Доцент Мангъров: „Това е медицински фашизъм!“

ПОМНИТЕ ЛИ Я?
Или я забравихте, както забравихте видинските медици, загиналите лекари заразени с коронавирус, пребитите журналисти, както забравихте Милен Цветков, БарселонаГейт, Яневагейт, обвиненията срещу БОЕЦ и всичко друго? Разбираме, че тези теми вече не са „модерни“,минали са три дни, има други теми по които да се упражняваме в остроумие и да се правим на активни. Тези са стари и не носят лайкове. Късата памет на българина и лесното му манипулиране крепят властта на мафията.

Доц. Атанас Мангъров: Където и да беше 3-годишното дете, то щеше ...

Доц. Атанас Мангъров – един от водещите български вирусолози.

Ще ви припомним и разкажем какво се случва с нея.
Това е Диана Богомилова, медицинска сестра от УМБАЛ „Св. Петка“ Видин. Тя е един от медиците, които излезнаха с имената и лицата си и разказаха за ужасяващата картина на безхаберие и липса на предпазни средства и адекватни мерки във видинската болница в началото и по време на епидемията. БОЕЦ разкрихме тези данни, както и това, че по инструкция на Щаба НЕ бяха тествани контактните и медиците, което доведе до взрив на заразата, десетки заразени медици, стотици заразени граждани и пациенти и 9 смъртни случая до сега. След 30 години работа, Диана напусна видинската болница. И получи подарък за своята всеотдайна работа. Няколко подаръка получи. Единият е от институциите – правителство, Щаб, РЗИ, кмет и тн. , които обвиниха медиците в безотговорност и че те са виновни за разпространението на заразата. А другият подарък е от болницата. Диана бе заразена с коронавирус на работното си място, като пренесе заразата и в своето семейство. Тя и нейният съпруг развиха симптоми и усложнения и изминалите седмици прекараха в инфекциозното отделение на видинската болница, като преди това бяха под домашна карантина. След два отрицателни PCR теста, Диана и нейният съпруг от вчера са изписани, като здрави и освободени да се приберат у дома. Веднага след това от РЗИ Видин им е наложена още 28 дневна домашна карантина! Без обяснение и без аргументи защо е нужно това! Тези хора преживяха истински кошмар и сега държавата и институциите продължават гаврата си с тях. ЗАЩО? Как така без обяснение, основание и аргументи ще им налагат още 28 дни карантина? Та това са живи хора! Те не са животни, или роби, за да бъдат затваряни в клетка по желание на гоподаря. За какво се правят тези тестове и защо ги държат до два отрицателни теста в болницата тогава?

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

Диана Богомилова – медицинска сестра от Видин

БОЕЦ разговаряхме  днес с доцент Мангъров по случая и той е категоричен, че РЗИ нямат никакво основание за подобни действия и това е, както той се изрази: „Това вече е наказание! Нямат никакво основание да ги поставят по такава карантина. Това е в разрез с наредбите, мерките и правилата, които приехме. ТОВА Е МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ!“
Какво и защо се случва тогава?

Също днес БОЕЦ разкрихме, че след започнало тестуване на видински медици, вече има проби на лекар и и лаборант положителни на антитела, които преди това са били отрицателни на PCR тествоете! Тоест, тези медици хем не са били заразени с коронавирус, хем имат антитела и са изкарали вируса. В тази връзка зададохме и следните въпроси:
КАК ТАКА всички са тествани, а тези двама медици с установени сега антитела НЕ са констатирани, като заразени? Кога са прекарали вируса?
КАК ТАКА прокуратурата ни уведоми официално, че взетите от видинските медици на 02.04 проби са върнати и унищожени в РЗИ Видин, а Националната референтна лаборатория, ни уведоми, че същите проби са приети и заведени, като изследвани? Защо от НРЛ лъжат?
ИМА ЛИ и други случаи на заведени, като изследвани проби, които са унищожени и НЕ са изследвани?
КОЛКО още медици с антитела има(от 70 проби са установени двама, остават за изследване още над 350 медици) ?
КОЛКО от тези медици с установени през месец май антитела са били с отрицателни PCR тестове при проведените през април изследвания? Как става това?
ИЗСЛЕДВАНИ ли са всички видински медици за коронавирус с PСR? Въобще правени ли са такива тестове? Никой медик във Видин, с положителен , или отрицателен резултат не е виждал „черно на бяло“ своят протокол и резултат от проведеният му PCR тест.
ЗАЩО след два отрицателни PCR теста трябва да се стои още 28 дни под карантина? Колко са надежни тези тестове в България? Извършват ли се фиктивни тестове и налага
ли се карантината, за да се подсигурят заради тоталният срив на системата за тестуване, отчитане на резултатите и водената статистика?

КАК ТАКА ПРЕДИ МЕСЕЦ PCR УЖ ПОКАЗВА, ЧЕ НЕ СА ЗАРАЗЕНИ, А СЕГА СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ИМАТ АНТИТЕЛА И СА ИЗКАРАЛИ ВИРУСА?

КАК ТАКА ИМАШ ДВА ОТРИЦАТЕЛНИ ТЕСТА И ТИ НАЛАГАТ 28 ДНИ КАРАНТИНА?

КОЛКО още лъжи крият управляващите?
КОЙ носи отговорност за починалите и стотиците заразени? Тези хора не ги уби вируса, убиха ги Щаба и правителството чрез своите действия и бездействие, довели и причинили тяхното заразяване. Същото се случва и в Ямбол, Сливен, София и тн.
КАКВИ ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ ОБВИНЕНИЯ?
За предишното разкритие на БОЕЦ, че не се тестват и поставят под карантина контакнти, включително и медици по инструкция на НОЩ, прокуратурата повдигна обвинения на Георги Георгиев от БОЕЦ с предвидено наказание до две години затвор, наложена му бе мярка за неотклонение и съдът разпореди принудително задържане и криминална регистрация. Какво сега ще е следващото обвинение, защото БОЕЦ няма да спрем да говорим Истината и да разобличаваме лъжите и престъпленията на управляващата ни мафия? Въпреки репресиите и опитите да бъдем смачкани, не могат да ни спрат и заглушат.
Благодарим на всички, които дават гласност на нашата дейност и ни подкрепят в битките ни срещу злото, което ни ограбва и убива.
В държавата на мафията за Истината наказват и дори убиват.
БОЕЦ сезираме международните институции по случая и изискваме международно разследване за установяване на обективаната истина и отговорността на управляващите. Предстоят и срещи на БОЕЦ в Брюксел и Женева, на които да запознаем СЗО и ЕК с конкретните данни, документи и доказателства.
Продължаваме!
ЗАЩО НЕ ПОСТАВЯТ ПОД КАРАНТИНА И НЕ ТЕСТВАТ КОНТАКТНИТЕ, А СЕ ГАВРЯТ С БОЛНИТЕ И ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ?
Не забравяйте Диана и останалите, те не ви забравиха и бяха до вас, когато имахте нужда от тях. И платиха цената за това.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията на ГЕРБ е ужасяваща и освен с милиарди откраднати тя се измерва и с човешки животи! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива, те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката,,а тази битка ще се води на площадите.

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА