как така Пеевски, който преди три години имаше един стар Опел изведнъж се е превърнал в мултимилионер, дарител и олигарх и никой не го пита от къде са му парите?
Как така дарените „медицински средства“ се превръщат във фурми и къде са фурмите?
Как така и защо на тези, които разкриват лъжите на НОЩ и правителството им повдигат обвинения, а за тези, които плашеха българите с трупове, гробища и смърт няма обвинения?
Как така управляващите харчат милиарди, а при постъпване в болница пациентите се карани сами да си плащат по 30 лева за тестовете?
Как така, чак след като в социалните мрежи се разгласи за някое ядро на зараза започват да тестват контактните?

Сега разбрахте ли, че има смисъл от това, което правим? От борбата и съпротивата срещу мафията и злото, което ни убива? Разбрахте ли какви лъжци и страхливци ни управляват? Разбрахте ли, че живота ви завсиси от шепа престъпници, за които човешкият живот няма никакво значение, важна е само властта?
Ще продължим да питаме и разкриваме лъжите им, колкото и да ни мачкат. Репресиите са най-сигурното доказателство, че мафията се страхува от нас и действията ни. А страхът от истината ще удави Борисов и бандата му в собсвеното им блато от лъжи и престъпления. Всички плочи и образи на сърдития, на гневния, на ревящия, на мръкнащия, или молещия вече се изтриха. На Борисов му остава последната роля – на падащия презрян диктатор. Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията на ГЕРБ е ужасяваща и освен с милиарди откраднати тя се измерва и с човешки животи! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива, те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката.

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА