БОЕЦ инициира международно разследване на действията на Щаба и правителството довели до умишлено допуснато и причинено заразяване с коронавирус на стотици граждани и смъртта на няколко човека.

МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ на действията на правителството и щаба ще инициираме от БОЕЦ още от утре.
Както вече обявихме, на 09.04. сезирахме Световната здравна органзиация за отказите да бъдат тествани контактни лица, включително и медици, като повод бе случаят във Видинската болница. Заради тези разкрития прокуратурата ми повдигна обвинения. Заради въпросите на независими журналисти свързани с темата, НОЩ бяха свалени и скрити от екран. Но жертвите им не могат да бъдат скрити. Днес в 16.00ч. след посещение на Гешев във Видин прокуратурата е вкарала в съда искане за задържане под стража на Георги Георгиев – председател на БОЕЦ.. Страх тресе кочината и свинете са готови на всичко, за да покрият извършените престъпления и да затворят устите ни.
БОЕЦ ще сезираме СЗО, ООН, ЕК и ЕП за действията на българското правителство и Националният оперативен щаб довели до заразяването със смъртоносна болест на стотици граждани и до смъртта на няколко лекари и пациенти до момента.
Случаи на подобен геноцид са установени до средата на миналият век, като биологично оръжие е използвано срещу чужди сили в условия на война. До сега няма регистриран случай, когато чрез свои действия, или бездействие в мирно време политическото ръководство на една държава в лицето на нейният премиер и полувоеннизиран Щаб умишлено да допуснат и причинят заразяването със смъртоносна болест на гражданите на собствената им държава, като в резултат на това загиват болни и медици. Това е престъпление срещу човечеството и след сезирането на международните институции и сформирането на международно разследване по случая, БОЕЦ ще потърсим съдействие за образуване на дело в международният съд в Хага срещу Бойко Борисов, членовете на правителството и членовете на националният оперативен щаб. Няма битка, с която да сме се захванали и да не сме я водили до край.

Разкритията, които БОЕЦ направихме до момента и за които прокуратурата  повдигна обвинения са следните:
В края на март във видинската болница е приет първият пациент заразен с коранавирус. Положителната му проба е огласена на 02.04.2020г. Същият ден са взети 16 проби на видинските медици, които са били контактни с него. Част от тези медици вече са с проявени симптоми и част от тях са хоспитализирани. Пробите са изпратени в НРЛ София, откъдето има отказ да бъдат изследвани и са върнати и унищожени в автоклава на РЗИ Видин. Част от контактните, включително и медици не са поставени и под карантина. На 03.04.2020г. Георгиев от БОЕЦ  се срещна с прокуристката на видинската болница, д-р Найденова и директора на РЗИ Видин, информацията бе потвърдена и БОЕЦ я огласихме чрез видеоматериал и серия от публикации. Още тогава предупредихме, че отказа да бъдат тествани контактните и непоставянето им под карантина ще доведе до взрив на заразата във Видин. Същият ден подадохме сигнал до МВР, а на 04.04.2020г. БОЕЦ подадохме и сигнал до прокуратурата за случващото се. Официално прокуратурата установява и потвърждава, че изпратените на 02.04.2020г. проби на видинските медици не са приети за изследване и са върнати. БОЕЦ продължихме с разкритията, като огласихме, че тези действия са в резултат на инструкция от НОЩ до всички директори на РЗИ в страната, като същото се случва и на други места. Доказахме го с документи и видеоматериали. На 20.04. с ново видео показахме, че продължава практиката да не се изследват контактните и да не се поставят под карантина. Междувременно взрива на заразата във видинската болница вече бе факт. Журналистите Димитър Стоянов от Биволъ, Златина Петкова от Евроком, Станислав Балабанов от 7/8 започнаха да задават по време на брифингите на НОЩ въпроси за отказите да се тестват контактни и медици, за случващото се във Видин и за повдигнатите срещу председателя на БОЕЦ обвинения за тези разкрития. В резултат на което, за да спре разпространението на Истината и да прекрати задаването на подобни важни за обществото, но неудобни за управляващите въпроси, Борисов свали НОЩ от екран и скри щаба от журналистите. Веднага последва заповед за смачкаване и унищожение на Георгиев, като лично Гешев е ангажиран с изпълнението на поръчката. Повдигнати са му обвинения, наложена му е мярка за неотклонение и прокуратурата е поискала неговото задържане. Биволъ, Фрогнюз, Сега, Свободна Европа, Зов нюз, Евроком и още няколко свободни и независми медии направиха множество разследвания за подобни случаи на недостиг на защитни средства в болниците, откази да се тестват и поставят под карантина контактни и отразяваха разкритията на БОЕЦ. Люба Кулезич и Диков от Евроком и екипа на 7/8 бяха единствените телевизии, които отразиха в национален телевизионен ефир темата. Биволите разкриха и фалшивото дарение на „предпазни средства“ чрез сключен бартер от близки до Пеевски фирми, които се оказаха фурми – поредната разобличена срамна лъжа на щаба и управляващите.
В същото време заразените медици във видинската болница станаха 40, а заразените пациенти и граждани са вече почти сто. От същата болница тръгва и заразата към старческите домове в Гара Орешец и град Кула, както и към дома за деца с увреждания във Видин. И отново се случва същото – забавяне , или отказ да се тестват контактните, лъжи и опити за прикриване и манипулиране на истината. Трима пациенти заразени вторично във видинската болница вече са мъртви. Загиват и двама лекари в страната. БОЕЦ разкрихме и липсата на достатъчно предпазни средства във видинската болница, като за това алармираха медицинските сестри Марияна Върбовска, Диана Богомилова и д-р Филипов, последните двама също заразени на работните си места с коронавирус. Абсолютно същото се случва и в Сливен, София, Благоевград, Козлудуй, Враца и на други места в страната. БОЕЦ доказахме, че отказите да се тестват контактни са в резултат на спуснати от щаба и правителството инструкции и нареждания, като целта е да не бъдат откривани заразени, за да се манипулират данните и умишлено да се поддържа ниска статистиката на заразените, за да се хвали премиера Борисов, че се справя добре с кризата и по негова заслуга имаме малко заразени. Както и заради недостига по това време на PCR тестове, което е също по негова вина. В името на изграждането на образа на спасител на Борисов и запазването на властта на всяка цена е допуснато и причинено умишлено заразяване на стотици граждани довело до смъртта на няколко човека. Като през цялото време, за да скрият собствените си престъпления премиера, членовете на щаба и шефовете на РЗИ прехвърляха отговорността и обвиняваха медиците и гражданите, че не спазват мерките и са безотговорни. Мерзост! По всички национални и международни правни норми това е умишлено убийство, геноцид и престъпление срещу човечеството, извършено от правителството начело с премиера и членовете на щаба в съучастие. БОЕЦ разполагаме с всички необходими документи и доказателства за извършените престъпления и мракобесието на което са подложни българските граждани.
Ако не бъде задържан утре веднага след празниците Георгиев ще замине  за Женева, а след това и за Брюксел, за да сезира и внесе  от името на БОЕЦ сигналите до международните институции заедно с всички доказателства и документи. . Ако бъда задържан, другите бойци от БОЕЦ ще направят същото.

 Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.
Не се страхувайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията на ГЕРБ е ужасяваща и освен с милиарди откраднати тя се измерва и с човешки животи! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива, те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката,,а тази битка ще се води на площадите.

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА